Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira elítélendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elítélendő a r*bancos/plázacicás élet? :/

Figyelt kérdés

1* éves lány vagyok.Annyit kell tudni rólam,hogy:

ღ Amikor szingli vagyok nekem a szexhez elég a kölcsönös vonzalom.

ღNem vagyok ellene az 1éjszakás kalandoknak,persze igényes/számomra fullos palikkal.

ღTöbbször lesz*ptam már olyanokat akiket életembe először (meg van hogy utoljára is)láttam.

ღHa talizok "csakúgy" egy palival természetesnek veszem h legalább egyszer lekap.

ღSimán belemegyek/kipróbálnák olyanokat amiket más elítél(3asba,mellszex,anál,párcserés szex stb)

ღAmikor discoba megyek mindig történik valami egy palival,de van hogy csak csók,de olyanisvan hogy csak flört.

plázacicának meg mert:

ღMindennap sminkelek

ღMindennap hajatvasalok

ღSzeretem a miniszoknyát

ღA tunikát

ღA bolerot

ღA tű/magassarkút

ღA plázát(L)

ღA márkás ruhákat

ღA szolit

ღA platinaszőke hajam

Miért annyira elítélendőek ezek?

Ha van barátom nem csalom meg,mégcsak szinte nem is flörtölök.(Mint ahogy mostse.)

Tudom,csináltam már nagyong*ci dolgokat is mint pl egyik legjobb bnőmet meg a paliját szétszedtem csakazér mer tetszett a pali:S:$

vagyhogy

összejöttem olyannal akinek tudtam hogy van barátnője...

Ezekre nemvagyok büszke,de szerintem életébe egyszer mindenki csinál ilyet,vagy ezekhez hasonlót.

Rengeteg(200felett) barátom/barátnőm/haverom van,akik nem ítélnek el ez miatt,sőt mindig mondják,hogy egyszer élünk:P

Rengeteg olyan ember van(30körül) aki elítél ez miatt,pedig kb a felét nemis ismerem,csak ők hallottak rólam eztazt:((((

Lehet,hogy télleg r*banc vagyok,és lehet nembírok a véremmel,de rendesen nem vagyok meg szex nélkül.Lehet,hogyezmár beteges de nagyonnagy igényem vanrá.Szval amikor szingli vagyok nembíromki,hogy várjak még 1-2hetet mire ujra lesz vki:S:S:S

Végülis...Egyszer élünk:)

De miért kell ezmiatt elítélni?:D

Annak a 30embernek nemmindegy hogy kivelmikorholvagyok?:S:D

2009. okt. 14. 15:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/143 anonim ***** válasza:
100%
szóval 16 éves vagy....16 éves korban "idegen" pasikat lesz.pni....szted ez mennyire elfogadott viselkedés? főleg egy 16 évesnek??? uramatyám, éstemég csodálkozol h elítélik???
2009. okt. 14. 16:41
 32/143 anonim ***** válasza:
94%

16:07 es vagyok, 18 vagyok , es videki vagyok eleg messze lakom Pesttol:P

Soknak nem adatik meg a szoke herceg aki var ra 1 evet , 2ot ha kell .Engem a legtobb pasim azert hagyott ott , mert nem szexeltem veluk , es komoly rendes embereknek ismertem meg oket es volt koztuk 23-24 eves is akik mar nem epp gyerekek, fel tudjak fogni mi az hogy szex es kinek adod oda magad, lehet nem a megfelelo helyen keresgeltem eddig .Akinek odaadtam magam az is otthagyott . Igy legalabb en is elveztem egy kicsit .

Eddig nem bulikban kerestem pasit magamnak hogy azert , ezutan megfogom tenni , mert ugyis mindegy pekhes vagyok.

Neha elgondolkodom rajta hogy mot ribanc vagyok ? Miert viselkedek igy ? Mikor olyan csaladban nevelkedtem ahol ez bun es szabalyok vannak . Nem mondanam hogy tiltakozom a szuleim ellen azert van ez az egesz , ez belulrol jon es van aki ilyen ember es van aki mas, ezert nem hiszem hogy el kellene iteleni valakit , es a kerdezot sem.

2009. okt. 14. 16:42
 33/143 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam!:D Gondolkoztam rajta, hogy leírjam e, de gondoltam minek...

Írta valaki hogy ennek lesznek pszihológiai következményei.

Akartam erre írni, hogy már ez is egy pszihológiai következmény, ennyire fanatikus ribanc senkiből sem lesz csak úgy, és mivel még tini, biztos hogy családi gebasz...

Hát itt van a 'kutya elásva', apud nincs, anyud... nos nem estél messze az almafától:D

Élvezed ezt az életmódod, de ne hidd hogy ez így helyes, meg te vagy az ász... most nem lehet meggyőzni mert az ember nem szívesen mond le arról amit szeret, de majd később rájössz, ezeken a sorokon mosolyogj csak, mást úgy se tehetsz:)

2009. okt. 14. 16:47
 34/143 anonim ***** válasza:
86%
Kamunak kamu csak ez a 21. század. -
2009. okt. 14. 16:48
 35/143 A kérdező kommentje:

16:32

nagyon megbántottál:(

mostantol megvagyok változva.:( :D:D

jadeamugy aki ígyáll hozzá,annakmég ezek szerint nemvolt egyéjszakás kalandja,mert nyilván ha valaki veled lefexik egyéjszakára akkoraz mással is.Akinek PALIlétére nemvolt egyéjszakás kalandja.Az vagy

-prűd

-konzervatív

-vagy annyira csúnya h nemkell senkinek.

