Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki ezt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem ezt tapasztalom, még a csúnyább férfiaknak is van barátnője. A szebb nők meg egyedül vannak. 25 felettiekre gondolok.
2015. aug. 22. 19:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/160 anonim ***** válasza:
93%

Én szeretem ha egy nő egyenes és őszintén megmondja mi a helyzet. Ha egy férfi ezt nem tudja kezelni, az legyen az ő gondja.

Mi lenne, ha inkább te mondanád meg az elkeseredett férfiaknak, hogy mit csináljanak.

Azokra gondolok, akik kihozták magukból a maximumot, tanultak, értelmesek, edzeni járnak, ápoltak, de valahogy nem tetszenek a nőknek.

Ahogy én látom manapság csak társaságban szokás ismerkedni. Akinek meg szétesett a társasága azzal mi lesz? Mit csináljon?

Utcán próbálkozzon? Idegenekkel nem ismerkedünk és különben is siet valahova. Hasonlóan könyvtárba tanulni jár, konditerembe edzeni, buliba bulizni, táncórára táncolni, parkba olvasni, vagy vár valakit.

Akik itt zokognak, hogy nem jön össze a barátnő, azokban szerintem egy dolog a közös. Nincs nagyobb társaságuk és emiatt nem tudnak hol ismerkedni. Társkeresőn mind elbuktak már, ami nem is csoda, mert a társkereső manapság olyan mint a telefon, hogy mindenre használják, csak arra nem, amire ki lett találva.

2015. aug. 22. 23:00
 72/160 anonim ***** válasza:
94%

#68: "Igen. És egy rakás szép, feszes seggű és mellű csaj dugatja magát nem éppen tökéletes testű és arcú férfiakkal. Na ilyenkor mi van?:D"

Aha, melyik sitcom sorozatban láttad ezt? Jaaa! Te Kedves Ferencre gondolsz, akinek olyan rusnya a feje, mint egy szemen fosott disznóé, de a kompenzáció hatásos, mert dugig van tömve pénzzel, és sorra dugja a celebeket. Ugyanilyen testi adottságokkal és szokványos egzisztenciával (15 éves használt autó, másfél szobás panel stb.) mikor lesz vonzó a nők szemében? SOHA! Hagyjuk már ezt a süket szöveget, hogy egy dagadt, szőrös malac azért vonzó a nők szemében, mert szexi, ahogy félmeztelenül, lógó hájtömeggel porszívózik otthon. :DDD Ezzel hülyíthetitek egymást maximum a barátnőiddel, de nem azokat a férfiakat, akik lépten-nyomon ilyen pusztulat retek nőkbe botlanak, akik megtévesztés gyanánt néhány hétig/hónapig megjátsszák a szinte semmilyen elvárást nem támasztó alattomos férgeket.

#69: Sicc gyorsan a hetes BMW-s sukár raklókhoz, more, már várnak a Corvintetőn. :D

2015. aug. 22. 23:01
 73/160 anonim ***** válasza:
93%

Tudnod kell, hogy mikor jártál el helyesen. Attól, hogy valami tuskó őrjöng, meg lerbancoz téged, attól még nem biztos, hogy hibáztál.

Egyébként itt nagyon megmondják a nők a tutit, csak az a baj, amit már máshol is tapasztaltam: magatokból indultok ki.

Ne gondoljátok, hogy minden nő ilyen, mint ti. Ti normálisak vagytok, de az ilyen nőkből nagyon kevés van ám.

2015. aug. 22. 23:07
 74/160 anonim ***** válasza:
6%

Jézusom, most már kezdesz tényleg nagyon elszállni.

Már arra sem veszed a fáradtságot, hogy minden neked szánt írásra válaszolj, csak kiemelsz belőle egy részt, amire tudsz valami szerinted oltári nagy igazságot nyomni.

"Hagyjuk már ezt a süket szöveget, hogy egy dagadt, szőrös malac azért vonzó a nők szemében, mert szexi, ahogy félmeztelenül, lógó hájtömeggel porszívózik otthon. :DDD"

Nem, képzeld el, a lógó hájtömege éppen nem szexi. Viszont az, hogy értelmes, intelligens, humoros, jószívű, nyitott, érdeklődő, kreatív, hűséges, illedelmes stb, az kompenzálja azt, hogy a teste nem éppen tökéletes.

És igen, képzeld el pont egy ilyen -általad dagadt, szőrös malacnak bélyegzett -emberrel vagyok 7 éve. Pontosan azokért a dolgokért, amiket írtam.

És nem, nem gazdag.

De tudom, most az jön, hogy biztosan hazudok:)

2015. aug. 22. 23:08
 75/160 anonim ***** válasza:
6%

"magatokból indultok ki.

Ne gondoljátok, hogy minden nő ilyen, mint ti. Ti normálisak vagytok, de az ilyen nőkből nagyon kevés van ám."

Igen, magunkból indulunk ki. Ezért tudjuk azt, hogy bizony még vannak normális nők, hiszen mi is azok vagyunk, meg a környezetünkben lévő nők is azok.

De pontosan ugyanezt csinálja itt az összes nőket fikázó srác is: azt gondolják, hogy azért, mert ők nem a külsőt nézik, akkor már a férfiak többségére igaz ez. Holott baromira nem.

