Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon besegítsen mondjuk a takarításban?
Én már rég kiraktalak volna.
Szerencse az én párom magától segít...
nincs olyan, hogy férfi meg nő dolga, amíg nincs gyerek.
mindenki menjen szépen dolgozni, ez nem csak a pénz, az empátia és a sikerélmény miatt is fontos. ne legyen senki a négy fal között ingerszegényen, befordulva.
otthon pedig nem kell besegíteni. vannak közös dolgok, aminek egy részét a nő látja el, egy részét a férfi.
ezek szerint úgy gondolod, hogy a te dolgod az, hogy meccset nézz?
Hmmmm... az itt kialakult vita felelevenít bennem egy 3 évvel ezelőtti esetet. Régen (3 éve) behoztak a megyei kórházba egy asszonyt. Eltört pár csontja, zúzódások nyomai voltak a testén. A nőt addig faggatták, hogy hol szerezte a sérüléseit amíg egy gyenge pillanatában el nem mondta, hogy a férje tette ezt vele. Akkor ugye jött egyből rendőrség "kiemelték" a családból, elszállásolták ahogy kell. Igen, csakhogy a nőnek hiányzott a férje és a "védelem" alól visszaszökött a férjéhez. És kb még jóideig ez ment, hogy kórház, védelem, majd vissza a férjhez. Ott is mindenki szánta, sajnálta az asszonyt, jaj szegény milyen sanyarú a sorsa stb. Mégis mindig visszament a férfihez.
Szerintem a kérdező kapcsolatáról ítéletet mondani, nem a mi tisztünk. Nyilván ha annyira rossz lenne az asszonynak akkor lelépne vagy fellázadna ura ellen. Így, hogy nem ismerjük a pontos körülményeket, szerintem teljesen meddő vita azon csámcsogni, hogy szegény kérdező párja, milyen sanyarú lehet neki. Nem tudjuk. Ha együtt vannak akkor valószínűleg annyira nem lehet annyira rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!