Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Udvarlás-ismerkedés-párválaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvarlás-ismerkedés-párválasztás-párkapcsolat, hogyan születik a szerelem?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 A kérdező kommentje:

"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami."

(Márai Sándor)

2010. jan. 22. 22:52
 52/87 A kérdező kommentje:

Ha útnak indultál,gyere velem

Ha botladoznál,fogd meg a kezem

Ha válaszút vár,válassz engem

Bízz bennem,hogy majd megérdemlem!

Ha fájdalom ért,mond el nekem!

Ha örömöd van,oszd meg velem!

Ha rajongás kell,nézd a szemem

Életemhez te légy a hitem!

2010. jan. 23. 16:34
 53/87 A kérdező kommentje:

Akit szeretsz, arra előbb-utóbb rátalálsz, egyszerűen azért, mert össze vagy hangolva vele.

Olykor megtörténik, hogy aki addig a harcos oldalán harcolt, egyszer csak az ellenségévé válik. A harcos első reakciója a gyűlölet, de tudja, hogy a vak katona veszít a csatában. Ezért inkább az együtt töltött kellemes időszakra gondol, s próbálja megérteni, mi vihette egykori szövetségesét erre a hirtelen döntésre, s vajon milyen keserűségek gyülemlettek fel a lelkében. Keresi az okát, hogy társa miért tett le közös szándékukról. Senki sem egészen jó vagy rossz. A fény harcosa erre gondol, amikor látja, hogy új ellenségre tett szert

Laren Dorr:

Lennék...

Lennék Napod, ha nappal lenne,

fényessé tenném hajnalod,

bíborral festeném este a felhőt,

hogy gyönyörködj, ha akarod.

Felhő lennék, ha őszidő lenne,

langy esőt sírnék, mert messze vagy,

aztán esőcsepp lennék, rád esnék,

s gördülve csókolnám arcodat.

Köd lennék, ha hűvös lenne,

fehér, vidám, mi nem ragad,

ködkarjaimmal ölelném tested

s megnyitnám előtted utadat.

Hópihe lennék, ha tél hava lenne,

mit egyetlen céllal repít a szél,

elolvadni gyönge kezedben,

s míg elmúlnék, érezném: enyém e kéz.

Szél lennék, ha új tavasz lenne,

elfújnám messze a tél hidegét,

hajadba bújnék tincseiddel játszva,

míg nevetve mondanád: most már elég.

S mi lennék, ha itt lennél velem?

Mindenség lennék, hol nincsenek napok,

égbolt lennék éjfekete éggel,

hol nem ragyog más, csak a Te csillagod

2010. jan. 23. 17:18
 54/87 A kérdező kommentje:
Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket.
2010. jan. 23. 17:19
 55/87 A kérdező kommentje:

"Kulturális kreatív" vagyok, vagyis:

1. Szeretem a természetet és mélységesen bánt a kizsákmányolása.

2. Tökéletesen tisztában vagyok az egész bolygót fenyegető veszélyekkel (globális felmelegedés, az esőerdők kiirtása, túlnépesedés, az ökológiai rendszerek egyensúlyának kibillenése, a szegény országokban az emberek kizsákmányolása), és több intézkedést szeretnék látni ezek elhárítására.

3. Hajlandó lennék több adót fizetni vagy többet költeni egyes fogyasztási cikkekre, ha biztosan tudnám, hogy a pénzemet a környezet megtisztítására és a globális felmelegedés megfékezésére használják fel.

4. Nagyon fontosnak tartom a kapcsolatok építését és azok megtartását.

5. Nagyon fontosnak tartom, hogy segítsek másokon és támogassak másokat saját tehetségük kiteljesítésében.

6. Önkéntes munkát végzek egy vagy több jó cél szolgálatában.

7. Intenzíven foglalkoztat a lelki és spirituális fejlődés gondolata.

8. A spiritualitást vagy a vallást életem fontos részének tartom, de nem értek egyet azzal, hogy a vallás törvényei szerephez jussanak a napi politikában.

9. Női egyenjogúságot akarok a munkahelyeken, és több női vezetőt akarok látni üzleti és politikai pozíciókban.

10. Aggaszt a nők és gyermekek ellen elkövetett erőszak világszerte létező jelensége.

11. Azt akarom, hogy politikánk és kormányunk nagyobb hangsúlyt fektessen a gyerekek oktatására és jólétére, a közösségek újjáépítésére és támogatására, az ökológiai szempontból fenntartható jövő megteremtésére.

