Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/143 anonim ***** válasza:
77%

A kérdésedre válaszolva azért ilyen elítélendő a TE életmódod mert te nem vagy más mint egy ruha, amit az összes fiú felpróbál aki útba jön. És ez szánalmas és idegesítő. Nem is beszélve, ha nem hazsnálsz gumit ki tudja milyen nemi betegségeket hordozol magadban, amit átadsz így más-más fiúknak akik ezt szintén továbbadják, mert te voltál olyan idióta, hogy összefeküdtél mindenkivel. A következő dolog az az, hogy miniszoknya, smink és lefogadom, hogy nagyon rövid alug takaró minitoppokat is hordasz. Ez eléggé kihívó és elítélendő. Plusz nem csak egy rohadtan KURV@ vagy, hanem még egy kib@szott bunkó is. És az a több száz barátod is mind ilyen. 16 évesen mit akarsz? Menő lenni? Hát hidd el ez nem menőség, hanem merő szánalok és kosz. Ha annyira nem bírod ki szex nélkül akkor álj ki az utcasarokra, vagy próbálki, hogy milyen egy csövi. Na tuti, hogy csövivel nem próbáltad. Micsoda szégyen, hogy csövivel még nem voltál. Na ezért ki fognak utálni a ribik a ribi közösségből. A egyedülálló anyád inkább elküldhetne téged egy szigorúan örzött zárdába, ahol alkalmaznak körmöst és köteles lennél imátkozni minden nap. Tölts ott 1-2 évet. Szerintem egy idő után megszoknád és megszeretnéd. Plusz tuti, hogy lesz ott pár pedofil pap, szóval ne aggódj a f@aszhiány miadt. Na az én véleményem rólad az, hogy egy szánalmas rib@anc vagy és egy csődtömeg.

További jó kúr@st.

2009. okt. 14. 18:07
 42/143 A kérdező kommentje:

16:41

főleg egy 16évesnek?:)

"fiatalság,bolondság"

Egy 26évesnek még ennyirese elfogadot,hiszen nekimár boldog kapcsiba kellene éljen,ésmár a gyereket kell terveznie,meg a családalapításon kéne gondolkodnia.(HEHEHEHEHE:D)

16:42

kár:(

amugy énse Pesti vagyok,Pesttől kb 50percre,70kmre lakok egy nagyvárosba:)

Én a helyedbe elmennék albérletbe(persze ha kijártad a középsulit)

akár dolgozni...nemtudom mennyire nehéz vagyhogy egyáltalán lehetséges e énnemvagyok és nemis leszek ilyen helyzetbe.de nemhagynám hogy menjenek ugy az évek,hogy nem élem ki ugy ahogy én akarom:S

16:47

nemtehetek róla h a teanyádmeg egy szürke senki éshogy az alma nemessett messze a fájától(K)

16:48

hidd azt h kamu és neírdle még 50szer.Nemtudom mi olyan hihetetlen,de akkor hogy megnyugodjon a lelked hidd h kamu és nenézz vissza többet.szijaaa:D

17:18

nemtörekedek erre,írtam hogy ez csak akkorvan amikor hiányom van és nincs barátom.

17:27

ez a komment:)

tesevagy több 15nél:D

amugy ki mondta h ennyi a világ?:)

én csak azokat írtamle akikről tudok...a leírtakon kívűl lehet vanmég +50ember aki szeret,ésvan +50aki nem:)

17:50

nemmindenki egyforma:)

17:57 akkor te se vagy külünb.Lényegtelen hogy hány egyéjszakásod volt.Akkor te csak neszoljle:)

2009. okt. 14. 18:12
 43/143 A kérdező kommentje:

18:07

deha megtehetnéd többfaszt fognálmint kilincset:P

2009. okt. 14. 18:13
 44/143 anonim ***** válasza:
32%

Szia drágám :D Küldj képet légyszi az e-mail-omra :D

Vagy msn :) E-mail: Heikotennes@citromail.hu

Puszi :)

2009. okt. 14. 18:33
 45/143 anonim ***** válasza:
86%

"deha megtehetnéd többfaszt fognálmint kilincset:P"

Bocs, de velem ez nem fog megtörténni mert nem vagyok egy szakadt rib@nc aki csak a szexre kell. Arról már nem tehetek, hogy te tényleg több f@szt fogtál mint kilincset. Nekem van önbecsülésem, ami neked nincs.

Na pá picure ciculi. Dorombolj sokat a f@szoknak!

18:07 voltam

2009. okt. 14. 18:47
 46/143 anonim ***** válasza:
43%
Sok mindenki szeretne ennyi faszt megkapni:P
2009. okt. 14. 18:47
 47/143 A kérdező kommentje:

18:33

szijadrága felvettelek:D

amugy aki képet kért is inkább írjale az msnjét:D

18:47

Énse csak szexre kellek:P

18:47

Hát szeretne is:P

Ilyen palikét:P

2009. okt. 14. 20:02
 48/143 anonim válasza:
100%

Először is én nem értelek... Miért kérdezel, hogyha mindenkivel flegma vagy ás mindenkit lekezelsz, aki nem úgy válaszol, ahogy te azt elképzelted? Ha csak azt szeretnéd hallani, hogy nem vagy ribanc és ez nem elítélendő, akkor kérdezd meg azt a több, mint kétszáz barátod!

A másik, hogyha nem lennél ennyire önző, ha jobban szeretnél legalább egy embert az életedben, mint magadat, akkor lehetnél szerelmes és az ilyen dolgok eszedbe sem jutnának.

De legyél büszke magadra, igazán dicséretes, hogy magadon kivül tönkreteszed a barátaidat is. Ilyen egy igaz barát :) (és nem, nem mindenki szedi el mások pasiját)

2009. okt. 14. 20:06
 49/143 anonim ***** válasza:
68%

képet légyszi :D

angerfist07@windowslive.com

2009. okt. 14. 20:07
 50/143 anonim ***** válasza:
41%

szerintem ez teljesen ok. ha nincs barátod akkor is kell szexelni. én sosem értettem mi ezzel a probléma. nem értem miért baj, ha valaki jól érzi magát... mondjuk én sunyi módon csinálom, gondoskodom arról, hogy ezekről a dolgaimról, csak az tudjon akit érint, így nem néznek ribinek.

tessék engem is elítélni!

2009. okt. 14. 20:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!