Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki ezt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem ezt tapasztalom, még a csúnyább férfiaknak is van barátnője. A szebb nők meg egyedül vannak. 25 felettiekre gondolok.
2015. aug. 22. 19:52
 101/160 anonim ***** válasza:
5%
Törpi, sajnos sok férfi úgy beszél a friendzoneról, mint a világ legmegalázóbb helyéről. Egyszerűen több férfi nem tudja úgy tisztelni a nőt, ha csak barát, nem becsüli meg, ha tudja, hogy nem lehet az övé a puncija. Nincs szükségük egy nő barátságára, csak ha a mögöttes szándékok érvényesülésére van esély.
2015. aug. 23. 00:36
 102/160 anonim ***** válasza:
22%
Így is van, ingyen minőségi puncit minden férfinak, alanyi jogon! :)
2015. aug. 23. 00:36
 103/160 anonim ***** válasza:
25%

"Nincs szükségük egy nő barátságára, csak ha a mögöttes szándékok érvényesülésére van esély."

Ez így van. A férfiak nem olyanok, mint a nők. Én szívesen barátkozom férfiakkal akkor is, ha párkapcsolatom van. De a férfiak nem. Ők egy nőtől vagy kapcsolatot akarnak, vagy semmit.

2015. aug. 23. 00:38
 104/160 anonim ***** válasza:
77%
Hova a pcsába írtok már ennyit egy kérdéshez? :O
2015. aug. 23. 00:40
 105/160 anonim ***** válasza:
92%

A helyzet az, hogy van különbség barátzóna és barátzóna között.

Az egyik eset, amikor a két fél tényleg tud barátkozni egymással. A másik eset, amikor a nő szemében a férfi egy lúzer és ahelyett, hogy segítene neki előrébb jutni, inkább visszaél azzal, hogy a férfi barátjának tekinti és segít neki. Lásd #100-as válaszoló esetét, ami velem is megesett már. Szégyenlem is magam, hogy ekkora balek voltam :(

Valahogy így, lásd a "Létra a pokolba" résznél

[link]

2015. aug. 23. 00:49
 106/160 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem amelyik férfi hagyja magát kihasználhatni magát egy nővel, az meg is érdemli. Sőt, ezt nemtől függetlenül is kijelenthetem.

De azért azt is meg kell hagyni, hogy az ember könnyebben észreveszi azt, mikor adnia kell, és mikor kap azt már nehezebben. Nekem is volt egy fiúbarátom, aki dühödten a fejemhez vágta, hogy kihasználtam, mikor meghívtam minden fele, hazavittem mikor rajt részeg volt, a vállamon sírhatott minden nap és télen, mikor elment az albérletében a fűtés, nálam lakhatott. Valahogy az emberek, mikor kapnak, azt elfelejtik. De ha már egyszer nem úgy van, ahogy ők akarják... ez általánosságban inkább emberre jellemző, mint férfiakat.

Aki pedig teljesen kinyalja a seggét a nőnek és cserébe nem kap semmit, de nem lép, az ne fogja a nőre, csak magát hibáztathatja, ő is hozzájárult ehhez a helyzethez.

2015. aug. 23. 01:01
 107/160 anonim ***** válasza:
5%
#103 sokszor még kapcsolat sem kell nekik, csak a punci. Arra várnak, hogy egy csaj egy részeg vagy gyenge, érzékeny pillanatában megdughasság (és ezt nem én mondom, hanem a férfihangon olvastam a kommentek között, hogy a krapek csak azért alakít ki barátságokat a nőkkel, hogy sunyin kivárja a pillanatot, amúgy semmit nem ér neki a nő barátsága)
2015. aug. 23. 01:08
 108/160 anonim ***** válasza:
87%

Nos, szerintem ez egy tipikus olyan kérdés, amire nincs jó válasz. Nem lehet kijelenteni egyértelműen és kétség nélkül, hogy a nőknek könnyebb, meg azt se, hogy a férfiaknak könnyebb.

Nyilván, akinek nincs gondja a csajozással/pasizással az nem fogja érteni, hogy miért ugranak egymás torkának néhányan, mint ahogy az is bizonyos, hogy a nők azt fogják mondani nekik nehezebb, a férfiak meg azt, hogy nekik. Úgy sem fognak közös nevezőre jutni, ez biztos.

Én értem ám, amit itt a fiúk mondanak, és úgy alapjáraton, ha fiú, ha lány az illető, marha nagy kicseszés, amikor a külsőd miatt elkönyvelnek és ember számba sem vesznek. De a stílus.. Ajajj, na az az, amivel "némi" probléma van. Tudjátok, a stílus maga az ember.

Sokak magukba nézhetnének picit, és itt most főként a nőket folyamatosan letámadó/szidó kommentelőkre gondolok, mert annak ellenére, hogy rosszak a tapasztalataitok, vannak még normális nők, de ti megállás nélkül általánosítotok és körülbelül mindenért őket hibáztatjátok. Ezzel sajnos eltaszítjátok magatoktól azokat is, akik a normálisak táborát erősítik.

Meg még egy csomó mindent fel tudnék sorolni, de ehhez most nincs kedvem. Vitatkozni meg pláne nem, nem sok értelme lenne. De látom azért akadt néhány nőtársam, aki idegrendszerét nem kímélve lejátszotta a "nemek harcát" :D Helyes csajok, én se szeretem mikor általánosítanak és még azért is mi vagyunk a rosszak, amiről nem is tehetünk.

Na de tényleg, ne egymás piszkálására fordítsátok az energiátokat és a drága időtöket, sokkal hasznosabb dolgokat is csinálhatnátok. (Mondom én, aki negyed2kor itt "prédikál"...:D)

Fiúk! Ne szomorkodjatok, én hiszem, hogy egyszer eljön a ti időtök is!!

2015. aug. 23. 01:14
 109/160 anonim ***** válasza:
4%
ma 01:08 na és akkor mi van? ő is ember vannak szügségletei mert alkalmi tomboló időszak csak nálatok lehet vagy mi van?
2015. aug. 23. 01:17
 110/160 anonim ***** válasza:
28%

"ő is ember vannak szükségletei mert alkalmi tomboló időszak csak nálatok lehet vagy mi van?"

köszi, mostmár legalább tudom, hogy mit írjak a ribizős férfiaknak!

2015. aug. 23. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!