Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/143 anonim ***** válasza:
68%

Jahh én a 18:33 vagyok :D Bocsi de az csak az e-mail címem :)

Vegyél fel msn-re: Zoljin99@hotmail.com :D Puszii :)

2009. okt. 14. 20:31
 52/143 A kérdező kommentje:

20:06

én nem oltok senkit:D

aki velem flegma azzal vagyok az énis:D

deezt írtamis valamelyik előző komimba h ismeretlenekkel akkor vagyok bunkó ha őkis azok velem.sajnálom:D

és énse szedem el barátnőim palijait,de mivel a csaj egyszer megpróbálta az enyémet elszedni,ottvolt az alkalom h visszakapja:P

20:07

Felvettelek msnre majd ott küldök meramugy én nemtudom egy emailom jelszavátse ugyhogy nemtudok képet küldeni amugy:$

20:22

Mi legalább ÉLJÜK az életet és nem fogunk arra gondolni 50évesen h mennyi minden kimaradt az életünkből:)

Megugye jobb megbánni h megtettük mintazt h nem...Meg amugyis akik megtehetik:P

2009. okt. 14. 20:31
 53/143 A kérdező kommentje:
felvettelek:D
2009. okt. 14. 20:32
 54/143 anonim ***** válasza:
100%

Most biztos csodálkozol kérdező, meg nyugtatgatod magad, hogy csak irigyek... pedig ezt írtam már korábban(én vagyok amelyikre írtad hogy tetszett a válasz).

Az életmódodhoz 'furamód' fellengzős, beképzelt, hisztis, kényes, körülöttedforogavilág-mentalitás társul... Akik veled kijönnek, ők maguk is ilyen lelki sérültek. Nem veszed észre magad milyen szánalmas vagy? Most komolyan. Felteszel egy kérdést, hogy miért baj... leírják... erre fel vagy háborodva, hogy hogy képzelik.

Az almafás választ is én írtam. Nem tudsz arra se normálisan válaszolni. De biztos én is csak irigy pap vagyok, sőt ki vagyok herélve, és haragszom rád... ezért te beszóltál egy jóóóó nagyot.

Maradj inkább a f'sszopásnál, ahhoz legalább nem kell ész.

2009. okt. 14. 20:40
 55/143 anonim ***** válasza:
61%
De kurv@ jó vagy, megérinthetlek?
2009. okt. 14. 20:47
 56/143 A kérdező kommentje:
eltudom fogadni a NORMÁLISAN megírt komikat,a flegmákra viszont flegmán is válaszolok:D
2009. okt. 14. 20:49
 57/143 A kérdező kommentje:

amugy aki flegma komikat ír az durvahogy egy ismeretlenen felb*ssza magát:D

20:47

?

2009. okt. 14. 20:50
 58/143 anonim ***** válasza:
79%
20:47-es vagyok: Csak nem ceglédi vagy?
2009. okt. 14. 20:52
 59/143 A kérdező kommentje:
fehérvári:)
2009. okt. 14. 20:55
 60/143 anonim ***** válasza:
79%
akkor nem ismerjük egymást...
2009. okt. 14. 21:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!