Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/
1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:
ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.
ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.
ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.
ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.
ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)
ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.
plázacicának meg mert:
ღMindennap sminkelek
ღMindennap hajatvasalok
ღSzeretem a miniszoknyát
ღA tunikát
ღA bolerot
ღA tű/magassarkút
ღA plázát(L)
ღA márkás ruhákat
ღA szolit
ღA platinaszőke hajam
Miért annyira elítélendőek ezek?
Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)
Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$
vagyhogy
összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...
Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.
Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P
Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((
Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S
Végülis...Egyszer élünk:)
De miért kell ezmiatt elítélni?:D
Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D
Vegyél fel engem is msn-re: it4tgabi@freemail.hu
Kérek majd képet
23F fullosnak mondott izmos pasi
tisztázzuk:
kb. velem egykorú vagy.
egy gátlástalan ribanc.
bárkivel képes vagy megdugatni magad, aki szembejön veled az utcán, és jól néz ki.
más lányok kapcsolatait tetted tönkre.
ezért mondják rám is, hogy biztos te is ribanc vagy? a te fajtád miatt?
elmész te a... :o
_szenyora_
hm.
egyszer találkoznék veled személyesen, és elbeszélgetnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!