Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?
"alap dolognak veszed, hogy a befektetett kedvességednek majd valamikor szex lesz a jutalma"
Ezt pontosan hol is írtam? Hol írtam, hogy a kedvességnek szex lesz a jutalma? Hol?
Azt vártam, hogy ha ÉN segítek neki, akkor Ő is segít nekem. Hogy számíthatok rá. Hogy nem csak akkor áll szóba velem, amikor kell neki valami. Ennyi. De neked máris kombinálni kell.
Apakép nélkül nőttem fel, és gyárilag kedves és segítőkész vagyok. Az életben a saját káromon tudtam mindent megtanulni.
Egy ilyen bunkó tahónak meg a részvétéből nem kérek, mint, amilyen te vagy.
A továbbiakban pedig olvasd el többször, amit írtam, ha elsőre nem tudod felfogni és ne kombinálj.
alap dolognak veszed, hogy a befektetett kedvességednek majd valamikor szex lesz a jutalma"
Ezt pontosan hol is írtam"
Ez friendzone elnevezés lényege.
Te többet akarsz, de nem kapsz.
Ha nem akarsz szexet, akkor NEM vagy friendzone-ban. Ismerjük már a kifejezéseket...
Igen, jó lenne, ha ismernéd a kifejezéseket.
A barátzóna azt jelenti, hogy az egyik fél többet érez a másik iránt, mint barát, de a másik csak haverként tekint rá.
Az nem barátzóna, ha a férfi kedveskedik, cserébe szexet akar a nőtől. Hol olvastál ilyet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
A 119-es sztorihoz: Ez sajnos elég szomorú történet. Igen, elismerem, hogy a lány egy paraszt volt, nem szép dolog kihasználni valakit, legyen akár férfi, akár nő.
De egy dolgot nem értek:
Miért is akartál többet ettől a lánytól? Én sosem akarnék többet egy olyan embertől, aki ennyire jellemtelen, gerinctelen ember. Jól nézett ki, vagy mégis miért?
Nekem tetszett, nagyon kevés nő vett körül, és még mindig ő volt az, akivel úgy néha el lehetett normálisan beszélgetni.
Viszont legbelül mindig abban bíztam, hogy majd bemutat a barátnőinek, vagy valami. Ígérgette, de nem lett belőle semmi. Igaz nem is lett volna érdeke neki, hogy összejöjjek valakivel, mert akkor idő híján nem segítettem volna neki.
Egyébként még szerencsésen megúsztam, mert volt akikkel összejött és megvetetett magának mindent. Engem főleg lelki szemetesládának tartott, ami végül is megérte, mert így beleláthattam a gondolataiba.
Egyébként több ilyen esetet láttam már. Egyetemen csajszikáim mindig megíratták a sráccal a kötelező programot és ez még semmi. Ők ezt teljesen természetesnek vették és még le is bazták a pasit, hogy lehet ilyen béna, hogy mindig megbukik. Na, vajon miért nem volt ideje tanulni a szerencsétlennek :(
Szerintem az a baj, hogy mivel egyedül vagy régóta, olyan nőkbe próbálsz belekapaszkodni, akik baromira nem is érdemlik meg a figyelmed.
Tök érdekes, hogy minden férfi itt azt hangoztatja, hogy nekik csak egy kedves, normális, segítőkész, aranyos lány kell, közben meg az ilyenek után sírnak meg futnak, amilyen ez a "hölgy" is volt.
Vajon hány tényleg normális lányt nem vettél észre addig, míg ezután a csaj után sírtál?
Nem akarok köcsög lenni, de kicsit azt gondolom, hogy azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
Ezzel nem téged akarlak bántani, csak ideje megtanulni észrevenni azt, hogy mikor nem érdemes valakiért küzdeni, futni, sírni. Az olyan embereket, akik csak kihasználnak (legyen az férfi vagy nő), azokat minél gyorsabban el kell távolítani a környezetedből.
Akkor úgy látszik nem érettük egymást. Ennyi volt a felhozatal. Érted? Ennyi. Kevés nő és azok is ilyenek. Ez most csak egy példa volt, de a többi se volt különb.
Az egyetlen reményem az volt, ha valamelyik barátnője nem ilyen, de akiket véletlen megismertem, azok se voltak különbek.
Ezért látsz itt ennyi sírós ember, mert ilyen nők vették körbe őket és azt gondolják, hogy ez a normális. Én is nagyot néztem munkahelyemen, amikor egy nő kiállt mellettem. Kár, hogy családos.
Ez már a múlt és túlléptem magam rajta, a szükséges lépéseket pedig már régen megtettem. Eltávolítottam az életemből, átnézek rajtuk.
"Tök érdekes, hogy minden férfi itt azt hangoztatja, hogy nekik csak egy kedves, normális, segítőkész, aranyos lány kell, közben meg az ilyenek után sírnak meg futnak, amilyen ez a "hölgy" is volt."
Mert szinte csak ilyenek léteznek. Az a kevés normális lány pedig mind foglalt.
Hát ha meg ilyen a felhozatal, akkor ne bánd, hogy egyedül maradtál:)
Abban azért egyetértek minden panaszkodó férfivel, hogy manapság igen nehéz ismerkedni, főleg akkor, ha valaki nem extrém mértékben nyitott.
Az utcán nem vevők rá sokan, a neten szintén, a társkeresők felhozatalát nem ismerem, de a leírások alapján el tudom képzelni, szórakozóhelyeken meg nem épp a komoly kapcsolatokra hajtanak az emberek. Talán csak a suli az, ahol jól lehet ismerkedni, de ha valaki olyan szakra jár, ahol 20 fiúra jut egy lány, az kellemetlen.
Igazából azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg olyan hobbit keresni, ahol találkozhatsz új emberekkel. Menj el pl. egy sport/táncklubba:)
Meg próbálj meg egy kicsit nyitottabb lenni, ha adódik valami lehetőség, ragadd meg az alkalmat.
Én pl. nem szoktam zokon venni az utcán/boltban/könyvtárban vagy akárhol máshol, ha hozzám szól valaki. De szerintem akkor jó az ilyen spontán ismerkedés, ha nem rögtön az jut eszembe róla, hogy "na, ez tuti fel akar szedni", hanem az, hogy "jé, milyen kedves, barátságos ember".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!