Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon besegítsen mondjuk a takarításban?
Figyelt kérdés
Mert szerintem ez nem a férfi dolga,én olyankor mikor takarításról van szó elvonulok megiszok valami finomat ,vagy elmegyünk a haverokkal megnézünk egy meccset.De ez csak akkor fordul elő mikor nem melózom leginkább hétvégén.És szeretek hazaérni a szép csillogó lakásba.Nálunk ez így működik:)2016. márc. 6. 12:36
11/94 A kérdező kommentje:
De én úgy gondolom,hogy a takarítás felelősségteljes ,tiszteletreméltó munka amit igenis a nő végezzen és ezzel nem cselédsorba akarom kategorizálni őket:)
2016. márc. 6. 13:09
12/94 ~OnLány~ válasza:
Na várj.
Szóval a nő takarítson,dolgozzon,nevelje a 2 gyereket és még legyen ereje egy ilyen idegesítő férfire?!
:D Hát ez jó.
13/94 A kérdező kommentje:
Nem kamu a sztori,nem értem miért olyan nagy baj ez nektek már megint itt van egy férfi aki kilóg a sorból és máris támadjátok.
2016. márc. 6. 13:13
14/94 anonim válasza:
Egy felnőtt férfitől elvárom, hogy el tudja látni önmagát. Közös háztartásban pedig a házimunka is közös. Dolgozom én is, elfáradok én is, nem leszek második anyja egy elkényeztetett nagyra nőtt elkényeztetett óvodásnak.
15/94 A kérdező kommentje:
Összegeznék kicsit hölgyeim:a férfiak nem azért nem veszik ki a részüket a házimunkából, mert épp elvannak meccset nézni, vagy lógatják a lábukat, hanem mert dolguk van, ami a család számára is hasznos:)
2016. márc. 6. 13:17
16/94 anonim válasza:
elvárom,hogy valamibe besegítsen.
pl mosogatni utál, én meg nem, akkor azt megcsinálom én.
de a szemetet éppen leviheti, vagy összesöpörhet. ebbe még nem halt bele senki.
17/94 anonim válasza:
"mikor takarításról van szó elvonulok megiszok valami finomat ,vagy elmegyünk a haverokkal megnézünk egy meccset"
18/94 A kérdező kommentje:
Továbbá ha egy férfi hulla fáradtan esik haza meló+maszek kombótól, akkor is lesz valamennyi ideje a gyerekére, mielőtt összeesik, de porszívózásra már nem biztos.
2016. márc. 6. 13:20
19/94 anonim válasza:
Ha kizárólag a nő dolga a házimunka, akkor gondolom kizárólag a férfi dolga a pénzkeresés. Ugye?
20/94 anonim válasza:
Mi olyan dolgod van, ami egy nőnek nincs? Azt a világot éljük, amikor a nők is dolgoznak. Természetesen ha a nő nem dolgozik és te vagy az egyedüli családfenntartó, akkor a nőé a háztartás. De ha a nő és a férfi is dolgozik, akkor a háztartás is közös. Az én családomban ez nem kérdés, a nagyszüleimnél sem volt kérdés, a szüleimnél sem volt kérdés, és öcsémnek is természetes. A páromnak is ez legyen a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!