Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?
Figyelt kérdés
Én abszolút nem ezt tapasztalom, még a csúnyább férfiaknak is van barátnője. A szebb nők meg egyedül vannak. 25 felettiekre gondolok.2015. aug. 22. 19:52
12/160 anonim válasza:
Hehe, szeretem, amikor nem láttok tovább az orrotoknál. Az egyedülálló nőkre sok férfi tapad, minden nőnek, még a csúnyábbaknak is van minimum 2-3 olyan férfiismerősük, akik csettintésre simán összejönnének velük. A szebb nőkért meg lényegesen több "rajongójuk" van, így van lehetőségük a jó, a jobb és a legjobb közül válogatni. Ha esetleg mégis egyedülállóak lennének, az csupán azért van, mert az eddigi legjobb sem elég jó nekik.
Magyarra lefordítom: sokkal nehezebben választasz egy sütikkel teli cukrászdában, mert a bőség zavarában nem tudod eldönteni, hogy a sok jó közül melyik fog ízleni a legjobban, mint egy olyanban, ahol mindössze 2-3 fajta van kirakva.
13/160 opened paradise válasza:
A srácok többsége képes magát megalázva is teperni,az meg nem róható fel a lányoknak,hogy ilyenkor ők ezt úgy kezelik ahogy. Aki válogathat,az fog is. Emiatt tűnik így.
15/160 A kérdező kommentje:
Vannak átlagos nőismerőseim akiknek évek óta nem udvarolnak. nem azért mert csúnyák.
2015. aug. 22. 20:05
16/160 anonim válasza:
Azok a nők is bármikor összejöhetnének valakivel, akik egyedül vannak, legfeljebb az a valaki nem néz ki elég jól ahhoz, hogy esélyt adjanak neki. A csúnya férfiak (nem az átlagosak, akiket ti csajok élből lerondáztok, hanem akik valóban csúnyák) viszont soha nem tetszenek senkinek.
17/160 anonim válasza:
Kérem az elérhetőségüket, majd én felszedem valamelyiket.:) 27/F
18/160 A kérdező kommentje:
A külső mindenkinek fontos, akkor úgy írom, hogy egy átlagos pasi sem próbálkozott náluk.
2015. aug. 22. 20:14
19/160 anonim válasza:
Egyesek úgy beszélnek, mintha valaha lettek volna nők. Én egy szép arcú nő vagyok, aki ad magára és már kezdeményeztem férfiaknál. 7 kezdeményezésemből 4 férfi utasított el. A maradék 3-ból egy pedig csak szexelni akart. Az a 4 férfi pedig nem olyan személy volt, akit csak leszólítottam az utcán, hanem régi ismerősök, barátok, évfolyamtársak, és egy-egy elutasítás után volt vagy két évnyi gyászidőszakom, amíg szerelmes voltam és nem tudtam kiheverni a kudarcomat és más férfira sem tudtam nézni. Nem állítom, hogy a férfiaknak könnyű, de azért a nőknél sincs kolbászból a kerítés.
20/160 A kérdező kommentje:
Na ez az hiába akarnak, ismerkedni ha nem kapcsolatot akarnak.
2015. aug. 22. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!