Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Udvarlás-ismerkedés-párválaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvarlás-ismerkedés-párválasztás-párkapcsolat, hogyan születik a szerelem?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 A kérdező kommentje:

ismerkedés

udvarlás

párválasztás

párkapcsolat

szerelem

Beszéljünk ezekről a témákról és adjunk tanácsokat egymásnak.Milyen élményeitek,tapasztalaitok vannak?

2010. jan. 19. 18:33
 2/87 anonim ***** válasza:
Szarok, eddig csak visszautasítást kaptam, persze azt is úgy, hogy "nem érek rá", "már elígérkeztem mára", "majd máskor, most sokat kell tanulnom"... Véletlenül sem volt képes megmondani egyszer eddig lány sem, hogy nem szeretne tőlem semmit, neeeem, mindig kitaláltak valamit, ami sokszor nem is volt egyértelmű. Aztán engem néznek le, meg beszélnek ki a barátnőikkel, hogy hű meg há, micsoda egy szörnyű alak vagyok... Na ja, ebből nem kérek kösz, szóval én ezt egy életre abbahagyom és soha nem próbálkozok többé
2010. jan. 19. 18:43
 3/87 anonim ***** válasza:
Előző: ezt akár én is írhattam volna :)
2010. jan. 19. 19:03
 4/87 anonim válasza:
amugy én is ma szakitottam a barátnőmmel .mert!kb. hetenként egyszer taliztunk ,és ezt meguntam és ott hagytam a p....!!!!!!!!!!!
2010. jan. 19. 20:28
 5/87 A kérdező kommentje:
A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. Ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.
2010. jan. 19. 20:46
 6/87 A kérdező kommentje:

"Megismerni csak akkor tudlak, ha részt veszek benned, ha belülről éllek meg. Ha nem csak látlak és tudok rólad, hanem érezlek is. Ha "én " minden idegszálammal megtapasztalom, hogy milyen "te "-nek lenni, Ezt nem lehet kívülről, csakis belülről. A megismerés a" jártál bennem - jártam benned " - kölcsönös élménye.Ismerem a titkos utcáidat, lelked és tested rezdüléseit,magányodat , vadságodat vagy félelmed. Azt , hogy mersz-e szeretni egyáltalán. "

Müller Péter

2010. jan. 19. 21:22
 7/87 A kérdező kommentje:

e a külsöt nézd, az megtéveszhet.

Ne a gazdagságot nézd, az elveszhet.

Keress valakit, aki megnevettet, mert gyakran

egy egyszerü mosoly a legsötétebb napot

is bearanyozhatja.

Keress valakit, aki a szívedbe mosolyt kel

2010. jan. 19. 21:39
 8/87 A kérdező kommentje:

Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan eljöttél."

Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba. (Gabriel García Márquez)

2010. jan. 19. 21:56
 9/87 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek egy boltba gyümölcsöt venni, akkor Én is, és mindenki más is, a szép almát fogja megvenni, ha esetleg több féléből lehet választani. Az meg, hogy milyen az íze, az csak akkor derül ki, ha megkóstolom, de ezt már csak otthon tudom megtenni. Lehet, hogy a pöttyös almának jobb az íze, de akkor is jó dolog, mikor megyek az utcán hazafelé a szép almával, és megdicsérik az emberek, hogy de szép alma. Olyan is előfordulhat, hogyha a nem annyira szép almát veszem meg, mert már sokszor pórul jártam a széppel, akkor hazaviszem a pöttyöset, és megmosom, és látom, hogy a pöttyök csak kicsi porszemek voltak, amik lejöttek, és tudom, hogy így sem a világ legszebb almáját kaptam, de lehet, hogy olyan íze van, ami kárpótol minden hibájáért.
2010. jan. 19. 22:32
 10/87 A kérdező kommentje:

Neked játék, neked szerelem, neked a fény és a végtelen.

Nekem a hiány, nekem a küzdelem, nekem a bűn és a félelem.

Arcul csapott magányunkra rászáradt illúziókkal, kétsornyi hír lett az életem.

S ami szép, azt csak képzelem.

Neked eső, neked havazás, neked maradt a tisztaság, fehér lepedőn.

De záporverte homlokodra jeleket karcolt az idő,

mert nagyon fáj, mert üvölteni kéne, mert nem lehet,

mert nem lehet,

mert amit nem lehet, az az élet, mert lehetetlen az élet, mert nincs igaz.

Széttépett imakönyveink között a megtalált nyomornak sohasem lesz vége.

Neked játék, neked szerelem, neked a fény és a végtelen.

Nekem a hiány, nekem a küzdelem, nekem a bűn és a félelem.

Csak tovább roncsol a vágy, az eltévedt boldogság.

Kit fáradt vándorként engedtünk be hozzánk, s ránk gyújtotta házunk.

De nem, nekem szép így is, nekem szép a volt, s a lesz is,

még ha a bűnnel házasságot kötsz is.

Hajnali házak csendjét ma még titokban zárjuk,

a kulcs halott fémtestként postaládánkba koppan,

mint startpisztoly dörren a meneküléshez,

mert futni kell, magam, magad ellen,

mert a világ máglyát rak egymást ölelő testeink alá,

s a gyönyör nedvei a kozmoszba áradnak szét.

De itt ez csak per, itt ez csak büntetés.

Neked játék, neked szerelem, neked fény, nekem a végtelen

A közös bűn, a hiányzó értelem.

Mi neked küzdelem, nekem a félelem.

Talán egy más korban, egy más létben vége lesz a láznak.

De most ami volt, s ami lesz odaadod másnak.

Ez most a búcsú és a kezdet is.

Ez most fájni fog, még ha tudjuk is.

2010. jan. 19. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!