Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kedves, őszinte, érzékeny, csinos, normális és okos 20 feletti nőkkel ismerkedni egy 29 éves férfinek? Egyáltalán a mai világban hol találni ilyeneket? Hol lehetne ismerkedni ilyen Nőkkel?
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy netes társkeresők nem igazán nyerőek. Pár lány ír csak vissza, de már ott is azt írja a többségük, hogy nem ismerkedni van fent, csak barátkozni. :(
Amúgy bármi jöhet, ismerkedési helyek (de azt ne írjátok, hogy bárhol, meg bármikor, akár utcán is, buszon stb. ezek azért nem túl reális dolgok )
Diszkókat így egyértelműen kilőném, nem hiszem, hogy értelmes nőkkel lenne tele.:) Olyan helyek érdekelnének, ahol tényleg szép és értelmes lányokkal/nőkkel lehetne ismerkedni.
Ja perszre, ilyet akarsz, aztán mégis a szemét, átverős csajok után csorgatod a nyálad...
De a kérdésedre válaszolva: miért kell leirni a társkeresőt? Ne mondd, hogy minden lány csak barátkozni akar. És ha azt akar, mi van? Én is voltam fent társkeresőn, és nem kerestem társat, mert külföldre készültem. De megismerkedtem a jelenlegi barátommal, szerelmes lettem...és most már közösen tervezgetünk. És diszkóba is járnak normális lányok is.
"miért kell leirni a társkeresőt?"
Mert minek szenvedni egy tök átlagos vagy ronda lányért a neten, ha élőben könnyebben lehet ismerkedni, ráadásul csinos/szép lányokkal.
Én csak nevetni tudok azon a sok beképzelt lányon, akik ott fent vannak. Úgy feltuningolja a sok hülye fiú az önbizalmukat, hogy 10x szebbnek és okosabbnak képzelik magukat a valóságnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!