Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek késő ezen az élet módon változtatni?
Az a baj,hogy nem szabadul ki az az állat,mert csak műbalhét nyomatsz.
A kamut meg senki sem szereti.
A kamutól szabadulj meg ne az életmódtól.
Ha elkezdesz valamit,akkor azt fejezd is be.
Miért nem keresel magad mellé valakit, aki szeret bulizni, és nem zavarja, ha találkozol mondjuk a haverjaiddal-barátaiddal? Én nem egy ilyet ismerek.
Ha pedig nem vagy képes a komoly kapcsolatra, akkor miért írtad le a postot? A saját lelkiismereteddel kűzdesz, vagy csak az zavar, hogy ler*bancoznak? Mert ha csak az utóbbi, akkor nincs értelme változtatni az életmódodon. Ha nincs valakinek pasija, akkor azt csinál, amit akar. Éli a saját életét, ettől még nem lesz sem r*banc sem k*rva. Ha viszont van valakid és úgy csinálod, akkor mindkettő vagy. Ezen gondolkodj el, mielőtt össze akarnál jönni valakivel. Akik meg ler*bancoznak, azok nem érett emberek, csak fiatal gyerekek. Akkor mindenki r*banc volt, akinek több pasija volt, mint bnőm nekem. :-D
25F
Liberális csak vagy. Ilyenek nem is kell komoly kapcsolatot kialakítsanak, nem kell kötöttség felnőtt korban sem. Gyerekről ne is beszéljünk. Igaz ezt a szellemet a szülők általában kevés utódnak adják át.
Mi a francnak akarsz változtatni ha nem vagy hajlandó semmi változásra? Nem is értem a kérdésedet.
Nyugodtan ri.banckodjon az ilyen csak gyereket ne szülj, hogy ilyen példát lásson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!