Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/143 A kérdező kommentje:
ezmég változhat:D
2009. okt. 14. 21:15
 62/143 anonim ***** válasza:
91%
flegma komi... dehogy. csak durván hangzik rólad az 'igazság' és ezért hiszed azt hogy oltani akarnak:D
2009. okt. 14. 22:14
 63/143 anonim ***** válasza:
96%

Nos nézd.. mindenkinek más fontos az életben.

Te azt mondod egyszer élsz, mindent ki kell próbálnod.

Én azt mondom, hogy úgy akarok élni, hogy amikor megöregszem azt mondhassam szép és jó életem volt. Nem szégyellem azt aki voltam. Boldog voltam.

Sosem voltam részeg, bármennyire is furcsállod ezt- ez nem olyasmi ami számomra örömet okozna. Ez egy számomra szégyenletes állapot. A legtöbben nem is emlékeznek semmire, egy ismerősöm pedig majdnem belehalt az alkoholmérgezésbe. Bocs, de egy részeg nőnél undorítóbb látvány nincs.

Sosem volt egy éjszakás kalandom, és nem azért mert nem tehettem volna meg :) Sőt! Olyat mondok amit el sem tudsz képzelni. A párom (az egyetlen), akivel lefeküdtem, hónapokig várt erre. És ő az első akivel lefeküdtem és terveim szerint az utolsó is :) Nincs szükségem másra, mert testileg (nagyon jó a szex) és szellemileg is mindent megkapok tőle, amire szükségem van.

Ő nem egy pali. Aki szerelmes, annak nem palija van, hanem társa. Ezt egyenlőre még nem tudod és valószínűleg a családban sem láttál példát erre.

Az Anyukádtól azt az örömforrást láttad, hogy dugni és vásárolni a jó. Pedig az életnek ezek nagyon parány és nem tartós örömei. Ha valaki hosszú távon akar boldog lenni, nem lesz sem plázacica, sem r.ibanc.

Sosem venném el más pasiját, akkor sem, ha a barátnőjét nem ismerem.

És lehet prűdnek tartasz, de nem vagyok sem prűd, sem konzervatív, az ágyban pedig biztosan nem. Csak nekem normális életem és kapcsolatom van, amit ha öreg leszel, irigyelni fogsz :)

21/L

2009. okt. 14. 22:41
 64/143 A kérdező kommentje:

22:14

:D:D:D

én a k*rvázásról beszélek pl amihez semmi közöm;)

bár aki nemtud különbséget tenni a r*bancos élet és a k*rva közöt..:D

22:41

énse szoktam részeg lenni.hol látod h ezt írtam?:)

Anyámról meg lelehet szakadni,szerintem 21éves lány létedre nemkéne megmondanod,hogy egy 3*éves NŐNEK 2gyerek után mi jo és mi nem:)

és a -normális kapcsolatod- nem irigylem...Bárhol bármikor kaphatok nármális palit.(Mellesleg mostis azvan:P)

2009. okt. 15. 09:42
 65/143 anonim válasza:
100%

Szerintem pusztán szeretethiányos vagy. Egyszer majd lesz egy pasi, akibe annyira szerelmes leszel, hogy csak na. És majd épp ez a pasi fog szarni a fejedre, mert neki már lesz egy normális barátnője.

Másrészt nézd meg anyád...3* éves korára kiégett...márcsak vásárol és pasizik, mert képtelen újra összeszedni magát és keresni egy normális pasit aki mellett boldog.

Neki is volt egy férje ( az apád) de úgy néz ki vele sem volt boldog...a "ti" sorsotok már csak ilyen:D

De azért felderített ez a sok érdekes komment:)

2009. okt. 15. 12:52
 66/143 anonim ***** válasza:
13%

Fürdőruhás kell, vagy pucér! :D

papad@freemail.hu

Ne is törődj velük, ezek nem néznek tévét. Csak otthon gubbasztanak, és néznek maguk elé.

2009. okt. 15. 12:55
 67/143 A kérdező kommentje:

12:52

eztélleghülye:D

kimondta h nincs anyámnak palija?:D

12:55

nincs msned amugy?:D

nemtudom egy emailom jelszavátse és azér csinálni egyet h küldjek neked képet nemfogok:D

2009. okt. 15. 13:06
 68/143 anonim válasza:
91%

Elkurvul a világ. Ha már olyanokat olvasol itt hogy 14 évesen gáz-e hogy elvesztette a szűzségét, akkor 16 évestől ez már nem meglepő.

16/f

2009. okt. 15. 23:08
 69/143 A kérdező kommentje:
:D
2009. okt. 16. 13:23
 70/143 anonim ***** válasza:
100%

hmm... ha fiú lennék én megb*sználak, lesz*patnálak és dobnálak, mivel erre vagy csak képes. De lényegtelen, ez a te életed.. De ha ennyire szereted ezt csinálni akkor miért nem törődsz bele, hogy ribanc vagy, és elítélnek??

Tudod két fajta van.

1. a k*rva, aki pénzért csinálja

2. a r*banc, akit ingyen lehet "meghúzni" :)

Hát most láthatod hogy te a 2. vagy. Törődj bele, ha te ezt élvezed. Ha meg a többiek véleményével foglalkozol, hagyd abba amit most csinálsz, és hidd el nem fogják mondani. De ha folytatod akkor ne csodálkozz.

Jaah és annak a "30"ember felének (ami szerintem van több is.)azért nem mind1, mert lehet hogy a kiszemeltjével, barátjával vagy vkijével "akciózol",

vagy egyszerűen irritálja a sok embert amit csinálsz.

Jah és az meg itt teljesen lényegtelen h kedves vagy-e vagy nem, nem attól néznek r*bancnak ha nem vagy kedves, hanem attól amit csinálsz. Jah és gondolom hogy nem vagy kedves(még a barátnőiddel sem) mert mi az h elveszed a barátnőd pasiját. Ilyet "kedves" ember nem csinál.

Jah és csak magadat járatod le, olcsó kis sz*jhának tűnsz majd a fiúk szemében, és semmit sem fogsz érni, csak ennyit mondanak rólad: nekem már megvolt.

Egy tipp: Ha legalább fontos a büszkeséged, és nem akarod h olcsónak tartsanak, akkor jobb ha nem adod magad ilyen könnyen.

Amúgy gondolom hogy kamukérdés, de attól függetlenül jó volt leirni ezeket még ha nem is kamukérdés:D

Helló voltam :)

2009. okt. 16. 16:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!