Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogytam, változtam, azt mondják, hogy csinos vagyok így. Azt hittem ezen fog múlni a párválasztás, de ez nem elég, ugye?
Szerintem rá fogsz jönni, hogy sajnos ha komoly kapcsolatot keresel, akkor inkább hátrány a csinos külső. Egy csúnyácskább csajt egészen biztos, hogy a személyiségéért szeretnek meg, és így nagyobb esélye van egy komoly kapcsolatra, és arra, hogy a pasi a gyermekei anyját látja benne. Csinos lányként pedig rengeteg olyan pasival fogsz találkozni, akit " a formás kis seggeden" kívül semmi más nem érdekel majd veled kapcsolatban. Persze az ember maga miatt akar csinos lenni, mert egyszerűen nőként így jobb tükörbe nézni, de vannak a dolognak hátrányai....
Amúgy gratulálok a fogyáshoz, és ne keserítsen el az, amit írtam, hanem élvezd a pasik elismerő pillantásait és érezd jól magad a bőrödben. Végül is a nagy számok törvénye alapján, ha sok pasinak tetszik az ember, akkor kell akadnia köztük 1 normálisnak! ;)
nem a fogyáson, meg a külsőn múlik, hanem a kisugárzáson.
ha magabiztos vagy, kedves, szerethető, tisztelhető, akkor kedvelni, szeretni, tisztelni is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!