12. A politikában nem szeretem a jobb- és a baloldal jelenlétét, és valami új irányzatot szeretnék, amely nem azonos a megalkuvó középpel sem.

13. Hajlamos vagyok optimistán tekinteni a jövőbe, és nem bízom a média által közvetített pesszimista és cinikus életszemléletben.

14. Szeretnék aktívan részt venni egy új és jobb út megteremtésében, globális szinten.

15. Aggaszt, amit a nagy cégek művelnek a profitszerzés nevében: a leépítések, a környezetszennyezés és a szegény országok kizsákmányolása.

16. Anyagi forrásaimat jól kezelem, nem félek a túlköltekezéstől.

17. Elutasítom, hogy a modern kultúrában minden a sikerről és annak eléréséről szól, a megszerzésről és kiadásról, a jólétről és a luxusról.

18. Szeretem az egzotikus és idegen embereket és helyeket, és szívesen ismerkedem meg új életstílusokkal is.

"Minél több szeretet és jóság sugárzik belőled, annál több áramlik rád vissza" (Freud)

2010. jan. 23. 17:27
 56/87 A kérdező kommentje:

Mi a szerelem.

Csodálni valakit aki rád nevet,

fogni a kezét,hogy egy legyen veled .

Ha távol van töled aggodva félteni,

Ha melleted van lelkével egy lenni!!

Ha mással látod könnyezni utána!

De ha ujjra eljön bünne megbocsájtva!

Magadbol neki adni testedet lelkedet !

És egy életen át el nem feledni!

Ha szeretni akarsz!

Ne ad fel.

Bármennyi éves vagy!

Rövid az élet!

És hamár elszáll!!!

És eltünönk nyomtalanul!

Csak a ma létezik !

Ki tudja mit hoz a holnap!!

És még annyi levelezés közben mivel öszinte ember vagyok

Ha megsértetelek nem akaratal teszem ! Bocsás meg csak öszinte vagyok!!!

2010. jan. 23. 19:16
 57/87 A kérdező kommentje:

"Megismerni csak akkor tudlak, ha részt veszek benned, ha belülről éllek meg. Ha nem csak látlak és tudok rólad, hanem érezlek is. Ha "én " minden idegszálammal megtapasztalom, hogy milyen "te "-nek lenni, Ezt nem lehet kívülről, csakis belülről. A megismerés a" jártál bennem - jártam benned " - kölcsönös élménye.Ismerem a titkos utcáidat, lelked és tested rezdüléseit,magányodat , vadságodat vagy félelmed. Azt , hogy mersz-e szeretni egyáltalán. "

Müller Péter

2010. jan. 24. 10:13
 58/87 A kérdező kommentje:

AZ ÁLMOK ARRA VALÓK, HOGY MEGVALÓSULJANAK!!

A szerelem szenvedély, megszállottság,

mely nélkül nem lehet élni.

Olyat találj, akit őrülten szeretsz és aki ezt viszonozza!

Hogy találhatsz rá?

Hagyd az eszedet, hallgass a szívedre!

Ha szerelem nélkül méssz végig az úton,

akkor egyáltalán nem is élsz,

de ha nem próbálod meg, egyáltalán nem is éltél!

2010. jan. 24. 10:55
 59/87 A kérdező kommentje:

"Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nemcsak csinosnak. Aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa ahogy alszol.

Várni egy fiúra, aki homlokon csókol, aki akkor is megakar mutatni a világnak, ha csapzott vagy, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled Őt, és, hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki.

Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja:

".....Ő az igazi"

2010. jan. 24. 10:57
 60/87 A kérdező kommentje:

gy feltevés szerint egy apró pillangó egyetlen könnyed szárnycsapása, mindent elsöprő széllé fokozódhat..de ha belegondolsz, az egész világ így működik..egy jelentéktelennek tűnő parányi mozzanat is elvezethet, a világot megmozgató dolgokhoz..ne tétovázz megtenni az első lépést, bármennyire is kicsinek tűnik..vedd észre a lehetőséget, és élj vele..ez a Te pillanatod.

"Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra kap, a szélre bízza magát, játszik, élvezi röpke élete minden pillanatát. Úgy él, mintha nem lenne más nap, hiszen számára nincs más nap. Talán tanulhatnánk tőle. Képzeld csak el, ha úgy élnénk minden nap, ahogy ő éli egyetlen napját! Micsoda élet lenne!"

2010. jan. 24. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!