Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/143 anonim ***** válasza:
100%
azért elítélendő, mert egy átlagos, normális tizenéves nem csinál ilyet, amit te.
2009. okt. 14. 16:13
 22/143 anonim ***** válasza:
100%
"csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali" NAH EZÉRT! ilyet egy rendes lány nem csinál.
2009. okt. 14. 16:13
 23/143 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem ítél el, csak szarba se nézed magad. Valószínűleg téged is zavar ezért kérdezel ilyeneket, talán egy leheletnyi önbecsülés még van benned.
2009. okt. 14. 16:16
 24/143 anonim ***** válasza:
95%
Basszus az az érdekes hogy férfi vagyok de mondtam már nemet nőnek,ez olyan érzés amit te sosem fogsz megtapasztalni.Amúgy nem ítél el senki ez a te életed csak senki nem fog soha mást akarni tőled mint amire képes vagy,amit adni tudsz.Az előttem szóló hölgynek 100 % respect ő jobban mondta ezt meg.Téged csak "használnak",ha neked ez így jó,legyen.Az igénytelen világ és az igénytelen ember megtalálják egymást.Te nem a világ vagy...
2009. okt. 14. 16:17
 25/143 anonim ***** válasza:
97%
önbecsülésed nincs. semennyi.
2009. okt. 14. 16:17
 26/143 A kérdező kommentje:

16:02 te többször élsz?://

Hátjó.Éncsak egyszer ugyhogy vedd azt h ez csak rámvonatkozik:D

amugy azokkal akiket ismerek és szeretek(vanbelőlük jovaltöbb mint 100ember család/barát,bár inkább csak barát/barátnő/haver)azokkal kedvesvagyok,és nnemvagyok bunkó velük.Ismeretlenekkel csak akkor ha kölcsönös,viszont van kb 6-7ember akiket rendesen annyira gyűlölök hogy csak jöjjenek velem szembe azutcán:D

16:04

milyen kép kell?:)

16:05

rádis számítottam:D

16:06

Tudod ha a legtöbbcsajnak nemazlenne az életfelfogása a szülei vagy a sajátmaga hatására,hogy házasság előtt nincs szex vagyhogy 1ÉVET várjonrá a pali(tejoisten.)akkor lehet küzdenének a csajér,de szerinted 1évet könnyű(egyáltalán lehetséges?) HŰSÉGESEN kivárni 1palinak ÚGY,hogy közbe bármikor megkaphat egy másikcsajt egyéjszakára?Valahol őketis meglehet érteni.1év az...az rengeteg...Én lány létemre nemhiszem hogy tudnék annyit várni...

16:07

lány vagy ugye?:)

hány éves?:)

merre laksz?:)

ha kb velem egykorú és nemlaksz messze eljöhetnél néha bulizni velem hogy kibontakozhass:)dekomolyan:)

16:08

csak anyám van,őtpedig nemérdekli.Aligmultam 14 ésmár nőgyógyászhoz kísért tabit iratni.Anyukám megérti hogy ilyenvagyok.Ha hiszed ha nem vannakmég ilyen szülők is.Olyan,mintha a nővérem lenne(sokszor elsehiszik hogyaz anyám:D)és 3*évesen bulini jár,barátnőzik,vásárol..Egyetlen kérése van:ne legyek terhes.aminek ugye tabi és néha gumi mellett nincsok esélye:)

"Tartok" olyatis akivel összejárunk olyankor nyugiiiiii:)

10évvel fiatalabb lennél lehet nemlennél ennyire konzervatív amugy:)

pontezazzzz...:D

hogy engem nemkerülnek el a pasik:D

a normálisak se...

Ha hiszed hanem...Mert akik igazán ismernek tudják,hogy ha van pasim még a metroszex,igazán fullos haverjaimmal se mennék félre.

"belemegyek/KIPRÓBÁLNÁK" a fent felsorolt 4ből mégcsak 1voltmeg...:)

van még elég uj,sőőőőt...még olyanis van amit nemis ismerek:)

ettől hogy nem lesz uj ettől látod nemfélek:)

annyi extrém hely,póz akármi van hogy kifogyhatatlan szerintem:D

vagyis mostmég annak tűnik:)

16:09

:D:D:D::D:D:D:D

általába olyanok írnak ilyeneket akik annyira kivannak éhezve:P

de nincskivel:P

azér sajnállak:D

de neaagódj.még változhat:):)

2009. okt. 14. 16:24
 27/143 A kérdező kommentje:

16:11

jajjjjszijaaaa:D

16:11

a te válaszod tetszik amugy a legjobban:)

egom van rendesen.nemtagadom.de a viselkedésem azokkal akiket szeretek teljesen normális.Akiket megnem nha azokkal elviselhetetlen vagyok ezis igaz:D

16:13

deén nemvagyok átlagos tizenéves:)

16:13

arra nemis vagyokbüszke.

a csaj megtette ugyanezt velem.oda-vissza:)

megérdemelte tehát.egyszer fordult elő ilyen és csakvele.Hamár ugyis tetszett a barátja miértne kapta volna vissza:)

16:16

nincs igazad:)

16:17

neked sincs nagyon:)

most pl van barátom és mondom h nemcsalnám meg soha:P

és normális éshallod...még szeretemis:O naháááát:)

2009. okt. 14. 16:30
 28/143 anonim ***** válasza:
100%

16:09

Édesanyád nem jófej, hanem felelőtlen, aki maga is nagyon korán szült téged, épp ezért tanulhatna a hibájából. 14 évesen nem tablettát kéne iratnia neked, hanem elmagyarázni, hogy egy nő akkro szexel, ha érett rá.

És sajnállak, mert te még soha életedben nem voltál szerelmes és soha életedben nem szexeltél érzelemből. Aki már csinálta, az nem elégszik meg "fullextrás metro fiúkkal", hanem olyat keres, akit SZERET.

És nem vagyok kiéhezve, rendszeres szexuális életem van és egy ilyen lányt , mint te soha, de soha de SOHA még bottal sem pöckölnék meg, mert nem tudnám tisztelni, ha ő sem tiszteli saját magát. Nézhetsz ki BÁRHOGY.

23/F

2009. okt. 14. 16:32
 29/143 anonim ***** válasza:
100%
büdös r*banc, de azért megb*sználak.
2009. okt. 14. 16:35
 30/143 anonim ***** válasza:
100%

16:17-es vagyok.

Édesem. Az, hogy nincs önbecsülésed, nem azt jelenti, hogy nem csalod meg a barátod, hanem azt, hogy fűvel fával lefekszel, ha nincs. Magadat nem tiszteled annyira, hogy ne sz*pj le bárkit, nem csókolózz bárkivel. Saját magadat csúfolod meg.

Szóval szövegértés egyes, tessék visszamenni az iskolába és tanulni.

2009. okt. 14. 16:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!