Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki ezt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem ezt tapasztalom, még a csúnyább férfiaknak is van barátnője. A szebb nők meg egyedül vannak. 25 felettiekre gondolok.
2015. aug. 22. 19:52
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/160 anonim ***** válasza:
32%

Nem,egyetlen egyszer volt egy csaj kedvesnek tűnő velem,de az nagyon álmosoly volt,és ez tisztán látszott,mert valóban csak a segítségemért tette,hogy adott pillanatban "kihasználjon".

A szakot nem szeretném elárulni,mert az már közelítené a felismerés határát.

De azt elmondhatom hogy a szakon a 300ból 1-2 lány szokott lenni.

De amikor mint említettem odamentem más szakos csajhoz,hát ő is csak elég durván elutasított,és otthagyott.Hiába akartam én csak beszélgetni vele,semmi.És ez nem először történt sajnos. :/

2015. aug. 23. 15:23
 152/160 anonim ***** válasza:
86%

Hát a 300-ból 1-2 lány meglehetősen kellemetlen arány:D Nálunk a nők voltak többségben, kb. 70%-30% lehetett az arány.

Sajnálom, hogy ennyire negatív élmények értek eddig, elhiszem, hogy nem éppen dob az ember önbizalmán az ilyesmi.

De ilyen esetben szerintem csak annyit tudsz tenni, hogy úgy veszed, hogy nem ő volt az a lány, aki neked kellett volna. Hiszen őszintén, gondolom te sem szeretnél olyan emberrel együtt lenni, aki másokhoz normálisan hozzászólni sem tud:)

2015. aug. 23. 15:29
 153/160 anonim ***** válasza:

Igen,csak amikor 24 éve ezt kapja az ember,akkor azért elég furcsa,nem gondolod?

Egyik sem volt az,aki hozzám illő lett volna,hát igen...

Mert nem létezik olyan aki hozzám illene szerintem,de ez van sajnos... :/

Egy csók nem volt még soha életemben,de még csak randi sem. :/ hiába próbálkoztam,semmi eredmény...

24/F

2015. aug. 23. 15:57
 154/160 anonim ***** válasza:
81%
Jobban kellene ismernem ahhoz, hogy meg tudjam tippelni, mi lehet a probléma. Így neten keresztül tényleg csak általános dolgokat tudok mondani, amiket eddig is írtam (járj olyan közösségbe, ahol vannak nők pl.).
2015. aug. 23. 15:59
 155/160 anonim ***** válasza:

Bárcsak tudnék olyan közösséget találni,ahol nők is vannak és engem is érdekel persze... :)

Nem tudok ilyenről és ez a baj,magamra erőltetni meg olyan dolgot,amit nem szeretnék,nincs értelme az a gond. :)

Sok dolog érdekel,de mind olyan amiben a férfiak vannak 99%-ban,vagyis férfiakat érdekel ekkora arányban az,ami engem is... :)

2015. aug. 23. 16:03
 156/160 anonim ***** válasza:
89%
:// Mik érdekelnek?
2015. aug. 23. 16:04
 157/160 anonim ***** válasza:
Főleg a műszaki területek,tehát elektronika,szerelések,mobiltelefonok,számítógépek.Ezekhez értek úgy igazán,és szeretek foglalkozni is velük. :)
2015. aug. 23. 16:28
 158/160 anonim ***** válasza:
89%

Hát igen, ilyen területen tényleg kevés a nő. Nem érdekel valamilyen sport esetleg? Szerintem még küzdősportkörökön is szoktak nők lenni, bár tapasztalatom nincs:D

Igazából önmagában szerintem a nőknél nem hátrány az, ha a férfinak "férfias" hobbijai vannak, a párom is ilyen. Csak ugye nehéz ismerkedni, mert az ilyen szakokon kevés a lány, aztán valószínűleg a munkahelyeden is ugyanolyan kevés lesz, ha ilyen területen dolgozol.

Szóval nem elég, hogy párt nem annyira könnyű találni, még lányhavert se nagyon.

2015. aug. 23. 16:37
 159/160 anonim ***** válasza:

Pontosan ez a bajom nekem is sajnos...Ezért sem találom nagyon azt a nőt,akit. :)

Régen sportoltam komolyabban,de ma már nem fér bele sajnos az egyetem és munka mellett sajnos.

Így is örülök,ha fáradtan kidőlök. :)

Diákmunkán is egyetlen egyszer volt olyan ahol volt egy szimpatikus lány,de sajnos neki is barátja volt,pedig nagyon rendes lány volt és jól elvoltunk pedig. :/

2015. aug. 23. 16:41
 160/160 anonim ***** válasza:
89%

A diákmunka legalább valami, ott gondolom azért több nő is megfordul. Nem hiszem, hogy az a lány volt az egyetlen, aki normális:) Vagy ha most épp nincs is, majd jön, gondolom ott azért jönnek-mennek az emberek.

A baráti köröd is hozzád hasonló, azaz a barátaidnak is jórészt fiú barátai vannak csak?

Milyen gyakran jársz el a barátaiddal?

2015. aug. 23. 16:44
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!