Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?
74%-os: Látod, ez már csak így van, mindig a nő a hülye:)
Ha egy nő egyedül van, akkor az csak azért lehet, mert túl magasak az elvárásai.
Ha egy férfi egyedül van, annak csak az az oka, hogy az összes nő felszínes.
Ha egy nőt otthagy a pasija, akkor biztosan a nő nem tett eleget a kapcsolatba, vagy pedig rosszul választott, a "macsó" kellett neki, nem a jó gyerek.
Ha egy nő otthagyja a pasit, akkor is a nő hibás, mert neki mindig jobb kell, és csak azt lesi mindig, hogy mikor talál egy még tökéletesebb férfipéldányt, hogy leléphessen vele.
Úgy látom, ez a sorsunk:) Milyen jó, hogy nekem sikerült találnom egy olyan férfit, aki bár kívülről közel sem tökéletes, belsőleg az, és eszébe sincs ilyen sarkítottan, fekete-fehéren gondolkozni:)
Az #50-es hozzászólásomban leírtam.
Ha szimpatikus a férfi, akkor adj neki esélyt. De fontos, hogy NEKED tetszen. A te ízlésedet pedig ne befolyásolják a barátnők és a média.
Erre én is rájöttem most már.
De az egész fórum vitája arról szól, hogy a nőknek mi a szimpatikus. Én megpróbáltam félretenni a tényt, hogy bár jól érzem magam egy férfival, a teste nem vonzó számomra, tehát félreraktam azt, amit ti felszínességnek hívtok, ami ellen harcoltok, és borzalmas eredmények születtek.
Ezt már én is tapasztaltam, amit a 64%-os ír.
Mikor közöltem a legelején normálisan, hogy barátkozhatunk, ezzel semmi gond, de ne akarjon többet, mert barátom van, akkor besértődött, sőt még volt hogy azt is megkaptam, hogy mégis mit képzelek én magamról, hogy azt mertem feltételezni, hogy ő akar tőlem valamit. Végül is csak az összes haverjának ezt hajtogatta, meg folyton bámult, de mind1 :D
Aztán, ha kapásból elküldöd, mert érezhető, hogy ő többet szeretne, te meg nem, akkor azért rinyálnak, mert jajj idióta p*icsa, esélyt sem ad, rögtön elküld.
Ha meg esélyt adsz, mert szimpatikusak vagytok egymásnak, de a végén nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy terveztétek és közöljük, hogy ez így nem megy, akkor is "szemét gonosz" csajok, mert csak játszadoztak velünk.
Tényleg nem veszitek észre, hogy nektek semmi nem jó?! De semmi az égadta egy világon. Ha egyenesen közöljük a szándékunkat az a baj, ha úgy vagyunk vele hogy megpróbáljuk az a baj, ha csak barátként kezelünk az a baj.. Akkor mi a fene lenne nektek jó???! Erre válaszolhatna valamelyikőtök, a nyivákolás helyett.
És tényleg nem veszitek észre azt sem, hogy mindenből a nőt hozzátok ki hibásnak? A szikrája sem fordul meg fejetekben annak, hogy esetleg, véletlenül bennetek is hiba van, hmm?
Ha az átlagos srácnak nincs senkije, a nő hibája, mert mind felszínes.
Ha az átlagos csajnak nincs pasija, az ő hibája, mert felszínes és nem felel meg neki senki.
Ha egy csajt átver a pasija, szintén a nő hibája, mert biztos szupermacsót választott. Az fel sem merül, hogy esetleg az átlagos srácok között is van tahó. Áhh, dehogy.
Ha szakít a nő, azért is ő a hibás, mert nem érte be a jelenlegivel, hanem neki jobb kellett.
Totál őszintén: Nem veszitek észre mennyire szánalmasak vagytok ezzel az állandó másra mutogatással?
#62:
"Ha egy nő egyedül van, akkor az csak azért lehet, mert túl magasak az elvárásai."
Teljesen jogos.
"Ha egy férfi egyedül van, annak csak az az oka, hogy az összes nő felszínes."
Majdnem teljesen jogos. Elfogultság losses: alarm, alarm.
"Ha egy nőt otthagy a pasija, akkor biztosan a nő nem tett eleget a kapcsolatba, vagy pedig rosszul választott, a "macsó" kellett neki, nem a jó gyerek."
Hülyeségnek tartom. Tehát már nem is lehetek elfogult.
"Ha egy nő otthagyja a pasit, akkor is a nő hibás, mert neki mindig jobb kell, és csak azt lesi mindig, hogy mikor talál egy még tökéletesebb férfipéldányt, hogy leléphessen vele."
Nem teljesen igaz, de van benne valami.
Már teszem is a kollekcióba a "mindig a nő a hülye" ironikus szösszenetet. Köszönöm!
#63:
Itt rohadtul nem arról beszélünk néhányan, hogy mindenféle jöttment szakadt csövessel jöjjetek össze. Ti már alapból úgy álltok egy férfihoz, hogy külsőre taszító, de minimum nem vonzó. Tudat alatt itt bukik ki mindig a bili a nőknél, mert mindegyikőtök a csúcshapsira vágyik titkon, és addig érdekes módon a jóképű (normális) férfiak párkapcsolatban dugják a narancsbőrös, striás, idomtalan seggű lányokat, akikbe amúgy fülig szerelmesek, s egy az egyben izgatónak tartják az átlagos nő minden testi hibáját. Hát akkor most hogy is van ez? Adjatok csak esélyt mindenkinek felelőtlenül, gerinctelenül... és még mi látjuk fekete-fehérben a világot, röhej, komolyan mondom.
