Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?
Ezt eddig még 1 férfitől se hallottam, nagyobb összeggel mernék fogadni rá hogy nő volt. Eddig csak tőlük olvastam még a "ha ronda vagy, keress te is rondát, és akkor fúdejó lesz" örökbecsü darabot, mintha ezzel bármit is megmagyaráztak volna.
A Kérdező azt írta: "férfit", nem "komoly kapcsolatot". Ergo beletartozik a szexpartner is. Azt meg igenis ezerszer könnyebben talál egy nő, mint egy férfi.
Azonkívül meg a cicababák többnyire csak 1 éjszakára kellenek a pasinak. Shakirát a legtöbb pasas megmászná, de kíváncsi lennék, hány százalékuk venné feleségül.
Külső alapján azért ítélünk, mert egyrészt a nők a "szebbik nem", elvileg és gyakorlatilag is, másrészt meg, ha úgy öltözködik mint egy alagsori bárcás, akkor ne sértődjön meg, ha annak is nézik...
Azért van sok átlagos és szép lány egyedül, mert annyi és olyan elvárásokat támasztanak a férfiak felé, hogy biztosak lehessenek benne, azokat senki nem tudja teljesíteni, és akkor csodálkozik, hogy egyedül marad, de nem rakná lejjebb a lécet a világ minden kincséért se. Vagy mert annyira anyagiasak, hogy csak na. Az is meglehet, hogy igazából nem is akar pasit, csak a csodálatukat. Millió meg egy oka lehet, és hidd el, NEM az, hogy nem tetszik senkinek.
Nagyon nagyon kevés az olyan pasi akinek sok elvárása lenne. A legtöbb alapból örül mint majom a farkának, ha egy átlagos lány egyáltalán észreveszi. Ha még azoknak sem kell, miért akarna akarna egy szépségkirálynőt maga mellé, amikor abszolút sansztalan?
Rengeteg olyan férfi van a világon, akinek nem cicababa kell, nem használja ki, nem veri át stb, de ezek a férfiak rendszeresen a barátzónában végzik. Ahogy én is.
A barátnőidnek pedig azért nincs kapcsolatuk, mert 8/10 alatti férfiakkal nem állnak szóba. Kolléganőim is ilyenek.
Az elvárásos tuskó férfi, aki elvárta, hogy a nő csináljon mindent, valószínűleg egy tipikus bunkó szépfiú, aki tudja, hogy bármikor szerez nőt, mert magas és jóképű. A helyzet, hogy a jóképűség felülír mindent a nőknél. Főleg ezért van ennyi párkapcsolati probléma és ezért van az, hogy a nő mindig visszamegy a férfihoz, függetlenül attól, hogy megcsalta, megalázta, kihasználta stb.
Az átlagos férfi pedig megkapja, hogy majd megtalálja a szerelem, a jóképű tuskóval meg összejön és elvisel mindent.
Lehet, hogy azt írta férfit, de utána leírta, hogy a csúnyább srácoknak is van barátnőjük! Ergo párkapcsolatról van szó, nem mellesleg leírtuk többen is, hogy az tény, hogy nőként szexpartnert egyszerűbb találni, bár manapság egyre több "szabadszellemű" r*ibis beütésű nő van, akit könnyen meg lehet fektetni pár kedves szóval..
"Azonkívül meg a cicababák többnyire csak 1 éjszakára kellenek a pasinak"
Hát én nem feltétlen ezt tapasztalom.
"Azért van sok átlagos és szép lány egyedül, mert annyi és olyan elvárásokat támasztanak a férfiak felé"
És igen, itt van a várva várt mondat. Már tényleg vártam amúgy. Annyira szeretem, hogy nektek rögtön, még így teljesen ismeretlenül is (ugyanis engem sem ismertek, nemhogy még az egyedülálló barátnőimet) az az első reakciótok arra, ha egy nő, aki csak egy hajszállal titulálható jobbnak egy ronda nőtől, azért van egyedül mert fúú ekkora, meg akkora elvárásaik vannak.
Ne szórakozzunk már, hogy ti mindent ezzel magyaráztok. Ezenkívül egyebet tudtok? Azt sem tudjátok kiről beszéltek, de azért látatlanban gyorsban le is tudjátok, hogy magának köszönheti azt, hogy egyedül van.
Én ismerem őket, és nem ti! És egyáltalán semmi olyan elvárásunk nincs, aminek nem lehetne megfelelni. Szóval el kéne gondolkozni, miért is van ez. Mert biztos nem azért, mert a férfiak annyira megértőek és elnézőek a külsővel kapcsolatosan....
Az amúgy tény, hogy jellemzően a pénzes, vagy a nagyon jóképű pasasok bánnak/beszélnek lekezelően a nőkkel. Csak azért mert megtehetik, hisz bármikor kaphatnak másik nőt.
Amiből sok van, az értéktelenedik - ez egyszerű közgazdaságtan.
A cicababák legtöbbje olyan életfelfogású, hogy azzal képtelenség komoly kapcsolatot összehozni. Az rendben van hogy egyéjszakás kalandra meg a Morrison's mellékhelyiségében meghúzni arra jók, de háztartást vezetni, gyereket nevelni, dolgozni (az ősi mesterség nem számít) a jórészük nem tud, és nem is akar.