És még mindig nem képesek felfogni azt, hogy itt pontosan azokkal a nőkkel veszekednek nap mint nap, akik a normális x%-ba tartoznak.

2015. aug. 22. 23:10
 76/160 anonim ***** válasza:

Ámítás hiába jössz a jól bevált, szokásos példáiddal, azt senki nem mondta, hogy nincsenek anyagias nők, akiket úgy vonz a pénz, mint mágnes a vasat. A különbség csak annyi, hogy te minden nőt ilyennek állítasz be. És itt az óriási nagy különbség.

Mi is bővelkedünk rossz tapasztalatokkal, nehogy azt hidd, hogy nem, de mutass már nekem csak egy olyan női kommentelőt, aki állandó jelleggel szidja az egész férfi nemet és őket okolja mindenért és általánosít folyamatosan. Nekem 5 percembe nem telne vagy 5-6-7 ilyet felmutatni.

Azt nem veszitek észre, hogy ezzel a végtelenül negatív, "mindig a másik a hibás, mind ugyanolyan" stílussal valóban az összes nőt elűzitek magatok körül, még azt is, aki épp a normális tábort erősíti. És nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy egy olyan emberen, akiben ilyen szintű gyűlölet, harag és rosszindulat van, nem látszik meg rajta, a kisugárzásán, maga az egész emberen.. És ez tovább rontja az esélyeteket, mert iszonyatosan pesszimisták vagytok. És ez kivetül rátok is.

2015. aug. 22. 23:18
 77/160 anonim ***** válasza:
95%

#70:

Még hogy nekünk semmi nem jó? :DDD Agyam eldobom. Hiába forgatod ki a szavaimat, hozzászólásokkal ezelőtt leírtam, hogy KORREKTNEK lenni a legkifizetődőbb, mert a sunyiságotokkal, a kegyes hazugságaitokkal előbb-utóbb marha nagy ellenszenvet fogtok kiváltani. Sokkal nagyobbat, mintha közölnéd KORREKTEN a srácnak, hogy neked nem jön be. Persze, hogy minden srácnak szarul esik, mint ahogyan minden nőnek is szarul esik, ha visszautasításban részesül, csak ha a nő gondolkodik idővel, rájöhet, hogy kezet csókolhat a srácnak, aki évekkel azelőtt nem szopatta, nem építette le lelkileg. Ugyanúgy a férfi is durrog egy darabig, de még mindig jobbnak tartja utólag, mintha évekig egy hülye rongy szívatta volna. Mellesleg hol is írtam, hogy szarok vagytok, ha KORREKTEN közöltök valakivel valamit, hm?

#74:

"Viszont az, hogy értelmes, intelligens, humoros, jószívű, nyitott, érdeklődő, kreatív, hűséges, illedelmes stb, az kompenzálja azt, hogy a teste nem éppen tökéletes."

Meg még vagy másik 600 tényező, aztán ha az egyik nem teljesen felel meg, akkor már léptek is tovább, éééééés egészen véletlenül pont egy kigyúrt, nagypofájú, öntelt, gyökér izomtibor ölébe. :D

Ezennel lezártam a vitát részemről mára, ennek semmi értelme. Majd talán holnap visszapörgetek néhány oldalt, ha lesz kedvem hozzá. Ezek után ti ugyanúgy elmentek válogatni, mint eddig is, mi meg majd reménykedünk, hogy véletlenül ránk esik a választás nulla eséllyel, mint eddig is. (Nem fog, mert vagy egy külsőre, vagy egy anyagilag tehetősebbre fogtok voksolni, és még csak ki sem fakadtunk nektek a nőgyűlöletről, tehát evidens, hogy nem a nőgyűlölet fennállásának ténye miatt lesznek egyesek taszítóak a szemetekben.) Na pá!

2015. aug. 22. 23:26
 78/160 anonim ***** válasza:
84%

"értelmes, intelligens, humoros, jószívű, nyitott, érdeklődő, kreatív, hűséges, illedelmes stb,"

Na ezek a tulajdonságok manapság semmit nem számítanak a nőknél,maximum kinevetnek érte...

Tapasztalat sajnos. :/

Ja meg lenyomorékoznak érte,majdnem kifelejtettem.

24/F

2015. aug. 22. 23:32
 79/160 anonim ***** válasza:
0%

""értelmes, intelligens, humoros, jószívű, nyitott, érdeklődő, kreatív, hűséges, illedelmes stb,"

Na ezek a tulajdonságok manapság semmit nem számítanak a nőknél,maximum kinevetnek érte...

Tapasztalat sajnos. :/ "

Tévedés, mert igen is számítanak. Mi lenne, ha csak egyszer, de tényleg egyszer az életben nem általánosítanátok?! Szintén tapasztalatból mondom, hogy igen is vannak nők, akiknek ez számít és nem kicsit, hanem nagyon! Köztük jómagamnak is. Nagyon is értékelem, ha egy pasiban ezek megvannak.

2015. aug. 22. 23:35
 80/160 anonim ***** válasza:
100%
kedves "nők" ok nélkül senkit se utálnak jó lenne végre tudomásul venni!!!!!!!!!!
2015. aug. 22. 23:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!