Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális, ha a barátnőtök bedobja a sértődöttet azért, mert az utcán meg mertél nézni egy másik csinos lányt?
Előttünk ment egy másik csaj akinek a szoknyája alig p.csáig ért, és azon röhögtem magamban ,h szerencsétlennek mindjárt felfúja a szél és mennyire gáz lesz.
barátnőm kapásból bedobta a sértődötet, hogy ne nézzem, meg, h biztos elképzeltem vele minden pózban, stb, és mennyire szar vgyok stb stb. most meg haragszik. ez normális? nálatok is így megy?
3 éve vagyunk együtt, elég jól megvunk, hűségeek vagyunk, stb. nekem tlzás ez a féltékenykedés, nem csorgattam a nyálamat, tleg azt vrja el szinte, h nézzek máshova ha egy csinos lány jön szembe velünk
bocs az íráshibákért, másik laptopon vagyk, nem szoktam még meg.
Persze...
Simán...
A csajok nagyon féltékenyek tudnak lenni...
Am ennek csak örülj,mert azt jelenti nagyon szeret...
Máskor ne csináld ilyen feltűnően ;)
Nő létemre azt mondom, hogy hűséget fogadtál nem vakságot. Én is 4 éve élek párkapcsolatban, de vőlegényem is meg szokott nézni más nőket. Amíg csak nézi őket nem baj.
A barátnőd meg valószínűleg azért féltékeny, mert szeret téged, és nincs elég önbizalma, nem érzi úgy, hogy annyira szép. De a sértődöttséget kicsit túlzásnak tartom.
most totál be van sértve meg bőg, h ő nm elég jó nekem, stb. mondom, h ez nm igy van, mg ez gyerekes, d akkor mg keressek mast. röhelyes.
amugy ma is volt, h ő hivta fel a figyelmem, h nezzem milyen pitsanadrágba van egy csaj. azt én meg néztem miről beszél, erre, h ne néézzzeeemmm... őrület.
Én nem lennék megsértődve,-páromnál jobb a szemem, van mikor én hívom fel a figyelmét, ha egy bombázót meglátok:)
De ehhez kellett néhány év,és egy kis egészséges önbizalom, amiben a párom is erősített mindig.
Ha zavarja a bnődet, próbáld megállni a nézelődést.
Nem vagyunk egyformák, el tudom képzelni, h van akinek ez rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!