Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/
1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:
ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.
ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.
ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.
ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.
ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)
ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.
plázacicának meg mert:
ღMindennap sminkelek
ღMindennap hajatvasalok
ღSzeretem a miniszoknyát
ღA tunikát
ღA bolerot
ღA tű/magassarkút
ღA plázát(L)
ღA márkás ruhákat
ღA szolit
ღA platinaszőke hajam
Miért annyira elítélendőek ezek?
Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)
Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$
vagyhogy
összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...
Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.
Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P
Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((
Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S
Végülis...Egyszer élünk:)
De miért kell ezmiatt elítélni?:D
Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D
"Velem is ugyon ez vaan:)) -csak én nem szeretem a bolerót :$-
De amugy nagyon hasinlítunk:))
Jahj kedves kommentelők;)) Ne fájjon már nektek hogy vannak ilyen emberek is:))
És lehet hogy rosszul élünk de legalább élünk ;))"
Akkor téged is tegyen ennyi boldoggá. Élni nem egy kiváltságos dolog minden ember ezt teszi :D
kamukérdés sztem de ha mégse azér leirom h egy idegesitö szánalmas r*banc vagy;)
ennyi a véleményem rolad:D meg az amit már elöttem megirt egy csomo értelmes ember:)
szija.
Igaz, hogy én lány vagyok, de érdekesnek találom a személyiséged:)
Felvennél MSN-re?:D(belszélgethetnénk egy jót):D
MSN:reqcicc@hotmail.com
puszi.
szerintem kaptál itt hideget-meleget.
nem tudom miért aggaszt téged ez a dolog ha azt hajtogatod hogy "egyszer élünk" . lehet hogy egyszer élünk de nem mindegy hogy hogyan.. -.- nem feltétlenül kell kurvulni ahhoz hogy jól érezd magad. elég csicska lehetsz ha még a korod se merted odairni, de attól tartok hogy ez fake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!