Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/143 anonim ***** válasza:
90%
kamukérdés :-)
2009. okt. 14. 16:05
 12/143 A kérdező kommentje:

3.ajjj számítottam rád;)

Pedig nemaz:P

4.deigen:D

a 20hoz közelebbvagyok de nemvagyok se 19 se 18 se 17...:$

ésamugy nemmindenkinek mostani palim szeret megminden,ésmár hozzámképest elég sokideje együttvagyunk:D

5.6-ajhdesokat segítettetek:)

15:59

pedig most (hozzámképest) azvan:D

amugy ha gondolod megírhatnád hogy hányévesvagy,hovavalósi...:D:D

2009. okt. 14. 16:05
 13/143 anonim ***** válasza:
86%
De engem az ilyen jellegű nők azért idegesítenek,mert a férfiak egy része,általuk elveszíti azt a férfiasságot,hogy küzdjön a nőért,tisztelje,várjon rá,ha a nőnek az az igényePl:nem akar vele gyorsan lefeküdni,csak később,lehet 1 év múlva is...
2009. okt. 14. 16:06
 14/143 anonim ***** válasza:
43%

En is igy erzek ahogy te , es megjobban csinalnam ezeket a dolgokat , ha a szuleim nem lennenek ennyire konzervativak es az a kozosseg amiben elek .Nagyon jol esne nekem is hogy minden bulit valakit folszedjek es hazavigyem , szexeljunk egy jot , de nekem nem lehet sajnos.

Amiert "rendesen " kell viselkednem a kornyezetem azt hiszi hogy jo kislany vagyok d e en ezt enm szeretem igy .

Nem tudom miert itilnek , azert mert ugy eled az eleted ahogy akarod, neked ez tetszik , masnak az hogy apaca legyen es sose szexeljen .

En nem itelek el , tudom mit erzel es neked azert kicsit jobb is mert ugy tudsz viselkedni , bennem ezekbol nagyon sok minden el van nyomva, es ne erdekeljen mas mit gondol rolad, ugy viselkedsz ahogy te akarsz, a te eleted es nem szolhat bele senki.

2009. okt. 14. 16:07
 15/143 anonim ***** válasza:
100%
szüleidnek mond el úgyanezt, és kérdezd meg tölük hogy elitélnek -e
2009. okt. 14. 16:08
 16/143 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is kamukérdés de legyen.Nem akarlak megbántani de a fajtád szégyene vagy.Miattad és a hasonlók miatt találták ki a K**VA szót.Ha nincs senkid de kell a szex,miért nem tartasz valakit akivel csak néha összejártok.Ja meg amúgy ostoba is vagy,szerintem az aláírásod XX,jó esetben nagy X-ekkel.Mondanám neked hogy egy "nőnek" -elnézést a valódi nőktől- legyen tartása de úgysem értenéd mert neked a tartás annyit jelent amit a kezedben fogsz (aztán a szádba veszel :D )meg azt,amit majd a gyerekeid után kapsz a volt férjeidtől.Na ezt is megmondtam,lehet utálni...30/F
 17/143 anonim ***** válasza:
95%

nézd ez a te életed. Én is elítéllek, mert számomra ez ribanckodás. Én nem fekszem le valakivel úgy, hogy nem érzek iránta semmit. Egyszerűen ez különböztet meg minket az állatoktól. Odaadod magad egy pasinak, aki semmit nem akar tőled csak egyszer lefektetni mert TUDJA, hogy könnyűvérű vagy és veled bármit megtehet. Ez mmegalázó. Hidd el, nem 30 ember van, aki téged elítél. Ezek elterjednek az iskoládban, és mindenki úgy fog rád nézni...nem beszélve arról, hogy a normális fiúk az ilyeneket messziről elkerülik.

Ne érts félre, húsz éves vagyok, imádom a szexet, alig bírok ki 2 napot nélküle, de kibírom. Mert szeretem a barátom. Épp ezért egy szakítás annyira megviselne, hogy utána jó ideig (nem 1-2 hét, hanem 4-5-6 hónap) nem lennék készen új kapcsolatra. Ha pedig van egy kapcsolatom, akkor sem fekszem le vele egyből, mert szeretem azt az időszakot, mikor még csak vágyunk egymásra...nem kaphat meg mindenki egyből, ahhoz el kell telnie bizonyos időnek. A mostani barátommal 2 hónap után feküdtem le, 1 éve vagyunk együtt, azóta is zseniális a szexuális életünk. Csak a mienkben érzelem is van.

Az, hogy ezt csinálod, jó dolognak tűnhet, de nagyon hamar kiéghetsz. Van annak értelme, hogy ennyire korán túl vagy már análon, hármas szexen, swingeren? És a következő 40 évnyi szexuális életedben soha senki nem fog tudni neked újat mutatni? Egyszerűen megcsömörlesz és szerintem ennek pszichológiai következményei is lehetnek. Pl nem leszel jképes normális kapcsolatot kialakítani és őszintén szólva nem is nagyon lesz majd olyan férfi, aki azért szeret, aki vagy, nem azért, mert a diszkó mögött lesz*pod.

Nem vagyok prűd, nálam sincs semmi tabu a szexben, egészen addig, míg mindkét fél akarja. Próbáltam már extrém helyen, extrém pozícióban, ki akarom próbálni majd egyszer az anális szexet is, de még nem érzem magam késznek rá...egyszer élünk, de van idő...nem kell mindent 15-20 éves korodig kipróbálni.

Szóval a válaszom az, hogy azért néznek ribancnak, mert minden amit leírtál, hozzátartozik a mai értelemben vett "ribanc" alapjához, és ebben az értelemben ez illik is rád. Nem gondolkoztál még azon, hogy keresel valakit, akit tényleg SZERETSZ , és vele fekszel le, ahelyett, hogy mindenkinek hagyod, hogy megd*gjon, ha épp nincsen más? Tényleg a te életed, semmi köze nincs a 30 embernek hozzá, de tudod, van az a mondás, hogy aki k*rvának áll, ne csodálkozzon, ha megszólják.

18/143 anonim ***** válasza:
87%
kivánok nektek egy perverz állatot aki kést nyom a torkotokhoz aztán úgy erőszakol meg, utána jáccatok k urvásat
2009. okt. 14. 16:09
 19/143 anonim ***** válasza:
94%
Ostobenkó kurv@.
2009. okt. 14. 16:11
 20/143 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is kamukérdés, de attól jól meg van fogalmazva, lehet rá válaszolni.

Ez nem elítélendő, nem bűn(legfeljebb a vallásosok szerint, paráználkodás...). De nem is olyan dolog amivel dicsekedni kell. Az plázacicás ribancokat nem azért nézik le, mert adnak a külsőre, szeretik a pénzt, habzsolják a f'szt... hanem mert ehhez gyakran óriási ego, fellengzős, hisztis viselkedés párosul, ha nem tévedek...

2009. okt. 14. 16:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!