inkább leszek világr*banca mint ezekközül bármelyik.Sokmindenből kimaradtál szerintem:/ BÁR ha van egy barátnőd aki annyira bevállalós h BÁRMIT amit teakarsz detélleg AKÁRMIT(szopás,3asba,párcsere stb.) bevállal akkor nem maradtál ki SZINTE semiből.deugye azilyen elégritka:/ de...akkor másból maradtálki:ütős házibuli,igazán részeg se lehettél(1szer az életedbe kikellett volna próbáld pedig:)) ugyeha ezek meglettek volna legalább 1 egyéjszakásod lettvolna:)

hozzáteszem,hogy nemvoltam olyan sok pasival együtt,de akikkel voltam azok jolmeg...:P

Van pár pali akikkel összejárok néha.Belőlük többvan mint az előszörésutoljára láttam-okból amugy.Meg akik olyanok hogy egyszerésutoljára látomőket velük általába csak orálvan.(kivétel perszevan:D)

16:35

énistéged:D

16:35

"Az önbecsülés önmagunkról alkotott sajátos tapasztalatunk." hogyérted hogy ilyenemnincs?:):D

2009. okt. 14. 16:56
 36/143 anonim ***** válasza:
92%

2.

deha az 1.részt egy pali írja le,csak fordítva (szopás helyett nyalás meg stb) akkor ő a fullos elit.Mert nálatok az az elit aki több nőt dönt meg,viszont ha egy csaj "sok" palival lefexik akkormár r*banc.Hogyisvanez?:)

Elmondom én neked hogy is van ez :)

Ez szimpla biológia, elsősorban a férfi hajt mindig is a nőért, normális esetben ő kezdeményez, ő akarja előrevinni a kapcsolatot, manapság ez persze már nem teljesen igaz ami nem is baj, viszont a nőkben kell hogy legyen tartás, intelligencia, ami arra szolgál, hogy akár mennyire is kívánja, mégsem szabad rögtön odadobnia magát akárkinek, mondhatni h ezzel is több legyen mint a férfi. Amúgy meg az a feltevésed, hogy egy pasinak tök vagány, ha minden este más csajjal jön össze, az legfeljebb a te baráti körödben van így. Személy szerint én férfi létemre elítélem az ilyen viselkedést, még férfiaktól is, persze egy- két ilyen kaland belefér nők esetében is ha sokáig nincsen valakinek tartós kapcsolata, de nem erre kell törekedni.

2009. okt. 14. 17:18
 37/143 anonim válasza:
93%
Hát én sok mindent láttam már, de ilyet:D pffff....tipikus plázacica vagy. Engem sok száz ember szeret, de csak kereken 30 nem. Van sok száz pasi aki megdugna és 5 aki nem..az ilyen ribancok csak ennyit látnak a világból! Ő és a körülötte levő pár száz ember, aki szintén plázacica vagy metroszexuális tuccer....de akkor legalább ne hidd azt hogy ennyi a világ:S
2009. okt. 14. 17:27
 38/143 anonim ***** válasza:
93%

16.02 és 12:06 ugyanaz voltam.Nem tudom többször élek -e.Nem tudjuk mi van a halál után,érdekelnek a vallások,érdekesnek tartom őket,főleg a halállal foglalkozó részeit,de egyiket sem követem.Hiszek a magam módján,nem kellenek emberek által rám erőltetett ideológiák.De az eddigi ismereteim v-ban,mindben közös hogy nem csak ez az egy életforma van.Még a kereszténységben is.Hú,elkalandoztam,bocsi nem témába vág.

2 évet vártunk,elsők voltunk egymásnak,ez 6 éve tart.Jó a szex egymással kiéljük magunkat,amit akarunk ketten-mindent.Nem vallási alapja van ennek.Hosszú lenne leírni miért.Részben igen érzékenylelkű vagyok,hosszú az út hozzám,nem tudok bárkit közel engedni magamhoz,főleg ilyen intim közelségbe.Ez nálam komoly dolog,mindig az volt.így megelőztem a csalódást.(régen könnyebben bíztam,de átvert 1 legjobb barátom)

2009. okt. 14. 17:50
 39/143 anonim ***** válasza:
100%
ja 17:50 22/L
2009. okt. 14. 17:52
 40/143 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyéjszakás kalandom, nem mondtam, hogy nem. 3 volt, mind a három olyan lánnyal, akiket előtte ismertem és megvolt a kellő intimitás. Nem mondom, hogy megbántam, de tudod, most elárulok valamit...a fiúknak ez, amit veled csinálnak, csak b*szás. Én is ezt csináltam. Ma már nem csinálnám, elég volt. Semmi jó nincs benne, csupán fizikai kielégülést ad, lelkit nem.

És voltam részeg is, nem is egyszer, de zt sem gondolom egy húdenagy erénynek. Úgy élek, ahogy minden NORMÁLIS 23 éves fiú, akinek normális az értékrendje és józanul gondolkozik. Illetve nem a nemi ösztönök hajtják az életben, mint téged.

Őszintén. Ha te élvezed, hogy egy ribi vagy, és változtatni sem akarsz rajta, illetve jó neked így, akkor minek tetted fel ezt a kérdést? És el sem gondolkozol a sok negatív válaszon? Az önbecsülés pedig a saját magunkról alkotott véleményünk. Ha te úgy gondolod, hogy egy ribanc vagy, akkor nincs kérdés. Te is egyetértesz ebben és mi is.

A rossz fogalma szubjektív mindenki számára. A te viselkedésed nem rossz, csak a mai normák szerint elítélendő. A neveltetésed a rossz. Illetve a hírneved. Míg ezt nem ismered fel, ahogy itt mondták, tapasztalatlan maradsz. Mindegy hányan és melyik lyukadba dugták.

2009. okt. 14. 17:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!