Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon
besegítsen mondjuk a takarításban?
61/94 A kérdező kommentje:
59 es nekem nem kell hogy egy nő beleadjon a közösbe ő pénze azt csinál vele amit akar.Titeket az zavar ahogy én látom a férfi és női viszonyokat illetve azt ahogy hozzáállok.Ízlések és pofonok.Ki furakodik be mások életébe én csak elmondtam a véleményemet.Meg mi ez az eltartott duma.Azok akik gyereket szülnek és otthon maradnak vagy ha kirúgják a munkahelyről és adott esetben a férfi keresetéből élnek egyből eltartottnak kell érezni magukat Nem hinném.Mindenki úgy él ahogy akar és ahogy őneki tetszik.Nekem így jó így kényelmes és nem fogok változtatni.Nem kell mindig a társadalmi elvárásoknak megfelelni ahogy ti teszitek meg ahogyan azt akarnátok.Én szeretek kilógni a sorból és vállalom is.Senki nem mondta hogy velem kell élned én se tudnák olyan nővel élni aki folyamatosan formálni akarna.
62/94 A kérdező kommentje:
Látom még mindig nagy a női összefogás ennyi 100% os választ:D
Nem akarok én egy férfit sem átformálni, van férfi, akinek ugyanúgy az a természetes, ahogy nekem, ahogy az egész családomban, ahogy a szüleimnek és a nagyszüleimnek is, hogy otthon is megosztják a munkát. Ha valakit ehhez át kell formálni, azzal nem tartozunk össze, vagy még gyerek, de a gyereket ugye még tanítani, nevelni kell, egy felnőttet már nem lehet nagyon alakítani. Az én családom férfitagjainak természetes, hogy otthon is kiveszik a részüket, olyan társra van szükségem, akinek ez ugyanúgy természetes. A többiekkel nincs dolgom.
Én téged sem akarlak megváltoztatni, egyszerűen csak azt kérem, hogy fogadd el te is mások álláspontját, akiknek nem az a természetes, ahogyan te élsz, és hidd el, mindenkinek megvan erre az oka. Ne tekintsd magad férfibb férfinak azoknál, akik besegítenek otthon is, mert a férfiasság nem ebből áll.
2016. márc. 6. 16:18
Felezzük a házimunkát. Páromnak ez természetes, és hihetetlen módon nem esik le a tesztoszteronszintje ha a kezébe veszi a mosogatószivacsot vagy a porszívót. A főzés az enyém állandó jelleggel, de meg merem kockáztatni, hogy talán több házimunkát végez mint én. Pláne most, hogy beteg vagyok, nem vet fel minket a kosz.
Ugyanabban a szakmában dolgozunk, a munkaidőnk is megegyezik. Nekünk így természetes, volt olyan exem aki a kérdezőhöz hasonlóan gondolkodott, nem ez volt a fő oka a szakításnak, de vastagon belejátszott.
2016. márc. 6. 16:32
65/94 A kérdező kommentje:
Én elfogadom az álláspontodat és el is mondtam a véleményemet. Csak ti nem akartátok az enyémet .Ti estetek nekem mert mindig az a rossz aki kilóg a sorból és máshogy látja a dolgokat.Köszönöm még egyszer a véleményedet látom akad még itt értelmi.A férfiasság nálam meg másban nyilvánul meg de erről már nyitok vitát.
66/94 A kérdező kommentje:
Gondolom, a többiek a rosszindulatú megjegyzéseidre ugrottak rá, amik nem arra utaltak, hogy te elfogadnád mások álláspontját és valamiféle felsőbbrendűségi felhangjuk volt, ami nem tett szimpatikussá a felhasználók előtt. Olvasd vissza magad.
2016. márc. 6. 16:35
68/94 A kérdező kommentje:
Én elfogadom mások álláspontját és el is raktároztam magamban.Ezek nem rosszindulatú megjegyzések amiket kinyilvánítottam csak máshogy gondolkozom mint ők és ez szúrt szemet nekik.Nem szimpatizálni akarok itt.Nem lehetek mindenkinek szimpatikus és nem is akarok az lenni.Nem vagyok az a mézes mázos fajta.És miért legyek a felhasználók előtt szimpatikus? Nem értem.
Vegyétek már észre, hogy provokál. Nincs is barátnője, ezért éli itt az életét, provokatív kérdéssel sokan válaszolnak neki, ettől érzi fontosnak magát.
2016. márc. 6. 17:40
Tőled már láttunk kérdést kedves illemtudó.. :)))))))
Ha neked meg a párodnak ez megfelel, akkor nincs kérdés.
2016. márc. 6. 17:43
Kapcsolódó kérdések: