Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?
#43: Tudod te, mi a különbség a nők és a férfiak párválasztási szokásai között? Hadd vázoljam két példával.
A férfi szeretné megismerni a nőt:
— Nahát, olyan kis furcsa az arca, de szavamra, imádom a táskáit a szemei alatt!
— Kicsit nagy a popsija, hm, de nem is néz ki rosszul, hm, valójában egész kellemes látvány!
— Huh, kicsit hiányosak az ismeretei történelemből, hát egye fene, majd mesélek neki csomó érdekes dolgot!
Nézzük meg ugyanezt, ha a nő akar egy férfit megismerni:
— Nahát, de furcsa az arca, uh, kicsit torz, hm, nem is szimpatikus!
— Kicsit nagy a pocakja, igazán edzhetne, igénytelen pasi, fúj!
— Nem is ismeri a történelmet, eléggé iskolázatlan, buta kisgyerek. Hát én biztos nem leszek a tanára.
Na ez a különbség, köztetek és közöttünk. Mi, férfiak rosszban is a jót keressük, ti meg a rosszat a jóban! És pont!
Ja, és mellesleg az szerinted részedről gerinces volt, hogy olyan srácokkal jöttél össze, akikbe szerelmes sem voltál? Hát köszi! Igazán köszi! Majd lelkiekben felkészülök rá, ha egy lány összejön velem, és kételkednem kelljen benne. A lelkiismeretedet firtatod, közben meg pont azt dobtad sutba, nem számít!
Ha valamit nullával osztasz, az értelmezhetetlen és nem pedig végtelen az eredmény.
Döntsétek már el, hogy az-e a baj, hogy esélyt adunk nektek, vagy az, hogy nem.
Mind a három sráccal közöltem, hogy csak barátság. Úgy tettek mint ha elfogadták volna, de aztán ugyanúgy ostromoltak, felbátorodtak, csak azért, mert kedves voltam velük. Most abban a pillanatban, amint közlöm a férfival, hogy barátságnál többre ne számítson egyből kapom az ívet, hogy csak kihasználom, meg játszok velük. Tényleg nem tudom, hogy mit kéne csinálni, ami mindenkinek megfelel.
"Ja, és mellesleg az szerinted részedről gerinces volt, hogy olyan srácokkal jöttél össze, akikbe szerelmes sem voltál? Hát köszi! Igazán köszi! Majd lelkiekben felkészülök rá, ha egy lány összejön velem, és kételkednem kelljen benne. A lelkiismeretedet firtatod, közben meg pont azt dobtad sutba, nem számít!"
Tényleg semmi se jó nektek.
Ha egyből elküldelek titeket, akkor azért vinnyogtok, hogy hogyan lehetek ennyire flegma pitsa, aki csípőből elhajt.
Ha kedves vagyok veletek, de egyenesen megmondom, hogy csak barátság van, akkor azért vinnyogtok, mert barátzónába tettelek titeket, és csak játszadozok veletek.
Ha úgy döntök, hogy adok nektek egy esélyt, hátha tényleg sikerül összekovácsolódunk, akkor egy gerinctelen liba vagyok.
MÉGIS MI A FRANCOT CSINÁLJAK?
#54: Az a bajunk, hogy még a "jótetteitekkel" is csak átveritek a partnert, ugyanis az egyenességet még csak hírből sem ismeri egy nő sem. Az egyenesség arról szól, hogy még a kapcsolat megkezdése előtt leültök, és mindent alaposan megtárgyaltok, és nem úgy, ahogyan szoktátok, szóvirágokkal, utalásokkal, kétértelmű kijelentésekkel, mert ebben csillagos ötöst érdemelnétek, hanem konkrétan tényeket, nézeteket, véleményeket támasztotok.
Egyszer volt belém szerelmes egy lány 22 éves koromban, én nem akartam tőle semmit, mert fülig bele voltam zúgva egy másik lányba (akivel végül nem lett semmi, de ez más tészta). Leültünk, megbeszéltük EGYENESEN, nyílt kártyákkal, mellébeszélés nélkül. A lány kicsit kiakadt, de azóta is hálás nekem, hogy nem szívattam hetekig/hónapokig/évekig, mert hónapok múlva megtalálta élete párját, akivel azóta boldog házasságban él. Ennyi! Ennyi, bammeg, egyenesség! Ennyi!
Az #50-es hozzászólásomban leírtam.
Ha szimpatikus a férfi, akkor adj neki esélyt. De fontos, hogy NEKED tetszen. A te ízlésedet pedig ne befolyásolják a barátnők és a média.
"A férfi szeretné megismerni a nőt:
— Nahát, olyan kis furcsa az arca, de szavamra, imádom a táskáit a szemei alatt!
— Kicsit nagy a popsija, hm, de nem is néz ki rosszul, hm, valójában egész kellemes látvány!
— Huh, kicsit hiányosak az ismeretei történelemből, hát egye fene, majd mesélek neki csomó érdekes dolgot!
Nézzük meg ugyanezt, ha a nő akar egy férfit megismerni:
— Nahát, de furcsa az arca, uh, kicsit torz, hm, nem is szimpatikus!
— Kicsit nagy a pocakja, igazán edzhetne, igénytelen pasi, fúj!
— Nem is ismeri a történelmet, eléggé iskolázatlan, buta kisgyerek. Hát én biztos nem leszek a tanára. "
Nem, Ámítástechnika, ez nem a férfiakra és a nőkre jellemző viselkedés.
