Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?
Oké - ha komoly kapcsolatról van szó, akkor nagyjából kiegyenlített az arány, Kérdező. Bár, szó ami szó, komoly érdeklődőből is több férfi (ha másért nem, azért mert férfitöbblet van).
Azzal semmi baj nincs, ha a lány foglalt, és azért tesz friendzóne-ba. Bár az kétséges, lehet az még várólista is. Akkor van a gond, ha a lány NEM foglalt, párt is keres, és úgy tesz friendzóne-ba, hogy közben nyavalyog ami miatt nincs normális pasas.
Ha csak 2-3 hónapról is van szó, én akkor is hálás vagyok a lánynak. Egyébként azt csináljuk, keressük azt a kis százalékot, a többit meg szidjuk, mert a többi megérdemli.
Ha nem azért van egyedül, mert extra magasak az elvárásai, akkor mégis miért? Már komolyan szeretném tudni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy aki külsőleg nagyon szép, annak ne akadna udvarlója.
A haverok előtti felvágás az valóban így van, de nem tartós kapcsolattal szoktak felvágni egymás előtt a srácok, hanem pont hogy egyéjszakásokkal. "Képzeld, nekem tegnap este megvolt a Niki, nagyon ügyes az ágyban hallod, bevette a dákót ám fullosan a kis kvája..." Ez nem újdonság, azzal majdnem minden srác szívesen henceg, hogy megmászta ezt vagy azt a nőt :) De például olyat még sose hallottam egytől se, hogy "már 1 éve együtt vagyunk" vagy "holnap megkérem a kezét". Ezzel amúgyse elismerést aratna a haverok körében, hanem részvétet inkább...
Amúgy meg a magányos lányok is jönnek bőven ide panaszkodni, ha gondolod, kereshetek tőlük pár gyöngyszemet. Érdekesmód őbeléjük senki sem rúg semennyit, rajtuk senki se gúnyolódik puszta szórakozásból, trollkodásból, pedig mi is megtehetnénk. Ezzel szemben ha egy csalódott, magányos férfi ír ki kérdést, két-három IQnuku ostoba troll mindig rajta tölti ki a napi keserűségét. Persze hogy jópár srácnál itt kiborul a bili ezek után...
Az bennem is megfordult már egyébként, hogy azok a lányok, akik magányosnak írják magukat, és szerintük senki nem szereti őket, miért nem próbálnak meg itt ismerkedni például. Jelentkező az volna, de valahányszor ezt felveti nekik egy válaszadó, azonnal vesznek egy pálfordulatot, és "bocsika, interneten nem ismerkedek". Vagy éppen, hogyha egy lány szingli, pasira vágyik, és lát valakit aki hellyel-közzel külsőre tetszik neki, miért nem megy ő oda hozzá. Nincs a feje fölött egy zöld neontábla, hogy "PASIK GYERTEK SZINGLI VAGYOK". Nem mintha utcán különösebben okos dolog lenne ismerkedni, de rengeteg zsákutcától megkímélné a barátnőt kereső férfit.
67%-os: Azoknak a fejébe nem látok bele, akiket te ismersz.
Én meg pont azon gondolkodtam, hogy ha egy férfit valaki barátzónába tesz, vagy elutasít azért, mert mondjuk van párja, akkor a férfi miért lép le ahelyett, hogy inkább ápolná a kapcsolatot és felhasználná a saját javára?
Mint mondtam, nekem több olyan élményem is volt, hogy előre leszögeztem egy ismerkedés kezdetén, hogy nem párkeresés a célom, mert már van. Rendre az lett a vége, hogy a srác elkezdett többet érezni, majd elküldött a francba, hogy neki így fáj ez, úgy fáj ez, inkább hagyjuk, nem akar velem beszélni.
(Mindezt úgy, hogy élőben nem is találkoztunk!)
Ahelyett, hogy lelépett, miért nem próbált meg élőben is megismerni? Nyilván ha jól elvagyunk egymással, akkor előbb-utóbb úgy is beviszem a saját társaságomba, bemutatom a barátnőimnek, akik között akár lehet egyedülálló is.
De nem, egy pasi sem gondolt erre. Rájöttek, hogy tényleg nem viccből mondtam, hogy van párom, leesett nekik, hogy nincs esélyük és szomorúan leléptek.
Sosem léptem le, mindig ápoltam a kapcsolatot, és bíztam benne, ha az adott nővel nem jön össze, akkor talán bemutat a barátnőinek, de ilyen sosem történt.
Ők sosem írtak rám, csak, ha nagyon unatkoztak, vagy valami szívesség kellett. Ha mentünk valahova és meglátta a barátnőjét, elkezdett dumálni vele, mintha ott se lennék.
Szerintem az korrekt dolog, ha annak ellenére is ismerkednél vele, hogy friendzóne-ba rakod :) A friendzóne akkor kártékony, ha a csaj tényleg csak rajongótábornak alakítja ki, nem kell tőlük semmi,de a csodálatukat azért elfogadja, érted.
Mindenesetre azok a srácok korrektek voltak veled, nem rbancoztak le meg nem tolakodtak, és még őszinték is voltak, ez azért valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!