Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki ezt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki ezt hogy a nőknek könnyebb férfit találni mint fordítva?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem ezt tapasztalom, még a csúnyább férfiaknak is van barátnője. A szebb nők meg egyedül vannak. 25 felettiekre gondolok.
2015. aug. 22. 19:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/160 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: Ott rontod el a számolást, hogy a nők nem próbálkoznak pasiknál. A nők ELÉRIK, hogy a férfi próbálkozzon náluk.

És elhiheted, akad szép számmal minden nő életében olyan férfi, akinél szerette volna elérni, hogy próbálkozzon nála, de nem sikerült.

2015. aug. 22. 21:28
 42/160 anonim ***** válasza:
9%

Ha valamit nullával osztasz az eredmény végtelen

Szóval még inkább igazam van :)

2015. aug. 22. 21:35
 43/160 anonim ***** válasza:
5%

Na akkor én leszek az a nő, aki kicsit tovább megy a dolgokkal.

Három, azaz három olyan férfival is összeszűrtem a levet, jártam velük, csókoltam őket, akiket nem akartam. Kedvesek voltak, meg akartak ismerni, de semmi vonzalom nem volt köztünk. Az élet úgy hozta, hogy az egyik kifejezetten helyes srác volt, és ezt tudta is magáról, a másik átlagsrác volt, a harmadik pedig egy elég csúnyácska fiú. Esélyt adtam, mert reménykedtem, hogy képes vagyok beléjük zúgni egy idő után, összecsiszolódunk majd, majd csak fellobban az a szikra...

Tehát megtettem, amiért itt tüntetnek a fórumozók. Összejöttem jó belső tulajdonságokkal rendelkező fiúkkal, amivel nincs is gond, de külsőre nem vonzottak. Bár ne tettem volna. Mert mikor szenvedtem, mert rájöttem, hogy marhára nem fog működni a kapcsolat, mert nem úgy van, mint a filmekben, hogy minden rendbe jön majd és ellovagolunk a naplementébe. Nem. Fájt szakítani, fájt a szemükbe nézni, ahogy látom, milyen csalódottak, fájt, mikor halottam vissza, hogy már teljesen belém volt esve és évek múlva is utánam sírt.

Nem, soha többé nem vállalom ezt, mert van lelkiismeretem.

Inkább hajtom el egyből a férfiakat, mint hogy hosszú távon nagyobb sérelmeket okozzak.

2015. aug. 22. 21:37
 44/160 anonim ***** válasza:
100%

43-as.

Látszik,hogy nem érted a lényegét.

Nem azt kell csinálni,amit Te is hogy ahogyan te is írtad még nagyobb sérelmeket okozni neki.

Hanem barátilag közeledni legalább feléjük,segíteni nekik,hogy hogyan miként lehetnének jobbak stb...

Ha tudnád egy ilyen srácnak az is mekkora segítség lenne,ha valaki legalább segítene neki,vagy biztatná picit...

Nektek fogalmatok sincsen milyen érzések vannak egy ilyen emberben,én is ilyen vagyok,és személy szerint egy ölelés egy nőtől például el nem tudom mondani mennyire jól esne.Vagy egy jó szó,bárkitől,hogy legalább valaha valaki biztatna,segítene...

De semmi,csak saját magam vagyok...

24/F

2015. aug. 22. 21:50
 45/160 anonim ***** válasza:
#44 mind a hárommal így kezdődött, hogy csak barátkozni akartak, hát barátkoztunk, aztán ahogy látták, hogy kedves vagyok velük, egyre bátrabbak lettek.
2015. aug. 22. 21:54
 46/160 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Na ne mondd már! Hiszen azért sírnak a legjobban, ha barátzónába kerülnek.
 47/160 anonim ***** válasza:
44-esnek szólt.
 48/160 anonim ***** válasza:

Igen,ha kapcsolatnak indul és oda jutnak,azt én sem szeretem.

De ha barátságnak indul,akkor nincs miről beszélni.

Ezt 2 felnőtt ember normálisan meg tudja beszélni szerintem.

Nekem is volt olyan lány,aki megmondta hogy kizárólag barátság.Elfogadtam,és tartottam a tisztes távolságot.

2015. aug. 22. 21:56
 49/160 anonim ***** válasza:
Az más kérdés,hogy ő is leépített elég hamar,de az teljesen más ok miatt történt...
2015. aug. 22. 21:57
 50/160 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted a lényeget. Nem kell összejönni olyannal, aki nem tetszik. A lényeg az, hogy olyannal járj, aki NEKED tetszik.

NEM a barátnőidnek, NEM az utcának, NEM az fb ismerőseidnek, hanem CSAK NEKED. NE azt nézd, hogy hasonlít-e egy filmsztárra, vagy valamelyik pop énekesre.

A probléma, hogy sok nő csak villogni akar a pasijával, ezért sok a felszínes kapcsolat.

2015. aug. 22. 21:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!