Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?
"A külső mindenkinek fontos, akkor úgy írom, hogy egy átlagos pasi sem próbálkozott náluk."
Ez már haladás, de tegyük hozzá, hogy számotokra a férfiak kb. 10%-a éri el egyáltalán az "átlagos" szintet.
"Az én ismerősi körömben és környezetemben meg nőknek mindenkinek van párja,de a férfiak között alig van olyan,akinek lenne egyáltalán kapcsolata. "
Lehet én vagyok a hülye, de tudtommal egy monogám heteró párkapcsolat egy nőből és egy férfiből áll.
Tehát minimum annyi férfinak is van párja, ahány nőnek....
Nekem biztos nem volt könnyű olyan férfit találni, akivel tényleg párként tudunk tekinteni magunkra, őszintén szeretni tudjuk egymást és jól érezzük magunkat a kapcsolatban mindketten. Majdnem 30 éves voltam, mire összejött.
Nem bontanám ezt le szigorúan nemekre, vannak mindkét nemből olyanok, akiknek könnyebben sikerül, vannak, akiknek nem.
Ki találta ki, hogy létezik a gravitáció? Senki. Van és kész.
Először is, azok a "csúnya" férfiak valójában jól néznek ki, csak neked csúnyák, mert magasan van a mércéd.
Egy nőnek könnyebb jól kinéznie. Ha kedves, ápolt és figyel az alakjára, akkor már nyerő, még akkor is, ha nem a legszebb arcú a világon. Fordítva ez már nem igaz. Én is ápolt vagyok, nem vagyok elhízva, sőt rendszeresen edzek, normális vagyok a nőkkel, de mind elhajt.
Egy nő, ha kedves, mosolygós, könnyebben ismerkedik mindenhol, könnyebben tud szerezni ismerősöket. Az ismerősök közül, pedig lesz olyan, aki kezdeményez nála.
A nőknek esetleg azért "nehezebb" társat találni, mert válogatnak, mintha a boltban lennének. Egyik nőismerősöm el is mondta, hogy szegénykémnek milyen nehéz a párkeresés, annyi sok lúzer van.
Másik ismerősöm és barátnője 30 évesek múltak és még mindig ott tartanak, hogy jó pasi kell. Na ezért nehéz. Nincs annyi jó pasi a világon, ahány nő igényt tart rá.
A való élet találta ki, mondjuk?
Egy átlagon aluli csajnak is bőven juthat pasi, míg barátnője nagyon gyakran az átlagos férfiaknak sincs, nemhogy az átlagon aluliaknak. Akkor miről is beszélünk?
A szebb nők meg azért vannak egyedül, mert egyetlen olyan balekot se találnak, aki sorba teljesíti nekik a kilométeres elváráslistáját, ezért morcos, és "bosszúból" nem jön össze senkivel, inkább a friendzóne-ba pakol mindenkit.
Azt vajon ki találta ki, hogy egy ronda lány majd beéri egy ronda pasival? Szeretném tudni, mit szívott az illető, igen jó anyag lehet, én is kérek belőle.
A helyes pasik több nőt is tartanak.
Vannak nők, akik kinéznek maguknak egy jó pasit, várnak rájuk, közben azt mondják kapcsolatban vannak.
Nem tudom ki találta ki, de bizonyára férfi volt.. :D
Tényleg sokan úgy nyilatkoznak, mintha valaha is nők lettek volna és a saját bőrükön tapasztalták volna.
Szexet nő tényleg könnyebben megkap, de egy olyan férfit, akivel hosszútávú kapcsolatot tervez.. Hát közel sem ilyen egyszerű.
Mindkét nemnek megvan a társkeresésben a saját maga nehézsége.
Nőként nem egyszerű olyat pasi találni, akinek:
1. nem cicababa kéne
2. nem kihasználni akarja (=nem csak szexre kell)
3. nem veri át
4. nemcsak kizárólag a külső alapján ítél meg
stbstb.
Férfiakban is akad bőven olyan, aki felszínes, meghiszem azt. Ez nem kizárólagosan női tulajdonság.
Amúgy erősen egyénfüggő, hogy kinek mi jön. Mindenkinek más az ízlése. Van akinek az adott srác teljesen átlagos, más meg azt mondja rá: hú de jó pasi. Baráti társaságban szokott ez előfordulni, sűrű jelenség, hogy egyik oda-visszavan tőle, a másik meg fintorog, hogy mi van?
Számomra tényleg magas, hogyha egyes férfiak szerint a nőnek a kisujját sem kell megmozdítania és simán talál pasit, nézzen ki akárhogy is (esetleg annyit említenek, hogy ne legyen igénytelen és kövér), akkor miért ismerek egy csomó átlagos, sőt, szép lányt, akinek évek óta senkije nincs?
Különben is, honnan szeditek ti, hogy minden nőnek simán jutna pasi. Ja ennyi erővel minden pasinak is simán jutna csaj, a kérdés már csak az, hogy milyen?! Olyan lehet jutna, aki számodra nem vonzó. 1 férfinak is jut olyan csaj, aki valljuk be, csúnya. De csúnya lány a fiúknak sem kell ám. Szegény barátnőm, szeretem őt, kedves lány, de elég csúnyácska, "bepróbálkozott" egy hozzá hasonló kaliberű csúnya srácnál.. A srác úgy lepattintotta, hogy csak na, majd utána hallottuk vissza, hogy ki is nevette, hogy ugyan mit akar tőle ez a bányarém. Holott ő sem volt szebb, max nagyon elhitte magáról, hogy azért mert elég humoros, ő bárkit megkaphat és bárkit megalázhat.
Tehát ezért mondom, mindenkinek jutNA valaki. Csak nemtől függetlenül (!!!) az általában nem szokott megfelelni.
Nem kell úgy csinálni, mintha egyes pasiknak nem lennének egetverő nagy elvárásai, mert de. Értem itt ezalatt a mellméretet, a kilót, a fenék nagyságát. Ismertem olyat, akinek az volt a feltétel, hogy a csaj csináljon otthon mindent (mosás-takarítás-főzés-stb) + dolgozzon is + őt is szórakoztassa. És még sorolhatnám.
Mivel ti sem vagytok a nők helyében, így gőzötök nincs róla milyen nehézségekkel jár egy nőnek is a párkapcsolat kialakítása. Könnyű a másikra mutogatni és osztani az észt. Én elismerem, hogy a pasiknak sem könnyű, de hogy a nőknek sem, az biztos.
Nő vagyok, az igaz, hogy ha szembejönne velem 100 férfi az utcán, akkor körülbelül 5-re mondanám, hogy megfogott és szívesen randiznék vele.
Viszont ez az 5 férfi nem olyan lenne, amit itt leírnak. Nem a legmagasabb, legizmosabb, nem a legrosszfiús imidzsű srác. De előfordulhat, hogy izmos és magas a srác is van köztük, mint ahogy az is, hogy alacsonyabb és kissé pocakos, nem számít igazából. Színes társaság lenne és egyikről sem tudnám megmondani, hogy miért választanám őt. Majd a biokémia és az agykutatás fejlődésével remélem egyszer választ kapok arra, hogy miért tetszenek meg annyira különböző férfiak, hogy sokszor két személyben szinte egy tulajdonság és külső jegy sincs, amit össze tudnék kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!