Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?
Társkeresőt a nők egónövelésre és szórakozásra használják, nem lehet komolyan venni. Én most felregisztráltam egy nő kedvéért, aki nem akarta elhinni, hogy senki nem ír vissza. Hamarosan törlöm is magam onnan.
Után, parkban, buszmegállóban, ha van egy szemkontakt, akkor leszólítom a nőt, jól el tudunk beszélgetni egymással, ha nem kapok elérhetőséget azt se bánom, mert jól éreztem magam a társaságában.
Infó szakra jártam, szóval igen egy nőre jutott 50 férfi.
Egyébként igazad van, köszönöm a kedves szavakat és a tippeket. :)
"Után, parkban, buszmegállóban, ha van egy szemkontakt, akkor leszólítom a nőt, jól el tudunk beszélgetni egymással, ha nem kapok elérhetőséget azt se bánom, mert jól éreztem magam a társaságában. "
Látod, ez a jó hozzáállás!:) Attól, hogy egy jó beszélgetésből vagy ismerkedésből nem lesz kapcsolat, nem kell bánkódni. Majd a következőből lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!