Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/
1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:
ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.
ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.
ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.
ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.
ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)
ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.
plázacicának meg mert:
ღMindennap sminkelek
ღMindennap hajatvasalok
ღSzeretem a miniszoknyát
ღA tunikát
ღA bolerot
ღA tű/magassarkút
ღA plázát(L)
ღA márkás ruhákat
ღA szolit
ღA platinaszőke hajam
Miért annyira elítélendőek ezek?
Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)
Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$
vagyhogy
összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...
Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.
Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P
Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((
Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S
Végülis...Egyszer élünk:)
De miért kell ezmiatt elítélni?:D
Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

Ezt a kérdés valójában azért tetted fel (márha igazi), mert igazából neked van bajod magaddal és csak megnyugtatásokat vársz.Minek? ha neked jó így akkor jóígy...ezvan vannak hátrányai és előnyei is bekell vállalni.És, hogyha annyira szeretsz össze-vissza kavarni nemtudom elhinni, hogy te olyan nagyon szeretnéd a mostani barátodat.Ez egy fajta életmód, ha van hozzá lelked és fizikailag is bírod akkor oké elítélnek is hozzájár, de legalább sokan megdugnak.
"Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D"
hát ezaz.. akkor minek foglalod a kérdést itt? :D
unom már a hülye k*rvák problémáit...

Te tudod mit csinálsz...te életed. Viszont egyet jegyezz meg..mindenki csak jól ki fog használni. És egyre egyre értéktelenebbé fogsz válni. Mert mindenkinek odaadod magad..és ha egyszer netán tényleg szerelmes leszel és nem csak a szex meg a flört miatt leszel vkivel..a pali nem fog komolyan venni. Ez a szomorú az egészben. :/
L/15

"a barátnőm is elvette az én palim te ne itélkezzél olyanrol amit nemtudsz h hogyvolt nha
"Jah és csak magadat járatod le, olcsó kis sz*jhának tűnsz majd a fiúk szemében, és semmit sem fogsz érni, csak ennyit mondanak rólad: nekem már megvolt."
érdekes most akartam egy normális palit és megisvan:)"
"8.sajnálom,hogy ilyen könnyüvérű vagy és nem szerelemből szoktál szeretkezni...pedig ennek ez lenne a lényege "
---
Én nem értem...most ezt magadra írtad? :D
ezmeg:
"barátnő palija tabu...."
olvassadmárel te szerencsétlen hogy őis megtette ugyanezt
---
Jó és akkor neked is csinálnod kell, mert ő is? :D akkor kvittek vagytok?
A "ribancság" és a "plázacicaság" nem feltétlenül kell, hogy együtt legyen...De te most bizonyítottad az ellenkezőjét.
És nem értem miért gondolod, hogy olyan nagy érdem, ha van barátod nem csalod meg...gondolkozz el ezen...aki szereti is a másikat annak megse fordul a fejében és ezt nem valami érdemként tűzi ki, hogy ő "Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök"(igaz nem mondtad egy szóval se, hogy szereted.A szinte amúgy azmi?"szinte belémcsapott a villám tegnap mert borús volt az ég..."Figyi nem akarlak nagyon megbántani de érzelmileg elég labilis vagy..És, ha valaki nem úgy válaszol a kérdésedre, ahogy neked tetszik leszajházod...Inkább ezaz ami elítélendő :D mert buta vagy.Nagyon nagyon nagyon buta, és panaszkodsz is és a kettő együtt már kiborítóan idegesitő.

Ha az eleje igaz és ez nem egy kamu kérdés akkor őszinte részvétem.
A második felével meg nincsen gond.

Fváriak, ne öltözzetek mackójelmezbe, mert megvesz a szüleitektől az ostobenkó k.rvája. kérdező, ostobekó k.rva videórészlet mikorra várható?
:D

én is kérek egy képet! :D
msn: quebec900@gmail.com

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!