Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
 101/143 anonim ***** válasza:
14%
16:25 A nekrofilia és a pedofilia kiélése bűncselekmény, ez pedig nem az. Egyszer élünk, most vagy fiatal, élvezd, de olyan mocsokságot ne tegyél, mint a barátnőddel, mert gyűlölni fognak egy életre. Én nem ítéllek el, de valószínűleg irigyelnélek, ha a közeledben élnék, és ezt cseszegetés formájában vezetném le, mert mindenkiben ott van, hogy utáljuk, akik szebbek nálunk, csak van, aki jobban elnyomja.
2009. okt. 21. 16:30
 102/143 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó: attól, ha ha valaki szőkére festi a haját és p.csaszoknyában jár, még nem lesz szép. messze nem:D ahogy a r.banckodáshoz sem kell szépnek lenni, azzá bárki válhat, aki lyukkal rendelkezik.
2009. okt. 21. 16:45
 103/143 Andrewka ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondanék h 16 évesen te vagy a ribanc szó mintapéldánya. Nem azért mert szereted a szexet, meg nem is azért mert plázacicás a megjelenésed. Hanem az ahogy és amit csinálsz a leírtak alapján
2009. okt. 21. 16:46
 104/143 A kérdező kommentje:

17:16

platinaszőke popsiig érő haj

kékszem

arányos,vékony test kerek popsival és közepes mellekkel.

17:40

MOST IS SZERELMESVAGYOK,ÉS A BARÁTOM IS SZERELMES BELÉM.

RÉGÓTA EGYÜTTVAGYUNKHÁNYSZORÍRJAMMÉGLE?

17:51

olvasdmárl mégegyszer a kommenteket merhogy te semmit nemértesz azis biztos:D

összevissza beszélsz:D

".És, ha valaki nem úgy válaszol a kérdésedre, ahogy neked tetszik leszajházod..."

ponthogy engem szajháztak le:D

azérírtam idézőjelbe mer arra a részre válaszoltam:D

nelegyélmár okos ennyire:S:D

18:30

írok mindjár:$

18:45

HMM:D

lehet hogyvár mer nincs alkalma másik csajra...De fogadjunk ha rámásznék a palira nemvárna egypercetse tovább;)

18:52

nemvagyok 18:(

meeg akikkel dugok azokat hagyén válasszam mármeg:P

18:55

mert megtehetem:D

18:59

"hogy legyen bennem tartás, mert aki ilyen mint te, az később csak arra fog kelleni, de meg is érdemli."

hátpedig hatetszik hanem az olyan átlagosoknak mint te...Mindig fogunk kelleni normális paliknak;)

"- az állandó hajvasalás hamar tönkreteszi a gyönyörű platinaszőke hajad (sztem hamarosan a megmaradt hajaddal sepregetheted a szobádat :)))

- a szolizástól jó kis betegségeket kaphatsz, de hát nem tök divatos a bőrrák??

- a márkás ruhák is annyit érnek mint egy kínai

- a smink sem tesz jót a bőrnek"

LOL:D

nemondmár h nemvasalsz hajat,nemszolizol,turibol öltözöl,és sminkeleten senkivagy://

sajnállak azérha ilyenvagy:D

16:12

eztkéne elolvasni az irigy 13éves szukáknak:P

16:30

az irigység is a legfőbb oka az utálatnak...nemcsoda h eztse valjákbe:D

ma suliba kiváncsiságbol végigkérdeztem osztálybol a pasik felsőrétegét.azösszes járnavelem:D

akiknek nemválaszoltam azok gondoljákát mégegyszer amit leírtak:D

2009. okt. 21. 16:57
 105/143 anonim ***** válasza:
100%

Figyi váljon egézségedre.és, ha annyira örülsz ennek az életnek miért is kérdőjelezted meg magad? és miért tetted fel a kérdést, hogy ribanc vagy-e?talán elgondolkoztál azon, hogy ez mégse olyan jó?mellesleg gondolom ezeket a fiúkat itt mint felveszed msn-re és a barátod nagyon szerencsés "pali", hogy egy ilyen "szép" lánnyal lehet együtt aki össze-vissza adja magát más fiúknak.Te nem egy szerető kapcsolatba vagy..(legalább is amit leírtál és a neten való viselkedésed alapján nem.)Aki szerető normális kapcsolatban él és otthon is minden rendben + tényleg sok igazbarátja van(holott mindenki tisztában van vele ezek nem igazi barátok főleg, ha úgy gondolkoznak mint te), nem hívja magát ribancnak még kérdésként sem veti fel.

