Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki ezt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem ezt tapasztalom, még a csúnyább férfiaknak is van barátnője. A szebb nők meg egyedül vannak. 25 felettiekre gondolok.
2015. aug. 22. 19:52
 111/160 anonim ***** válasza:
0%
#109 ja tehát a férfiaknak tökre elfogadott ha a nőnek hazudnak, átcseszik a fejét, gerinctelenednek vele, csak fordítva bűn?
2015. aug. 23. 01:32
 112/160 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj a friendzóne-val, hogy az oda rakottak többségét valamilyen szinten kihasználja a nő. Nem kell ahhoz kapcsolatban lenni valakivel, hogy kihasználja. Ha azért rak be, hogy ott nyugton legyél és örülj neki hogy szól hozzád, akkor már inkább utasítson el...

Nem arról van szó hogy hagyja magát kihasználtatni, csak szerencsétlen reménykedik, vagy ami még rosszabb, szerelmes. Próbáltál már szerelmes lányt lebeszélni az agresszív, idióta barátjáról? Előbb lősz fel gázpisztollyal embert a Holdra...

Ha csak dugdosni akarja a nőket, azért fölösleges barátkozni velük. Elmegy a Hajógyárira, leitat párat, bead nekik búgatóport, és hazaviszi őket. Bármelyik nőcsábász meg tudja csinálni, nem fogja törni magát azzal hogy megkedveltesse magát a csajjal.

Egyébként meg lehet figyelni - minél többen ácsingóznak egy nőre (vagy minél nagyobb a friendzóne-ja), annál inkább válogat. Megszámolni nem tudom, hány ilyen elképesztően felszínes nővel futottam össze. Lett volna bőven kiből válogatnia, de senki nem volt neki elég jó..."nem kell az Ordas, Turbó-ment akarok!"

2015. aug. 23. 02:02
 113/160 anonim ***** válasza:
5%

Az a baj a friendzóne-val, hogy az oda rakottak többségét valamilyen szinten kihasználja a nő.

Én, mint anno friendzoneban sok ideig tengődő nő meg tudom erősíteni ezt férfi oldalról. Nyilván ő is adott valamit azért a sok mindenért, a sok szívességért, amit megtettem neki, de csak a töredékét. És hiába voltam tudatában annak, hogy csak használ és én balga csinálom neki az ingyen munkát, egyszerűen nem tudtam kilépni az egyoldalú kapcsolatunkból. Nem hibáztatom a szóban forgó férfit, csak magamnak köszönhetem, hiszen felnőtt nőként én magam tettem meg neki a dolgokat, senki nem nyomott fegyvert a homlokomhoz. Az én saram.

2015. aug. 23. 02:18
 114/160 anonim ***** válasza:
77%
sok "nő"' élvezi a barátzónát hisz milyen jó hogy van 1 pasi akinek csak füttyentek és ugrik a szavamara ... bármit kérhetek tőle és még sexelni se kell vele cserébe komolyan mondom szánalmasok vagytok
2015. aug. 23. 02:22
 115/160 anonim ***** válasza:
0%

#114 pont te írtad azt, hogy viszont ha a férfi hazudik a lánynak viszont az elfogadott norma. Erre válaszolj.

És amint a példám mutatja, a férfiak is megteszik ugyanezt a nőkkel, ha lehetőség adódik.

2015. aug. 23. 02:30
 116/160 anonim ***** válasza:
14%
ma 02:30 ez aztán értelmes válasz volt te iq huszár
2015. aug. 23. 02:33
 117/160 anonim ***** válasza:
0%
#117 hihetetlen buta ember vagy, jézusom ... Nem tudod értelmezni amit írok.
2015. aug. 23. 02:34
 118/160 anonim ***** válasza:
4%

Friendzone: "Jaj ne ma kedves voltam egy nőhöz, akit nem dughatok meg! A kedvességem kárba veszett! Mily' horror! Mily' szenvedés! Miért a legjobb emberekkel történnek a legborzasztóbb dolgok?"

Egyébként ki is kényszerít rá titeket, hogy néha segítsetek ezeknek a friendzoneos gonosz boszorkáknak? Ki tartja a fegyvert a fejetekhez?

2015. aug. 23. 03:10
 119/160 anonim ***** válasza:
91%

A barátzóna valahogy így néz ki (csúnya történet, de fiatal voltam, szerelmes és a balek):

Ma kedves voltam egy nőhöz. Tettem neki egy szívességet, jól esett segíteni neki. Mosolyogva megköszönte.

Már egy ideje ismerjük egymást és tetszik nekem, szerintem elhívom randira.

Nem tetszem neki, ez van, attól még lehetünk barátok. A nő ismét megjelenik és segítség kell neki, mert holnap vizsgázik és meg kell írni neki a beadandót még. Nem hagyhatom, hogy megbukjon, ő a barátom. Ráment az egész éjszakám, de sikerült.

Olyan boldog volt, hogy hétvégén hatalmas bulit csap, amire engem nem hív el, de a fényképezőmet elkéri.

Hétfőn megkérdezte, hogy telt a hétvégém. Szegénykém hatalmas lelki válságban van, mert a menő izomjani kihasználta és most nincs SENKI, akinek tetszik. Habár, a buliban volt 8 férfi, aki kezdeményezett nála, nem értem, akkor miért mondja ezt.

Kedden mentünk az iskolába, beszélgettünk, meglátta menő izomjanit és szó nélkül otthagyott. Elég rosszul esett.

Időközben megtetszett az egyik barátnője és megígérte, hogy összehoz vele, csak még most kellene egy szívesség. Soha nem hozott össze senkivel.

Amióta az ilyenektől megszabadultam, alig beszélek nővel, mivel csak akkor állnak szóba velem, ha nagyon unatkoznak, vagy, ha segítség kell, egyébként levegő vagyok számukra.

2015. aug. 23. 09:04
 120/160 anonim ***** válasza:
0%

#119 azt lehet hülyére venni, aki hagyja magát. Ez még csak nem is friendzone sajátosság, hanem ilyen a világ, amiben élünk.

Ha látják, hogy balek vagy, nyilván ki leszel használva. Balekokat vernek át, tőlük kérnek kölcsön az ismerőseik, amit sosem adnak meg, tőlük kérnek szívességet is.

Még ha nem is vagy az élet más területén balek, a nő balekja leszel, mert alap dolognak veszed, hogy a befektetett kedvességednek majd valamikor szex lesz a jutalma. Aztán amikor nincs szex, akkor a balek a friendzone szóval vagdalkozik, így le tugja venni az összes felelőséfet a saját válláról.

Hát én emiatt nem tudok nagy részvétet érezni.

2015. aug. 23. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!