Miért, szerinted mi másért van egyedül egy nagyon szép,dekoratív lány, akiért fiúk százai bolondulnak? Ha szerinted nem igaz, nosza, cáfold meg, de lehetőség szerint érdemben. Mármint ne azzal, hogy "én ismertem valakit aki olvasott valakiről aki látott valakit aki hallott valakiről..", mert ilyen sikersztorikkal tele a padlás.
Valamiért ezt a forgatókönyvet valószínűbbnek tartom, mint a te verziódat, hogy a szép csini csaj azért van egyedül, mert egy pasasnak se kell. Ezt valahogy nem veszem be, már meg ne sértődj. Nem kell mindenkit a friendzóne-ba pakolgatni, aki egy miliméterrel is eltér a kívánt listától, és akkor lesz pasi.
Szépen tudtok hárítani. Nem csak szexre kaphat meg egy jóképű férfi egy nőt, mivel 1. a jóképű férfi is szerethet boldog, hosszútávú kapcsolatra tervezni, 2. a nők meg jobb részt csak ilyen férfival tudják elképzelni a hosszútávú kapcsolatot. Tehát miről beszélünk?
De nézzük csak az alaptalan felsorolásodat:
1. "nem cicababa kéne": alapból sok férfinak tetszenek a cicababa kategóriájú nők, megnézik az utcán, legeltetik a szemüket rajta, és maximum szexre tartják őket alkalmasnak, de NEM hosszútávú kapcsolatra. Logika!
2. "nem kihasználni akarja": amelyik férfi párkapcsolatot szeretne, az általában pont nem a másik kihasználásának tervét helyezi előtérbe. Logika!
3. "nem veri át": lásd előző pontot. Hosszútávú kapcsolatra tervezésnél nem kifizetődő azonnal végighazudozni az ismerkedést, és ezzel sok, hosszútávú kapcsolatot kereső férfi is tisztában van (ellenben a temérdek nővel, akik még akkor is tagadnak, ha szembesítve vannak az igazsággal).
4. "nem csak kizárólag a külső alapján ítél meg": nos, rengeteg olyan jóképű, igazi olaszos/spanyolos, magas, izmos, borostás srácot látok külsőre tök átlagos, olyan kis semmilyen nővel. Ezek szerint a jóképű férfiak is többet látnak egy átlagos lányban, mint egy plázalakó cicababában.
Férfiak között is akad bőven olyan, akik külső alapján szelektálnak, csak ne feledd, hogy ők a cicababákat váltogatják egymás után. A probléma ott gyökeredzik, hogy ti őket tekintitek férfinak, a nagy Ő-nek, a "szerelem első látásra" pasinak.
Ahogy írod: egy nőnek szinte a kisujját sem kell mozdítania. Ez a mondatrészed korrekt volt. Bárhol ha megjelenik egy nő, máris repülnek rá a vadászok, akik rögtön ki is sajátítják őket a saját kis társaságukban, és innentől kezdve a csendes, átlagos, kicsit csúnyácskább srácoknak gyakorlatilag esélyük sincsen nemhogy összejönni veletek, de még csak összeismerkedni sem. That's all!
Mint írtam, közöttünk, férfiak között is akad szemét, idióta, gyökér, aljas féreg. Sosem vitattam. A barátnőd pont kifogott egy ilyen tirpákot. Ezen joggal élve akkor én is ugyanúgy megbillogozom a szép nőket, hogy felszínesek, mint ti a csúnya srácokat, hogy moslék köcsögök.
Az elvárásokról meg annyit, hogy személy szerint nekem (és szerintem rengeteg épeszű, normális srácnak is) inkább a belső mint a külső tulajdonságokra van sokkal nagyobb elvárásom, és ti ezeknek sem tudtok megfelelni, mert az ismerkedés első órájában rögtön kibújik a szög a zsákból, és olyankor mondjuk azt, hogy "köszi, egy élmény volt, de soha többet veled egy percet sem".
Könnyű a másikra mutogatni, mi? Ez is pont ugyanolyan standard szállóige már itt, mint a "ne általánosíts", meg a "nekem nem számít egy férfi külső tulajdonsága" stb. Lassan elkezdem gyűjteni ezeket tőletek, hátha pár év múlva összejön annyi, hogy az egyik kiadó még le is csap rá. A nőknek könnyebb! Mindenképpen! Fogjátok már fel, basszus.
OK lányok, matekozzunk egy kicsit.
Hány férfinél próbálkoztatok életetekben összesen?
Hány férfi próbálkozott nálatok? Ha nagyon eltér az a két szám, akkor értitek, hogy kinél van az előny.
Tudom, azok a pasik rondák, bunkók, csak dugni akarók voltak, de az a helyzet, hogy ők is férfiak, akik meg akartak ismerni benneteket, ti pedig nem akartátok megismerni őket, mert nem érdekelt, hogy ki lehet-e valami jót hozni a helyzetből.
Ez így működik mióta világ a világ, normális férfi megtanul együtt élni vele (megváltoztatni úgysem tudná), szóval lányok légyszi fejezzétek be magatok sajnáltatását és emelt fővel csendben élvezzétek a nyerő pozíciótokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!