Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti mennyire várjátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon besegítsen mondjuk a takarításban?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez nem a férfi dolga,én olyankor mikor takarításról van szó elvonulok megiszok valami finomat ,vagy elmegyünk a haverokkal megnézünk egy meccset.De ez csak akkor fordul elő mikor nem melózom leginkább hétvégén.És szeretek hazaérni a szép csillogó lakásba.Nálunk ez így működik:)
2016. márc. 6. 12:36
 41/94 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha nektek ez a pároddal megfelel, és ő valóban sokkal kevesebbet dolgozik és többet van otthon, mint te, akkor én nem akarlak ettől eltántorítani. De én nem olyan életet élek, és a szüleim sem ilyen életet éltek. Ők mindketten teljes állásban dolgoztak egész életükben. Én is teljes állásban dolgozom, szükségem is van rá, de szeretem is csinálni, nem nyűg a munka, és a megélhetéshez is kell, nem tudnám elképzelni magam háztartásbeliként, nem érezném úgy jól magam, nem az én műfajom. Nem akarom, hogy eltartsanak, nekem az túl kiszolgáltatott. Társnak olyat keresek, akivel megosztjuk a háztartást is, és természetesnek veszi, hogy én is teljes állásban dolgozom.
2016. márc. 6. 14:21
 42/94 anonim ***** válasza:
95%

Ha-ha, nagyon vicces, ahogyan próbálod szívatni itt a népet.. Tuti kamu.

DE: Mégis kinek hiszed te magad, hogy elvárd, hogy a nő konkrétan még a seggedet is kitörölje helyetted, mert az női munka? Nem az őskorban élünk, nem vagy te felsőbbrendű egy nőnél sem, a nők is ugyanúgy dolgoznak és pénzt keresnek, mire föl várod el, hogy egyedül vezesse a háztartást?! Talán te nem ott laksz? Te nem koszolod össze a házat? Ennyire életképtelen analfabéta vagy felnőtt létedre, hogy magadat sem tudod ellátni? Felnőtt vagy az ég áldjon meg, mindketten dolgoztok, igen is segítsen be a férfi is, nem fog leesni a gyűrű az ujjáról.

2016. márc. 6. 14:22
 43/94 Noblesse Oblige ***** válasza:
94%

"Mennyi időtök van kommentezni:D"

Igazából mivel a párom műtött lábbal fekszik itthon, ezért igen, ma én főztem, takarítottam és még kommentezni is marad időm.

És holnap is én főzők, de legalább a takarítás már letudva. És egy ideig ez így is lesz amíg meg nem gyógyul.

Engem különösebben nem bánt az, hogy te a házi munkához nem alacsonyodsz le. Van párod aki ezt elfogadja, nektek ez így jó és működik, akkor hol itt a gond?

Másnak meg máshogy megy a dolog. Nem kell ezt a kérdést túlkomplikálni.

2016. márc. 6. 14:24
 44/94 anonim ***** válasza:
94%

"de mivel nem élek egyedül nehogy már nekem kelljen megcsinálnom a nőkre vonatkozó feladatokat"

Nincs olyan, hogy nőkre vonatkozó feladat! Sem, hogy férfiakra! Nem a cseléded, ezt jobb ha észben tartod, másrészt ennyi erővel szegény párod (részvétem neki)sem lakik egyedül, nehogy már ő csináljon mindent egymaga. Ez oda-visszaműködik, én a helyében biztosan nem csinálnék meg semmit, ha nem vagy hajlandó segíteni, aztán majd feltűnne, hogy áll a por mindenhol, kosz van, nincs kaja, tele a mosogató, nincs tiszta ruha. Majd megnéznélek, hogy akkor is ekkora szád lenne-e.

2016. márc. 6. 14:26
 45/94 A kérdező kommentje:
42-es mi a problémád ezzel ?Mi ez a kiborulás ?nem értem valaki normális válaszokat ad,de ahogy látom te nem nagyon tanultál illemet.Én leírtam az álláspontomat akinek tetszik tetszik akinek nem annak nem:).
2016. márc. 6. 14:28
 46/94 A kérdező kommentje:
43. leírta a frankót:)
2016. márc. 6. 14:29
 47/94 anonim ***** válasza:
94%

Elvárod, sőt tovább megyek, teljesen evidensnek és normálisnak tartod, hogy felnőtt emberként a párod csináljon minden házimunkát és akkor még te mondod a másikra, hogy nem tanult illemet?? :D Ne ezen most jót derültem.

Nem kiborulás ez, nekem ez az álláspontom, és forog a gyomron a hozzád hasonlóktól, akik természetesnek veszik, hogy a nő feladata a mos-főz-takarít stbstb. Pláne úgy, hogy a férfi is és a nő is dolgozik, tehát mindketten fáradtak, mindkettőjüknek ugyan akkora terhelést jelent elvégezni a házimunkát, valamilyen oknál fogva mégis a nőre próbálják hárítani. Ez mi, ha nem életképtelenség?

De ha komolyan sikerült kifognod egy olyan szerencsétlen nőt, aki ezt szó nélkül tűri, hát egészségedre, de hogy az a nő sem 100-as, az biztos.

2016. márc. 6. 14:32
 48/94 anonim ***** válasza:
95%
Engem kérni sem kell, mert férfiként simán mosogatok is ha kell, főzök is olykor szívesen, takarítani is tudok és szeretek is. És még a farkaláshoz is értek...:D
2016. márc. 6. 14:35
 49/94 A kérdező kommentje:
Még mindig a férfi az, aki nap-nap után alászáll a „bányába”, és kifulladásig hajt azért, hogy összekuporgathassa a családjának, hercegnőjének a pékárura valót. Mi azzal a gond ha nem takarítok?Sokatoknál kiverte a biztosítékot ,hogy csak cselédnek tartom a párom de nem így van.Komolyan mondom milyen rémesek tudtok lenni.De legalább takarítotok:D:D
2016. márc. 6. 14:38
 50/94 anonim ***** válasza:
90%

"Mert szerintem ez nem a férfi dolga,én olyankor mikor takarításról van szó elvonulok megiszok valami finomat ,vagy elmegyünk a haverokkal megnézünk egy meccset.De ez csak akkor fordul elő mikor nem melózom leginkább hétvégén.És szeretek hazaérni a szép csillogó lakásba.Nálunk ez így működik:)"

Mikor tudom elképzelni én:

1. Ha fizetsz érte nekem órabért, mint ha egy takarítónő lennék. Egy felnőtt egészséges emberre nem értem miért kell takarítani és csak azért mert ő FÉRFI. Az pedig hogy elvárja az a legundorítobb az egészben. 1200 forintos órabérrel számolva 4x1200 =4800 forint a szombati nagytakarítás. Tőlem aztán mehetsz akár hova ha kifizeted ezt.

2. Ha olyan életszínvonalat tudsz biztosítani ami "kárpótol" azért hogy cselédnek veszel. Mert a szemléleted ezt takarja. Autót adsz használatra vagy időnként egy drágább ajándékkal meglepsz (ékszer, drágább ruha-táska-cipő,parfüm, kozmetikum), utazás, hétvégente vacsora/ebéd egy jobb étterembe. Nem függők tőled anyagilag, nem vagyok háztartásbeli de ingyen nem leszek a házi cseléded.

3: Háztartásbeli vagyok de akkor meg is érdemlem a sorsom.

4: Fizetek egy takarítónőt, a díjának a felét pedig levonom a közös kajapénzből.

2016. márc. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!