Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
 111/143 anonim ***** válasza:
100%

"nemondmár h nemvasalsz hajat,nemszolizol,turibol öltözöl,és sminkeleten senkivagy://

sajnállak azérha ilyenvagy:D"

Én vasalom a hajam, járok szoláriumba, sminkelem magam. Mégis, ez a mondat a válasz a kérdésedre: ezért ítélnek el, mert aki nem olyan, mint te, lenézed lekezeled és szánod, pedig semmi okod nincs rá. Ezek a dolgok javarészt a pénzen múlnak, bár egy átlagos családban is kifizethetők. Semmi nagy durranás nincs benne. Tényleg, csinálj amit akarsz. Én ismerek olyan típusú lányt, mint te, akiről szintén elmondható, hogy nem egy zseni, és "plázacica" stb, viszont jóindulatú, kedves, és nem nézi le se azt, aki csóró, se azt, aki más okból kifolyólag például nem vasalja a haját, nem az öltözködés, külső áll a középpontban az életében. Te miért nézel le ezért bárkit?:( ezért ítélnek el, főleg lányok. Sokak irigyek arra, hogy te péládul bármilyen ruhát megvehetsz, de miért kell erre még rádobnod hat lapáttal, és a flegma viselkedéseddel még inkább megutáltatni magad? Engem tényleg nem izgat, hogy például egy haverom kivel mikor hogy fekszik le, mert semmi közöm hozzá. De ha ilyen illetők engem néznek le, azért mert nem vagyok olyan mint ők, akkor mit várnak? Na és a kommentjeid, írásod alapján te is lenézel mindenkit, akinek más a fontos, és nincs mindennap kifestve a szeme, satöbbi satöbbi...

Ez az egyik válasz, a másik pedig az, amikor a ribanc típusú lányok esetleg megpróbálnak lecsapni egy foglalt pasira. Mikor úgyis bárkit megkaphatnak, miért kell egy boldog kapcsolatot tönkretenni? Most őszintén, téged nem zavarna? A zavar csak enyhe kifejezés, mert ebbe szívek törnek össze, kapcsolatok mehetnek tönkre. Most nem biztos, hogy pont rólad beszélnek, de a "ribanc" típusban sok ilyen van... Téged is ilyennek nézhetnek.

Kit érdekel, hogy te mire költöd a pénzed, mire fordítod az időd? Ha egy aranyos lány vagy, aki nem néz le mást, mert nem olyan mint te, akkor téged sem fognak. De ez a mondatod... sokmindent elárul.

Ok-okozat, tudod...

L/19

2009. okt. 23. 21:02
 112/143 anonim ***** válasza:
100%

"Ribancos énem:

1.Elítélendő(Hogy miért,erre konkrétan nem kaptam választ csak olyanokat h "mindenki kihasznnál majd" meghogy "szánalmas" De miért elítélendő?Erre keresem a választ:)"

Elején már megírtam, de akkor mégegyszer:

Nem az zavar senkit, ha valaki szereti plázában költeni a (szülei)pénzét, még az sem ha ott be-be lopódzik a férfi vécébe és leránt egy nap alatt 5 palit.

Hanem amit itt is igazoltál, a viselkedés, ami ehhez társul...

Most nincs kedvem ezt megfogalmazni, aki végig olvasta a válaszaidat az látja, te meg úgy sem fogod ha nem akarod, és nem úgy tűnik mintha akarnád.

Voltak felháborodott, trágár, szeméremsértő(ez irónia, te önmagadat sérted:D) válaszok, de te a normálisakra is válaszoltál így.

Egyébként nem sokba nézlek(tudom ez kölcsönös) de írok neked egy alernatív választ a kérdésedre, szal:

Miért tartsák az emberek elítélendőnek? Mi tehet erről, hisz annyira nem is rossz? Hát a vallás.

Kitalálták ugyanis anno régen, hogy házasság előtt tilos a szex, és házasság után is csak azzal az egy emberrel teheti meg. Tehát érted már? Társadalmi beidegződés.

Részben egyébként tényleg ez rá a válasz.

Van még evolúciós válasz is rá, de annyira már nem érzem fontosnak azt is kifejteni.

2009. okt. 23. 22:38
 113/143 anonim ***** válasza:
100%

Ja amit még lefelejtettem, van olyan tulajdonsága is az embernek hogy ha valamit amit ő nem tenne, és a másik megteszi, haragszik rá érte.

Aztán annyira, hogy már azt sem tudja miért. Lásd:

Köcsög b_uzik.

Köcsög bagósok.

Köcsög stb...

.. Nem utolsó sorban, köcsög ribanc.

Tehát tényleg kell egy kicsit szelektálnod a válaszok között, de attól többnyire igazuk van:D

2009. okt. 23. 22:43
 114/143 anonim ***** válasza:
51%
Kedves előttem szóló, igaz, alternatívaként ajánlottad, de akkor se keverjük ide a vallást teljes mértékben. Lehet beidegződés, de manapság nem sok köze van hozzá. Senki sem tartja be a házsaságig nincs szexet, de enélkül is lehet valaki rendes. Mielőtt ez a buta kérdező azt venné le, hogy sok begyöpösödött vallásos miatt van ez. Ateisták ugyanúgy lenézik a kur\/ás viselkedést, mint a hívők. Nem az istenben és a tanokban felsorolt passzusok miatt szajha ez a csaj. Szóval kedves válaszoló, nem akarlak bántani, de nem kéne furcsa gondolatokat ébreszteni a leányzóban. Én sem vagyok vallásos, szüleim se, soha nem is voltak azok, mégis szánalmasnak tartom az ilyen olcsó lányokat, főleg a lenéző viselkedésük miatt, ahogy előttem is írták. Szóval már rég nincs köze hozzá. Szerelmesen, szépen is lehet szexelni házasság előtt, ez már nem előfeltétel, mindazáltal én ellentétben ezzel a szukával, nem nézek le senkit, aki esetleg így teszi. Viszont az, aki megvet másokat csupán azért, mert a normális többség lenézi, az számítson arra, hogy őt is elítélik. 23/F
2009. okt. 23. 22:46
 115/143 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előttem szóló, az előtted szóló vagyok.