Ez a férfiak EGY RÉSZÉRE és a nők EGY RÉSZÉRE jellemző viselkedés.
Hallottam már olyat férfitól, hogy belsőleg iszonyatosan bejön neki egy lány, tökéletesnek tartja, de bizony kívülről nem tetszik neki, ezért nem is kezd vele.
És igen, hallottam már ilyet nőtől is. Na és mi van?
Az a baj, hogy azért, mert TE olyan vagy amilyen, olyan szokásokkal, amilyenekkel, rögtön azt gondolod, hogy a férfiak többsége olyan.
És azért, mert találkoztál néhány lánnyal, akik az általad vázolt séma szerint válogattak, azt gondolod, hogy a nők többsége olyan.
Rengeteg olyan embert látok, akinek tényleg az a fontos, hogy a párja jól nézzen ki, az hogy idióta/lusta/agresszív/alkoholista stb., az mindegy. De nem csak a nők között, hanem bizony a férfiak között is.
Fel lehetne fogni végre, hogy pont ugyanolyan kevés értelmes férfi van, mint amilyen kevés értelmes nő.
Ahelyett, hogy a többit szidjátok, inkább meg kell keresni azt a kis %-ot, ennyi.
Hány olyan sráccal hozott össze a sors, akiről azt hittem normális, majd a végén kiderült, hogy nagyobb tahó, mint amilyennek ti itt a helyes&izmos macsókat leírjátok. Mert ugye szerintetek a helyes srácok csak bunkók lehetnek, az átlagosak meg csak normális, kedvesek. Hát nagyon nem.
Hogy mivel magyaráznám azt, hogy egyedül vannak? Minden mással, csak épp azzal nem, hogy extramagas és teljesíthetetlen elvárásaik vannak. Mivel hogy ISMEREM őket jó pár éve. Nem a szomszéd néni unokájának a testvérének a barátjának az ismerőse mesélte! Hanem szemtanúja vagyok ennek én is. És nem azt írtam, hogy nagyon szép lányok, azt mondtam átlagosak, de akadnak szép lányok is köztük.
De akkor levonva az egészből a következtetést: ha egy átlagos lány (vagy átlag fölötti) egyedül van, az csak az ő hibája lehet, magasak az elvárásai.
Ha egy átlagos srác van egyedül, arról ő nem tehet, meglepő módon az IS a nő hibája, hisz magasak az elvárásai.
Aha minden világos. Egy a lényeg: mindenért a nő hibás. Legalábbis szerintetek. És akkor csodálkoztok, hogy egyedül vagytok..
"de NEM hosszútávú kapcsolatra". Ohh, dehogynem. Jó pár ilyen srác van, akinek a cicababák kellenek, hogy aztán majd a haverok előtt jól felvághasson velük.
#38-as vicces, hogy pont te beszélsz nekem itt a logikáról, amikor szerinted egy párkapcsolatban nem fordulhat elő átverés/kihasználás... Logika..
Nem azt mondom, hogy ezzel indít, hanem hogy egy ideje már benne vannak a párkapcsolatban, majd hirtelen ráun, de nem szakít a lánnyal, minek, inkább félredug. Vagy csak hónapok, netán évek elmúlásával jössz rá, hogy valójában csak kihasznált. Vagy csak azért jön össze veled, hogy vigasztalódjon az exe után, aztán ha az ex füttyent, ő máris pincsiként rohan vissza.
Igen ezek mind valós és megtörtént dolgok! Tehát hagyjuk szerintem ezt a "logika" dolgot.
"Ahogy írod: egy nőnek szinte a kisujját sem kell mozdítania. Ez a mondatrészed korrekt volt"
Köszi, de tényleg, hogy sikerült az egyetlen olyan mondatomat kiemelni korrektként, ami amúgy nem igaz és épp ezért is írtam. Csak hát kiragadtad a környezetéből.
Majd akkor mond azt, hogy a kisujját sem kell mozdítania egy nőnek a pasiért, ha nő leszel és megtapasztalod. Addig meg szerintem ne firtassuk a dolgot.
"Ezen joggal élve akkor én is ugyanúgy megbillogozom a szép nőket, hogy felszínesek"
Épp ezt csináljátok, vagy még nem tűnt fel? :D Csak épp annyi különbséggel, hogy nem csak a szép nőket, hanem az ÖSSZES nőt elkönyvelitek felszínesnek. Csupán "csak" ennyi a különbség.
Annyi a különbség, hogy míg a magányos, elkeseredett, férfiak által rendszeresen kikosarazott vagy elkerült nők nem ide járnak sajnálkozni és a másik nemet fikázni, nem tőlük hangos GYK, így nyilván el is hiszitek, hogy joggal általánosítotok, mondván "Jéé mennyi srác tapasztalja ugyanazt".
És jéé mennyi lány is megtapasztalja azt, amit ti, csak valahogy ők nem egy noname oldalon toporzékolnak, nincs akkora hangjuk, mint nektek, de attól még vannak!
Sokszor dobálóztok olyannal, ami ugyanúgy igaz a férfiakra is, nem mindre, de akad rá jó néhány egyed. Csak azt már valahogy nem igazán akarjátok befogadni. Hisz nem a ti hatalmas nagy, óriási tapasztalatotokat támasztja alá, így az már nem is fontos... Na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!