Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti mennyire várjátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon besegítsen mondjuk a takarításban?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez nem a férfi dolga,én olyankor mikor takarításról van szó elvonulok megiszok valami finomat ,vagy elmegyünk a haverokkal megnézünk egy meccset.De ez csak akkor fordul elő mikor nem melózom leginkább hétvégén.És szeretek hazaérni a szép csillogó lakásba.Nálunk ez így működik:)
2016. márc. 6. 12:36
 21/94 anonim ***** válasza:
94%

"Továbbá ha egy férfi hulla fáradtan esik haza meló+maszek kombótól, akkor is lesz valamennyi ideje a gyerekére, mielőtt összeesik, de porszívózásra már nem biztos."

Aha...de ha egy nő hulla fáradtan hazaesik a melóból, neki azért még legyen ideje a gyerek mellett a porszívózásra is.

2016. márc. 6. 13:24
 22/94 A kérdező kommentje:
19-es igen,de a háztartás mellett egy 4 órás laza műszakot azért le lehet nyomni.
2016. márc. 6. 13:25
 23/94 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém hivatásos katona, ha a körletet nem tartják rendben, akkor kisöprik a szekrényük tartalmát és addig senki nem mehet szabadidejét tölteni, amíg nem csinálnak rendet. Hatásos módszer.
2016. márc. 6. 13:27
 24/94 anonim ***** válasza:
94%
NEMTŐL FÜGGETLENÜL egy embernek igényesnek kellene lennie önmagára és a környezetére. Te nem szeretsz takarítani, nem teszel érte, mástól várod el, mert mint ember, igénytelen vagy.
2016. márc. 6. 13:28
 25/94 anonim ***** válasza:
96%

"de a háztartás mellett egy 4 órás laza műszakot azért le lehet nyomni."

4 órás laza műszak? Szerinted minden nő laza 4 órás műszakban dolgozik? Hol élsz te? Napi 8 órát dolgozom alapból, erre rengetegszer rájön néhány túlóra, van, hogy fél 4 helyett 6-kor indulok haza. Emellett havi 4, 25 órás ügyelet.

Szerencsére a párom nem akkora gyökér, mint te.

2016. márc. 6. 13:29
 26/94 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, a legtöbb nő nem 4 órás műszakban dolgozik, mert a legtöbb munkahelyen erre nincs lehetőség. Ha a te párod 4 órában dolgozik, akkor a ritka kivételhez tartozik, és nyilvánvalóan jobban elvárható, hogy többet adjon hozzá a háztartáshoz. De aki ugyanúgy teljes munkaidőben dolgozik és talán még ugyanúgy plusz munkát is vállal, vagy fusimelót otthonról, arra ne akard rányomni még a háztartást is egyedül.
2016. márc. 6. 13:29
 27/94 anonim ***** válasza:
94%

Te jól lemaradtál ám öregem. :D

Sajnálom a feleséged/barátnőd/élettársad.

Tudod, ha mindketten dolgoztok, akkor ugyanúgy plusz munka neki is elvégezni a házimunkát, mint ahogy neked.

Te pedig írtad, hogy nem maszekolsz, hanem elvonulsz és szórakozol, pihensz, kikapcsolódsz, míg a társad elvégzi az otthoni munkát is.

Ha szerinted az tiszteletreméltó, hogy az asszonyt kvázi "dolgoztatod" mert b*szol megfogni a porszívót, meg odaállni a mosogatóhoz, akkor eléggé el vagy tévedve.

Persze, azt elvárod, hogy 8-10 óra munka után legyen ideje mindent kipucolni, meg a gyerekkel foglalkozni. Te meg dolgozol szintén ennyit, és éled világodat. Meg gondolom elvárod azt is, hogy este még legyen energiája kufircolni is veled.

Valamint "nem jó az ha a hagyományos női szerepeket a férfiak veszik át" ? Akkor remélem, hogy eltartod az asszonykát, mert csak így állja meg a helyét eme kijelentésed. :)

Szerintem egy hónapra vedd át a háztartást a párodtól munka után, és akkor meglátod, hogy az is munka, az is fárasztó, és nem olyan megtisztelő az a másiknak, hogy mindent neki kell megcsinálni.

2016. márc. 6. 13:31
 28/94 A kérdező kommentje:
Attól ,még nem vagyok igénytelen ,hogy nem segítek be a házimunkába ezt rosszul gondolod szerintem igeni igényes vagyok.De nem értem miért baj az ,hogy az én komfortérzetem megteremtésében nem segédkezek.
2016. márc. 6. 13:32
 29/94 anonim ***** válasza:
94%
Ha egyedül élnél, megcsinálnád?
2016. márc. 6. 13:33
 30/94 anonim ***** válasza:
90%
mivel úgyis olyan jól keresel kedves kérdez, vegyetek fel takarítónőt, pár kör finom ital árába kerül és ragyog a lakás, hihi.
2016. márc. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!