Féltékeny a komik között pedig csak az aki elhiszi, hogy kimarad valamiből...de figyi ha még szebb is vagy mindenkinél mit érsz vele?(mert ezt nagyon hangsúlyozod)több kuki a szájba.tökjó.És, ha szerelmes lennél a barátodba, nem vennéd fel ezeket a fiúkat msn-re innen, és ha az a "palid" normális lenne nem járna veled.(mert a normális fiúkat zavarni szokta, ha a bizonyos barátnője nem érzi elégnek a vele való együttlétet és másra is szüksége van rajta kívül.Elöbb szerintem tisztázd magaddal helyesnek tartod-e ezt és utána a "barátaid-at" kérdezd erről, hogy azt a választ kapd amit szeretnél is.És persze, hogy mindenki flegma veled, ha egyszer teljesen ostobán és nevetségesen visszaszólsz olyanokat amiből látszik, hogy nem igazán értetted meg az üzenetüket holott teljesen igazuk van :)

2009. okt. 21. 17:28
 106/143 anonim ***** válasza:
100%
mellesleg, itt mondogatod ki miből marad ki...elmondom neked te miből maradtál ki.mégpedig a gyerekkor az.nagyon gyorsan, magad mögödhagytad és ez szomorú.mert az amit most csinálsz ezt bármikor megteheted késöbb is és az életnek nem egy fontos korszaka.és igen valószínűleg anyukád is sőt még apukád is tehet erről, akártetszik akárnem.
2009. okt. 21. 17:33
 107/143 anonim ***** válasza:
88%

A normális elég viszonylagos fogalom, de abban biztos lehetsz, hogy nem az, amit te gondolsz. Nem vagy te senki, csak egy kiszőkített f.sszopó kis minir.banc, az ilyenekkel meg tele a padlás. Azért írom ezt, hogy érzékeld, ilyennek lenni nem nagy kunszt, ilyenné bárki válhat, csak vannak emberek, akik valamicskével többre tartják magukat az ilyen életformánál. A hozzád hasonlóakhoz normális ffi nem ereszkedik le és nem azért, mert nem talál magának nőt, hanem mert épp arról van szó, hogy a te fajodnál milliószor jobbat talál. Az ilyenekről mindig eszembe jut a South Park Ostobenkó k.rva videókészlet c. rész, feltétlenül ajánlom megtekintésre..:) Veled a metroszexuális, vasalhajú, rózsaszínpólós nyomingereken meg diszkós, apuci pénzével villogós kis k.csögökön kívül soha senki nem fog szóba állni aranyom-->ők azok, akiket te fullos paliknak tartasz, mi meg elb@szott kis pondróknak, akiknek már 2 napos korukban a Taigetosz szakadékában kellett volna landolniuk, veled együtt. Az a szerencse, hogy ti a plázákban meg a diszkóban szocializálódtok, így nem zavarjátok az ép emberek köreit. Anyád úgy elkúrt ahogy vagy, állj elé és köszönd meg neki szépen. 40 éves korodra egy kiégett, rojtosra kúrt lyuk leszel. szomorú:) A szoliról annyit, hogy én nem vagyok ellenére, ésszel használom, és nem is lesz olyan aszott fos a bőröm mint neked:P ciki a turi? hát ha te akkora majom vagy, hogy képes vagy 20-30ezret kiadni egy pulcsira a plázában, akkor meg is érdemled. Én vadiújan fogtam ki egy Zara szövetkabit TURIBAN fillérekért (kilóra ment) mert van eszem:P de te vedd csak meg 50e ft-ért, kis ostobenkóm.

