Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti mennyire várjátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon besegítsen mondjuk a takarításban?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez nem a férfi dolga,én olyankor mikor takarításról van szó elvonulok megiszok valami finomat ,vagy elmegyünk a haverokkal megnézünk egy meccset.De ez csak akkor fordul elő mikor nem melózom leginkább hétvégén.És szeretek hazaérni a szép csillogó lakásba.Nálunk ez így működik:)
2016. márc. 6. 12:36
 71/94 anonim ***** válasza:
90%
Igaza van annak, aki art írta, hogy ez addig volt így rendben, amíg a nők kizárólagosan háztartásbeliek voltak és úgymond nekik ez volt a dolguk. De mióta a nő is ugynannyi órát dolgozik, mint a férfi, azót ez már nem igaz. Ha háztarásbeli a feleséged, akkor rendben. De akkor is kicsit erő ez az attitűd, hogy te addig elmész sörözni és véletle se kérdeznéd meg, hogy segítsél-e esetleg. Ha meg dolgozik rendesen a feleség is, akkor viszont egy konzervatív, csőlátású paraszt vagy. Ez a véleményem...
2016. márc. 6. 19:06
 72/94 A kérdező kommentje:
Teljes kényelemben érzem magam így és nem provokáltam senkit sem ,ti is nyugodtan feltehettek kérdéseket de látom nem üti meg a szintet amire választ szeretnétek kapni mert még kérdezni sem tudtok és nem is mertek:)
2016. márc. 6. 19:54
 73/94 anonim ***** válasza:

Én már rég kiraktalak volna.

Szerencse az én párom magától segít...

2016. márc. 6. 21:02
 74/94 A kérdező kommentje:
Biztos be van idomítva:)
2016. márc. 6. 21:09
 75/94 anonim ***** válasza:
77%

nincs olyan, hogy férfi meg nő dolga, amíg nincs gyerek.

mindenki menjen szépen dolgozni, ez nem csak a pénz, az empátia és a sikerélmény miatt is fontos. ne legyen senki a négy fal között ingerszegényen, befordulva.

otthon pedig nem kell besegíteni. vannak közös dolgok, aminek egy részét a nő látja el, egy részét a férfi.

ezek szerint úgy gondolod, hogy a te dolgod az, hogy meccset nézz?

2016. márc. 6. 21:21
 76/94 Noblesse Oblige ***** válasza:
31%

Hmmmm... az itt kialakult vita felelevenít bennem egy 3 évvel ezelőtti esetet. Régen (3 éve) behoztak a megyei kórházba egy asszonyt. Eltört pár csontja, zúzódások nyomai voltak a testén. A nőt addig faggatták, hogy hol szerezte a sérüléseit amíg egy gyenge pillanatában el nem mondta, hogy a férje tette ezt vele. Akkor ugye jött egyből rendőrség "kiemelték" a családból, elszállásolták ahogy kell. Igen, csakhogy a nőnek hiányzott a férje és a "védelem" alól visszaszökött a férjéhez. És kb még jóideig ez ment, hogy kórház, védelem, majd vissza a férjhez. Ott is mindenki szánta, sajnálta az asszonyt, jaj szegény milyen sanyarú a sorsa stb. Mégis mindig visszament a férfihez.

Szerintem a kérdező kapcsolatáról ítéletet mondani, nem a mi tisztünk. Nyilván ha annyira rossz lenne az asszonynak akkor lelépne vagy fellázadna ura ellen. Így, hogy nem ismerjük a pontos körülményeket, szerintem teljesen meddő vita azon csámcsogni, hogy szegény kérdező párja, milyen sanyarú lehet neki. Nem tudjuk. Ha együtt vannak akkor valószínűleg annyira nem lehet annyira rossz.

2016. márc. 6. 21:27
 77/94 A kérdező kommentje:
Igen én így gondolom és az otthoni takarítás meg miegymás dolgokat a nő végezze el de a szerelés,kinti munkák az persze más ezeket én elvégzem. Ez a kérdésem csak a takarításra vonatkozott de megint sikerült a bolhából elefántot csinálni.
2016. márc. 6. 21:28
 78/94 A kérdező kommentje:
76 os egyáltalán nincs a páromnak sanyarú sorsa ,még a végén beállítanak valami hajcsárnak:)De köszönöm a válaszodat te azért érted a lényeget úgy látom:)
2016. márc. 6. 21:32
 79/94 anonim ***** válasza:
Feltételezem, a kérdezőéknél ez a felállás működik és remélem, jól, és nincs belőle gondjuk, csak nem kellene negatívan leminősíteni azokat sem, akiknek mondjuk az otthoni munkamegosztás a természetes, akár férfi, akár nő, mert pl. egyenlő mértékben adnak hozzá a közöshöz is és egyenlő mértékben dolgoznak is, és már a nagyszüleik is így csinálták.
2016. márc. 6. 21:48
 80/94 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól működik minden.Nem minősítettem le senkit csak véleményt formáltam.Nálatok ez a normális nálam nem.Nincs ezzel semmi gond ha valaki kilóg a tornasorból:)
2016. márc. 6. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!