Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/143 anonim ***** válasza:
88%
Képet kérünk.
2009. okt. 14. 15:49
 2/143 anonim ***** válasza:
100%

1) azért mert ha az első részt elmondod másnak is, rögtön azt hiszi hogy vele is ezt fogod csinálni(am jogosan gondolja úgy)

2) A "plázacicizmus"-t pedig azért, ahogyan viselkednek... Minket, pasikat ez teljesen kiborít. (már amelyiket)

1_/F

2009. okt. 14. 15:55
 3/143 anonim ***** válasza:
93%
kamukérdés
2009. okt. 14. 15:56
 4/143 anonim ***** válasza:
100%

csak a ribanckodásid miatt elítélendő az amit csinálsz. főleg tizenévesen. gondolom nem a 20hoz közelít inkább az életkorod.

egy rendes, normális lány viszont tizenévesen nemcsinál ilyeneket, hogy csakúgy lesz.p pasikat.

idősebb korodra kiöregedett, lestrapált, elhasznált csaj leszel, és ez baromira megfog látszódni rajtad.

azhogy hajatvasalsz, meg mindennap sminkelsz, meg szereted a miniszoknyát....hátistenem.....énis sminkelek mindennap, csak én nem vasalok, hanem göndörítek, mert baromi hülyén nézek ki egyenes hajjal, meg egyébkéntisaz. de a plázacicát megsem közelítem. ezek nem elítélendő dolgok, ha vki teszem azt sokat foglalkozik a külsejével. de legyen emellett belső értéke is, amit a ribancos viselkedés, eleve kiüt. úgyhogy mások szemében te nemvagy más, mint egy könnyen kapható, egyéjszakás ribi. ha neked ezaz élet megfelel, akkor ezvan.

5/143 anonim ***** válasza:
95%

Te most dicsekszel?

Az a baj, hogy ezt a rib.-plázacicáknak hiába magyarázná az ember, nem fognák fel.

6/143 anonim ***** válasza:
99%
Én csak sajnállak, mert buta vagy. És mindazok ellenére amit leírtál nagyon tapasztalatlan.
2009. okt. 14. 15:59
 7/143 anonim ***** válasza:
93%

Hát ilyen előélettel ne várd, hogy komoly kapcsolatod legyen.

De azért megbasználak :D

2009. okt. 14. 15:59
 8/143 A kérdező kommentje:

1.adj e-mailt vagyvalamit ahova küldjek:D

van több ismerősöm is akik fentvannak itt éshát...:)

2.

deha az 1.részt egy pali írja le,csak fordítva (szopás helyett nyalás meg stb) akkor ő a fullos elit.Mert nálatok az az elit aki több nőt dönt meg,viszont ha egy csaj "sok" palival lefexik akkormár r*banc.Hogyisvanez?:)

Amugy ponthogy én nem tartatom el magam a barátommal,és nemvárom el h mindennap vegyen uj rucit,bár néha jolesnek azért.:) és hisztis se vagyok.

Jó.Kicsit kényes vagyok,de senki nemlehet tökéletes.

Am köszi.

2009. okt. 14. 16:01
 9/143 anonim ***** válasza:
91%
Az 1szer élünk mondást nem szeretem,mert nem tudhatom igaz e,sztem nem.De ez magánügy ki miben hisz.Ezt ne vedd sértésnek.Nem,én még nem csináltam ezekhez hasonlót.Nem is fogok,másokat nem bántanék meg az egoizmusom miatt ilyen szempontból:Pl.elszedem barátnő barátját.Nem leszek,nem vagyok átjáróház sem.Ha azt a néhány embert megbántottad,tönkretetted a kapcsolatukat,érthető hogy nem bírnak.maradék 30,meg ha ismeretlenek ne foglalkozz velük.De legyél kedves,ha van rá lehetőség,ne viselkedj, beszélj nagyképűen,bunkón.ez fontos.(nem tudom,milyen vagy,de azért leírtam)Akkor már másképp állnak hozzád,én legalábbis,akkor már nem tudok haragudni,inkább beszélgetek az illetővel.
2009. okt. 14. 16:02
 10/143 anonim ***** válasza:
14%

Dob a képet a privát e-mailemre.

papad@freemail.hu

A többiek irígyek, csak meg akarnak d.gni, de normlális nőjük sosemlesz. UFF.

2009. okt. 14. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!