na mindegy, mielőtt még azt hinnéd irigy vagyok és utállak, elárulom, hogy nem. A külsőmre nem panaszkodhatok, nagyon jól érzem magam a bőrömben, beképzeltség nélkül állíthatom, hogy azzal ...-nám meg magam, akivel csak akarom, de nem teszem, mert ennél többre tartom magam és én nem égetem ezzel sem saját magamat sem a barátaimat, sem pedig a családomat. Sajnállak, mert egy nímand nulla vagy. Még egyszer felhívom rá a figyelmedet: amit te csinálsz, arra bárki képes. Az igazi szépségnek meg nem a szőke, póthajas vasalt hajnak csúfolt szar a fokmérője meg nem is a smink (képzelem a fejeden azt a "sminknek" nevezett mázolmányt...) persze változni sose késő... ja itt ülnek a lakótársaim (felnőtt ffiak, 24-30 közöttiek, egyetemisták, mindhárom baromi helyes és van köztük egy PhD hallgató is) és azt üzenik, hogy egy de tényleg csak egy patront RÉSZEGEN megérnél, de a szádba már lehet, hogy nem engednék:D:D

ennyi lett volna csibém, további "szép, tartalmas" életet kívánok:))

2009. okt. 21. 18:56
 108/143 A kérdező kommentje:

"Veled a metroszexuális, vasalhajú, rózsaszínpólós nyomingereken meg diszkós, apuci pénzével villogós kis k.csögökön kívül soha senki nem fog szóba állni aranyom"

ők ép elegek:)

neked is kellenének ha szobaálnának veled:P

meg majdont 3 jópali ottül melletted csakhogy elolvassák a gyakorikérdéseket.neröhögtessmár:D

2009. okt. 22. 15:24
 109/143 anonim ***** válasza:
100%

úúúúristen de gáz vagy...

és te azt hiszed ez a jó meg a menő? pfff...

vmikor írtad, hogy aki nem vasalja a haját, meg nem sminkel, meg stb, az átlagos. Nem drágám. Te vagy az átlagos. Sőt. Még annál is rosszabb.

Az ember nem attól lesz jó, hogy hogy néz ki (egyébként szerintem az ilyenek, mint te egyenesen rondák). Nem attól lesz okosabb, hogy hányan d*gták meg. Azt hiszem, ha a sperma okosabbá tenné az embert, te kapnád meg az összes Nobel-díjat.

Akik neked fullos palik, azok szerintem kib*szottul rondák, és b*zisak. Közük nincs a férfiakhoz.

De ha neked ennyire tetszik a k*rva élet, miért tetted fel a kérdést?

2009. okt. 23. 12:36
 110/143 A kérdező kommentje:

H megtudjam mi az emberek véleménye erről.majdnem 90válaszbol már tudom.

Megoszlanak a vélemények ittis meg amugy a valoságba is...kb ezekbe lehet belesorolni a véleményeiteket:

Ribancos énem:

1.Elítélendő(Hogy miért,erre konkrétan nem kaptam választ csak olyanokat h "mindenki kihasznnál majd" meghogy "szánalmas" De miért elítélendő?Erre keresem a választ:)

2.Nem elítélendő mert mindenki azt kezd amit akar az éleével,és mivel nem miindenkivel fekszek össze csak igényes pasikkal jolcsinálom

3.Közömbös.Mert tudják a pozitiv és a negativ oldalát is.

Plázacicás énemnél ugyanezek,de a nemtetszésnél kicsit nagyon közrejátszik az irigység is(ti is irtátok...)

Szval összességében majdnem minden komiba van igazság,és úgy látom,hogy:

-Ha a plázacica normálian viselkedik nem zavar titeket h szeret plázázni,rengeteget törődik magával stb..Persze mondjuk én kényes vagyok,meg szeretem költeni a pénzt,de ezenkívűl nagyjábol normálisan viselkedek.Sok pasi vágyik ilyen csajra amugy:)

A ribancos életemen is változtatok kicsit,mer RÉSZBE igazatokvan...

ismeretlenekkel nem fekszek le,meg semmi(max csók,flört)

Tartok inkább olyan embereket hogyamikor hiányom van kiélem velük(mondjuk 2embert)aztkész.Barátomhoz meg hűséges leszek mint eddig:)

Ha másba nemis abba segítettetek hogy akikkel lefekszek,azokkal összefutok előtte párszor,kicsit megismerem őket,aztán lesz +1-2emberrel több akiket "arra tartok."

Várom még a fő kérdésre a választ amit 89kommentből igazábol egyse ír le,meg várom amugy a véleményeiteket az életemről:)

Jaés nemkell ezen idegeskedni:D

Ismeretlenen felb*szni magad kicsit bolondságra vall:D

2009. okt. 23. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!