"Tudat alatt itt bukik ki mindig a bili a nőknél, mert mindegyikőtök a csúcshapsira vágyik titkon, és addig érdekes módon a jóképű (normális) férfiak párkapcsolatban dugják a narancsbőrös, striás, idomtalan seggű lányokat, akikbe amúgy fülig szerelmesek, s egy az egyben izgatónak tartják az átlagos nő minden testi hibáját. Hát akkor most hogy is van ez?"
Igen. És egy rakás szép, feszes seggű és mellű csaj dugatja magát nem éppen tökéletes testű és arcú férfiakkal. Na ilyenkor mi van?:D
Érdekes módon én az utcán látok mindenféle párocskát. Szép nőt helyes pasival, szép nőt átlag pasival, szép nőt ronda pasival. És bizony látok helyes pasit átlagos lánnyal és helyes pasit ronda lánnyal is.
Na akkor most mi van?:D
Neked is bemásolok valamit, amit amúgy Törpinek írtam egy másik kérdés kapcsán, hátha te felfogod:
"Igen, normálisnak tartom magam. Sőt, továbbmegyek: a barátnőim is azok. És igen, mi szívunk azok miatt a nők miatt, akik felszínesek és anyagiasak, mert rajtunk csapódik a haragotok. Elhiheted, hogy azokat a lányokat, akikről az irományaitok szóénak, baromira nem érdekli a sírásotok. Lehet, hogy még jót röhögnek is rajta, vagy csak magasról tesznek rá.
De ugyan mondd már, te még is hogy képzelted el, hogy változtatni kellene rajta? Én hogy a büdös retekbe változtassak ezen? Menjek oda a felszínes és anyagias nőkhöz, vágjam őket pofán? Vagy próbáljak a lelkükre beszélni, vagy mi a jó francot szeretnél?:D
Igazából nem is mi szívunk, hanem ti magatokat szívatjátok. Ugyanis pont annak a szerintetek kevés értelmes nőnek nyomjátok ezt a dumát, akik nem olyanok, mint akiket szidtok. Ugyanis az ilyen nők nem fognak leállni veletek vitatkozni sem, elvannak szépen magukban. Azok azok, akik egyáltalán válaszra méltatják ezeket a kérdéseket, és megpróbálnak normálisan vitatkozni, érvelni, akik egyrészt rendelkeznek némi érzelmi intelligenciával, másrészt pedig viszonylag értelmesek és valamennyire érdekli őket mások gondja, baja.
És pont ezeket taszítjátok el a hülye hozzáállásotokkal. De úgy látom, hogy ezt sosem fogjátok belátni:) "
"Mikor itt vitába keveredtek a nőkkel, akkor bizony azzal a normális 20%-kal keveredtek vitába, ugyanis a felületes és anyagias 80% magasról fosik a kérdésetekre és a sirámaitokra.
Viszont ezzel a magatartással az a maradék normális 20% nő is azt fogja gondolni, amit én is gondolok.
Méghozzá azt, hogy ha nem 0-24-ben ezt a "nők többsége szemét/anyagias/felszínes" szöveget nyomnák, még szimpatikusak is lennének. De így..."
Ámítástechnika urat úgy látszik azért szülte meg egy nap vajúdás után és elviselhetetlen fájdalom közepedte az anyukája, hogy egy megkeseredett nőutáló legyen, aki az élete összes problémájáért a női nemet okolja.
Megadnád anyukád címét? Küldenék neki egy képeslapot. Szüksége lehet minden vigasztaló szóra...
Nem gondolod, hogy OKA van annak, hogy azt írjuk: mindig a nő a hibás?! Könyörgöm a 65-ös hsz-edben TE magad támasztottad alá és helyeselték azokra a megállapításokra, ami miatt mi azt mondjuk, hogy mindenből minket hoztok ki hibásnak! Lassan már a globális felmelegedésért is mi leszünk hibásak... simán kinézem az itteni siránkozókból, hogy valami kacifántos elmélettel ugyan, de meg fogják magyarázni, hogy az is mi hibánk :D Vicc.
Ha egyenes vagy, és közlöd a szándékaidat -> szar vagy
Ha nem mondod ki kerek-perec a szándékaidat, sodródsz az árral és majd lesz valami -> szar vagy
Ha elutasítod, mert nem az eseted -> szar vagy
Ha tisztázod, hogy pasi van és nem lesz köztetek több, mint barátság, majd ő a végén csak benyögi, hogy beléd esett és elhajtod -> szar vagy
Ha az átlag srácnak nincs barátnője -> szar vagy, mert magasak az elvárásaid, felszínes vagy
Ha az átlag csajnak nincs pasija, detto mint az előbbi.
Ha elhagyod a pasidat -> szar vagy, mert ugyan miért nem elégedtél meg vele is
És ezt mind ti mondtátok és helyeseltetek, hogy ez így van!! És akkor még csodálkoztok, ha "nektek esünk".
Egy a lényeg, nektek az égvilágon semmi nem jó. Ha visszautasít titeket valaki, lehet bármilyen oka annak, a lényeg akkor is az lesz, hogy szemétfelszínesgonoszp*icsa (így egybe, levegő nélkül), és rajtuk + az összes többi létező nőn fogjátok levezetni a dühötöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!