Az az igazság hogy semmiben nem mondtál nekem ellent, és egy véleményen vagyunk. Te félre értetted azt a szót, hogy BEIDEGZŐDÉS.

Tehát ma már nincs sok szerepe a vallásnak, de megmaradtak bizonyos szokások, hagyományok, 'normák' a társadalomban, ilyen dolog maga a házasság is, csak hogy a legnépszerűbbet említsem, meg még más dolgok is, de egyrészt nincs is kedvem ide kifejteni, más részt úgy sem tudnám olyan jól leírni mint a könyvben van amiben olvastam is róla(viola zoltán: léttudomány).

Ha most magyarázni kezdeném mit értek pontosabban a beidegződés alatt azzal védeném a kérdezőt amit végképp nem akarok, szóval még mindig csak azt mondom, ha össze vissza kúr, nem gond, csak ne becsülje ettől még nagyra is magát...

2009. okt. 24. 01:41
 116/143 anonim ***** válasza:

Akkor megértettük egymást:) Igazából elsőre is, csak nem akartam, hogy a kérdező félreértse a dolgot.

Amúgy meg ebből a beszélgetésből két szót sem fog érteni, úgyhogy végül is mindegy. :/ Nem fűzök hozzá nagy reményeket.

Ja, és még annyit, hogy azért nem árt, hogy bizonyos normák még életben vannak. Sok "beidegződés" kezd kiveszni, aminek már meglátszanak a káros hatásai... De ez hosszan kifejtős, szerintem úgyis tudod nagyjából, miről beszélek. ;)

Vannak rossz múltból megmaradt szokások is nyilván, de sok régen működő, és ma is fennmaradni akaró helyes erkölcsi útmutatás is van.

Amúgy igazad van, persze, azt csinál amit akar, de már leírtam meg előttem is, hogy miért kell másokat lenéznie, amiért nem olyanok, mint ők? Meg hogy kimaradnak sok mindenből... hát ez is hülyeség, egy párkapcsolatban például sokkal több szexuális dolgot ki lehet próbálni, amit mással nem, mert nincs meg a kellő bizalom hozzá... Bár az is lehet, hogy ennek a csajnak tökmindegy ez is.

2009. okt. 24. 02:00
 117/143 anonim ***** válasza:

Igen, a sok beidegződés kezd kiveszni, és újak jönnek a helyére... lehet ha társadalomtudós lennék látnám benne a rendszert de így azt mondom, elvész néhány rossz szokás/hagyomány, jönnek helyére újak. A jó szokások/hagyományok/normák is jönnek-mennek :)

Például a pár hete nagyon jót nevettem rajta, hogy egyetértően lestrébereztük az osztálytársamat mert az öccse megmondta hogy otthon TANULT:D És bizonygatta hogy csak egyszer, stb... lol. Pedig így 'illene'. Na lehetne erről beszélni, de nem ennek a helye:D

De mindegy kicsit eltértem a tárgytól.

"Amúgy igazad van, persze, azt csinál amit akar, de már leírtam meg előttem is, hogy miért kell másokat lenéznie, amiért nem olyanok, mint ők?"

Egyet értünk, én is utaltam erre más szavakkal mert a -jogos:)- személyeskedés helyett csak a kérdésre akartam válaszolni.

"...Hanem amit itt is igazoltál, a viselkedés, ami ehhez társul...

Most nincs kedvem ezt megfogalmazni, aki végig olvasta a válaszaidat az látja"

Tehát jellemzői messze nem tökéletesek, senki sem az, de ennyire már túlzás:D

2009. okt. 24. 04:33
 118/143 A kérdező kommentje:

21:02

"Mikor úgyis bárkit megkaphatnak, miért kell egy boldog kapcsolatot tönkretenni?"

:)

őszintevagy ezamugy tetszik:)

nemmintha amugy szedtem már szét volna 1eseten kívűl bárkit is:)

22:38

"Miért tartsák az emberek elítélendőnek?"

tartsák?:D

22:46

"Viszont az, aki megvet másokat csupán azért, mert a normális többség lenézi, az számítson arra, hogy őt is elítélik."

azokat "vetem" meg aki engemis...HA nincs időd elolvasni az eddigi komijaim akkor neírj inkább:)

02:00

"Amúgy igazad van, persze, azt csinál amit akar, de már leírtam meg előttem is, hogy miért kell másokat lenéznie, amiért nem olyanok, mint ők? Meg hogy kimaradnak sok mindenből..."

kinéz le másokat azér mer nem olyanok mint én?

JÉÉÉÉ:D

amugy hát kiis maradnak:)

már leírtam miből:)

2009. okt. 24. 20:33
 119/143 anonim ***** válasza:
83%
szánalmas vagy:) meg ezek a kommentek amiket a véleményekre írsz:) meg ez a sok ilyen fej:) ritkaidegesítö egyén vagy:) egyén? bocs, ribanc:)
2009. okt. 24. 21:37
 120/143 A kérdező kommentje:
:DDDDD
2009. okt. 24. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!