Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki ezt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem ezt tapasztalom, még a csúnyább férfiaknak is van barátnője. A szebb nők meg egyedül vannak. 25 felettiekre gondolok.
2015. aug. 22. 19:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/160 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ha ti olyan nagyon "normális" nők lennétek,akkor segíteni is lehet ám az embereken,nem csak leszólni.

Ha nektek annyi hasonló barátnőtök van aki még szingli is mondjuk,akkor miért nem hoztok össze találkozót nekik,mondjuk az egyik itteni sráccal,aki ilyesmi nőre vágyna.Nyugi,tudom a választ,mert mi nyomorékok vagyunk meg stb.,pedig azzal 2 embernek alapból jobb lehetne,plusz nektek is eggyel kevesebb sráccal kellene itt "vitatkozni". :)

2015. aug. 22. 23:37
 82/160 anonim ***** válasza:
6%
Mert semelyik barátnőmnek nem kívánok olyan férfit, akiben ilyen mélységes gyűlölet lakozik a női nem iránt.
2015. aug. 22. 23:40
 83/160 anonim ***** válasza:
6%

"Na ezek a tulajdonságok manapság semmit nem számítanak a nőknél,maximum kinevetnek érte...

Tapasztalat sajnos. :/ "

Barátomnak mégis bejött.

Ja és még valami: mi próbálunk segíteni, a válaszainkban el vannak rejtve a tanácsok.

De leírom konkrétabban: nem kellene 0-24 a nőket szidni, mert ezzel a mentalitással azt a kevés normálisat is elűzitek. Ennyi. De ezt már nagyjából 150-szer írtuk le, de ti csak tovább nyomjátok.

2015. aug. 22. 23:42
 84/160 anonim ***** válasza:
100%
jó kifogás sose rossz
2015. aug. 22. 23:43
 85/160 anonim ***** válasza:
92%

79-es leírtam már sokszor ezen az oldalon,meg is ígértem már sok embernek.

Ha EGY kivételt valaki mutatna végre a való életben és beszélhetek vele,akkor el fogom hinni komolyan.

Addig viszont miért kéne olyan dologban hinnem,amit soha nem láttam,nem találkoztam még csak hasonlóval sem,maximum a neten állítja pár ember névtelenül...

Remélem érted mire akarok kilyukadni.

Mutassatok kivételt és elhiszem.

Azonban azokért a tulajdonságokért én megalázást,kinevetést kaptam maximum.A való életben történtek ezek velem igen,amit láttam,hallottam. :)

És nem egyszer kaptam már meg...

Bármilyen kedves,normális voltam a legártatlanabbnak kinéző,szolid lánnyal is,ő is csak megalázni tudott,meg elküldeni melegebb éghajlatra.

24/F

2015. aug. 22. 23:44
 86/160 anonim ***** válasza:
93%

Akkor érdemes lenne elismerned, hogy ugyan te, illetve a barátnőid a normális x%-ba tartoznak, de a nők nagy része nem.

Egyébként annyira nem könnyű a kérdés sem, mert én a 18-30-as korosztályról beszélek, ahogy Ámítástechnika is. Viszont a kérdező, csak annyit írt, hogy 25 felett (igen, tudom, hogy 18-24 nem játszik, de igazából már nem is a kérdésre válaszolunk).

Na most van különbség egy 25 éves társkereső és egy 38 éves társkereső nő között, mert míg előbbire van kereslet és válogathat kedvére, utóbbinál ez már nem jellemző.

Egyik kérdésben a nő leírta, hogy társkeresőn milyen nehéz dolga van a nőnek, alig írnak a férfiak, pedig csinos. Kiderült, hogy 38 éves. Szóval nagyon nem mindegy a korosztály.

Egy másik kérdésben a nő leírta, hogy a magas, jóképű izomgyereket cserélte le egy alacsony, sovány átlagarcúra. 40 feletti korosztályról van szó. 20-30 között ilyen nem nagyon van.

2015. aug. 22. 23:51
 87/160 anonim ***** válasza:
23%
van egy mondás hiszem ha látom hogy létezik nem felszínes hazug pénzsóvár "nő" ez kb olyan mint az ufok sokan bizonygassák hogy léteznek de egyik ember se látott még zöld kicsi emberkéket
2015. aug. 22. 23:51
 88/160 anonim ***** válasza:
0%

"Ha EGY kivételt valaki mutatna végre a való életben és beszélhetek vele,akkor el fogom hinni komolyan. "

Valószínűleg te is találkoztál már kivétellel, csak nem vetted észre.

"Akkor érdemes lenne elismerned, hogy ugyan te, illetve a barátnőid a normális x%-ba tartoznak, de a nők nagy része nem."

Ezt már többen is leírtuk, többször is.

Igen, vannak olyan nők, akikről ti panaszkodtok. A probléma az, hogy egyesek szerint az ÖSSZES nő ilyen, holott ez baromira nincs így.

2015. aug. 22. 23:55
 89/160 anonim ***** válasza:
86%

83-as.

Egyet felejtesz el.Na jó csak a magam nevében beszélek,de nálam már rég nem arról szól ez az egész,hogy a nőkkel mi van vagy mi nincsen.

Én pontosan tudom sajnos,hogy hiába akarnék is nőt magam mellé,esélyem sincsen rá.Mert nem születtem helyesnek és izmosnak...

Ez tény sajnos. :/ Bárcsak ne így lenne valamikor,de esély 0.

Szóval ezen továbblépve,a sorstársak segítése a cél egyrészt,hogyha ők ilyen helyzetbe kerülnek,ne járják végig azt a sok megaláztatást,amit a nőktől kaptam anno...Mert az kegyetlen,és úgy rombolta le a reményeimet a nőkkel kapcsolatban,hogy szépen tönkre is vágtak lelkileg főleg a dolgok.

A másik a nők elleni küzdelemre irányul pontosan,mert a probléma valós és fennáll.

Itt megjegyzem nem véletlenül van több hasonló gondolkodású férfi,és ha többen mondjuk a dolgokat,annak nagyobb az ereje,hiszen akkor már több ember is tapasztalt hasonlót,tehát lehet benne valami.

És akkor már elgondolkozik az az adott férfi,hogy hoppá akkor lehet neki is óvatosan kellene kezelnie a nőket,és nem átesni ezeken,amiket mi leírunk ide.

24/F

2015. aug. 22. 23:55
 90/160 anonim ***** válasza:
89%

Picit elgondolkodtam a #81-es válaszoló írásán. Mindig normális voltam a nőkkel, tudták, hogy egyedül vagyok, voltak szingli barátnőik, miért nem hoztak soha össze velük?

Miért mindig csak akkor kerestek meg, amikor szívesség kellett?

Miért mondták mindig, hogy nem érnek rá, közben láttam fb képeken, hogy a jóképűekkel jól buliznak/túráznak/játszanak/stb? Engem miért nem hívtak? Miért mindig csak annyit mondtak, hogy ideje lenne egy barátnőt összeszednem?

:(

2015. aug. 22. 23:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!