Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
 121/143 anonim ***** válasza:
87%

Tartsák, igen... fura hogy a firefox helyesírás ellenőrzőjét nem zavarja, csak téged...:D Inkább vissza se írj, ha csak nem még röhejesebbé akarod tenni vele magadat, bár a legutóbbit nem lesz könnyű túlszárnyalnod.

Azt veted meg, aki téged is... és még el is hiszed magadról hogy így korrekt vagy..:D

Egy gyilkos megöl valakit ok nélkül, aztán a bíróról nem is beszélve rengetegen elítélik emiatt. Utána ő van felháborodva, haragszik a társdalomra, mert elítélik, és emiatt ő is mindenkit utál.

Na körülbelül te is ilyen korlátolt vagy.

Meg van annak az oka, hogy téged szánalmasnak tartanak, meg lenéznek és nem kedvelnek, és a hiba benned van, magadat okolhatod ezekért.

2009. okt. 24. 22:11
 122/143 anonim ***** válasza:
100%

Húú milyen kis IQ bajnokra találtunk itt... :D Mire végigolvastam ezt a pár oldalt.. szerintem egyértelmű, hogy mit gondol a többség. És erre írod hogy neked nem derült ki, miért is ítélnek el. Bravóóó! :D Látszik az agyad is hidrognézve van, spermákkal töltve.

Végül is "pár" előttem szóló leírta azt, ami bennem fogalmazódott meg olvasás közben: azt hiszed, menő, igazi szupercsaj vagy, hogy ennyi pasi megdugott. Wao. Pedig hidd el, ez mind röhög a hátad mögött. Azt hiszed gondolom, elvannak ájulva tőled. Ezek is úgy gondolnak vissza rád: egy a sok közül, vmi kis r*banc volt.

A pasik többsége egyáltalán nem az ilyenekért van oda. Hanem az igazi NŐKÉRT. Akik ugyanolyan csinosak (még csinosabbak), mint te, csak valamennyivel több ésszel, tartással és büszkeséggel. Az ilyenek a szerethetőek, nem az olyan, mint te. Perszeee.. szeret a "palid"? Jajj, drágaságom, ennyire naiv lennél? :D Ő is csak az ingyenluka(ka)t látja benned. Azt mondod, szereted? Mégis (elvileg, gyakorlatilag ki tudja) felvetted azt a pár pasit, aki itt írt neked.

Ennyit a r*bancos kérdésről. Akkor a másik.. hogy ennyire csinosnak véled magad? Ki nem sz*rja le? Én is szőke, kék szemű, csinos alakú csaj vagyok.. és valszeg még sokan mások. Jéééé... :DD Gondoltad volna? :D

Neked 20-25 év múlva nagyon szar lesz, az biztos. Aaannyira sajnállak már most :D Röhögni fognak rajtad: "Ezt egyszer asszem megd*gtam." Mire a másik: "Jaajjj én isss!" És ha épp kézen fogva mész vkivel (bár ennek kicsi a valószínűsége), mert beért az agyad?

Újat nem írtam, de jó volt leírni. Leírni nem lehet, annyira kis szánalmas kislány vagy. :D

2009. okt. 25. 22:15
 123/143 anonim ***** válasza:
80%
100. hozzászólás :)
2009. okt. 26. 14:38
 124/143 A kérdező kommentje:

:D

namindegy engem megnéznek az utcán és szépvagyok:D

cshá(K)

2009. okt. 28. 16:22
 125/143 A kérdező kommentje:

ez engem kielégit*

lemaradt:$

2009. okt. 28. 16:22
 126/143 anonim ***** válasza:
88%
Remélem azóta elkaptál valami olyan nemi betegséget, hogy bele is pusztultál :)
2009. dec. 26. 16:11
 127/143 anonim ***** válasza:
100%

":D

namindegy engem megnéznek az utcán és szépvagyok:D

cshá(K)"

Akkor téged tegyen ennyi boldoggá az életben, még másokat nem csak megnézik vagy megdugják esetleg szeretik is őket sőt talán értékes dolgokat is elértek :O úúú :) akkor lehet, hogy ők boldogabbak?

2009. dec. 28. 11:58
 128/143 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, engem csak az érdekelne, hogy boldog-e vagy. És ha igen akkor mi tesz boldoggá? Számomra ez nem világos.
2010. jan. 9. 22:40
 129/143 anonim ***** válasza:
100%
Purger Nórika-Székesfehérvár?
2010. jan. 14. 20:22
 130/143 anonim ***** válasza:
34%

Velem is ugyon ez vaan:)) -csak én nem szeretem a bolerót :$-

De amugy nagyon hasinlítunk:))

Jahj kedves kommentelők;)) Ne fájjon már nektek hogy vannak ilyen emberek is:))

És lehet hogy rosszul élünk de legalább élünk ;))

2010. jan. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!