Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai világban a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban a nőknek könnyebb? (párválasztás terén)

Figyelt kérdés

Mondom én ezt férfiként.Hiszen alapigazság az, hogy mindig a nők választanak.Annak ellenére, hogy az ő elvárásaik sokkal magasabbak sőt sokszor egymásnak ellentmondóak.Ezeknek az elvárásoknak nyilvánvalóan nem lehet megfelelni.Rendkívüli módon válogatósak, azért mert megtehetik.Addig még egy nő várhat az igazira addig a férfinak kezét,lábát kell törni érte, ha nem akar egyedül maradni.

Tudom, hogy ez inkább kijelentés mintsem kérdés, ezért is nem válaszokat hanem hozzászólásokat várok.

2010. febr. 7. 02:58
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom fiatal lehetsz még, a fiatal fiúk általában nagyon szeretnének punit kapni, a lányok meg ezt jó érzékkel kihasználják és könnyedén vezetnek a farkunknál fogva. Aztán ez észrevétlenül elkezd megfordulni, a nőknek egyre hangosabban ketyeg a biológiai óra, azok a hűde magas elvárások egyre lejjebb kerülnek, miközben az azonos korú férfiak kicsit lenyugodtak, szert tettek némi egzisztenciára, és főkén tapasztalatokra. Hátradőlhetünk, és élvezhetjük az életet, hiszen MI ráérünk.

Az meg hogy kinek könnyebb párt találni, leginkább azért értelmetlen, mert az elterjedt modell szerint két ember egy pár, pontosan ugyanannyi nőnek van párja mint ahány férfinak. (persze eltekintve a háremektől, nyitott kapcsolatoktól, és egyéb furcsaságoktól)

28/F

2010. febr. 7. 03:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Amúgy valóban fiatal vagyok.
2010. febr. 7. 03:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

én pont fordítva látom.

szerintem meg a férfiak akarnak kevésbé igazi párkapcsolatot, sok nő kénytelen ezért megalkudni, lejjebb adni az igényeit, ha apát akar a gyerekének, magának meg egy társat, férjet.

persze nem minden férfi ilyen, csak több, mint 50% - szerintem.

2010. febr. 7. 03:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Készülök aludni... ezért most csak szűkszavúan:

Nő vagyok, nem érzem,hogy könnyű lenne.

Ugyanúgy törnöm kell érte magam nekem is, ha akarok egy pasit. Nem hullik az ölembe. Ha kapcsolatot akarok tennem kell érte. Ha azt akarom, hogy engem válasszon keményen oda kell tennem magam és erősen hangsúlyoznom kell azt, ami egyedi bennem és a vetélytársaimban nincs meg. Különben cseszhetem...

Ez biztos kivált egyesekből bizonyos ellenérzéseket, de biszexuális vagyok. Azért írom le, mert a nőknél én is tapasztalom, hogy konkrétan ki kell "dolgozni" a belemet, és még akkor se biztos, hogy sinen vagyunk. Bármikor jöhet az, hogy a csaj szeszélyes és egyszerűen meggondolja magát és már ki is dobott, mert ő nagyra tartja magát és megteheti.

Nem tudom miért, egyre több az ilyen nő, sőt a lányok! A fiatal lányok nagyrésze a legnagyképűbb ebből a szempontból.

De hozzá kell tenni vannak kedves, aranyos csajok is csak az ember már nehezen tud bízni bárkiben is a sok "melléfogás" után.

2010. febr. 7. 05:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet általánositani

Sok nő van aki nem szereti a futó kalandokat

Én is például nő vagyok, de nem szeretem túlságosan elkötelezni magam, a házasság gondolata nem aggaszt még és sosem randizok olyan pasival, aki tulajdonaként kezel. Vagyis nem szeretek rövid pórázon lenni.

Nincs férfiideálom, amikor kicsi voltam akkor sötét hajú, kék szemű fickóra vágytam, de aztán volt számos szőkésbarna barna szemű, mert megfogott a kisugárzásával, a természetével, ugyanazzal a kalandvággyal, ami bennem is megvan

És ami azt illeti a pasiknak is van elég elvárásuk szerintem. Szerencsére imádom a férfiakat, mert sokszor úgy tesznek, mintha nem felelnél meg az elvárásaiknak, aztán 10 perc múlva elhivnak randizni vagy elkezdünk egy jót smárolni ( buliba például )

És persze, hogy a nőknek is vannak elvárásaik, de hidd el, hogy 50%ba a személyiséged és a belső mágneses erőd a nyerő, aztán jöhet a kockahas meg a többi, de ezek már igazából csak kiegészitők. Olyan, mint amikor megveszel egy telcsit, mi számit jobban, a telefon vagy a ráragasztott mütyürök ? Különben nekem az egyik legemlékezetesebb pasimnak nem volt is volt kockahasa, de annyira nem számitott akkor, amikor most másnál számit, de ez csak azért, mert magabiztos volt és tudott vonzani egész személyével, ami ritkaság mostanában !!!

2010. febr. 7. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze. Ha kufircolni akar egy jot, akkor konnyebb a nonek.

Ha komoly kapcsolatot akar, ott viszont mar nehez.

2014. jan. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!