Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na de most komolyan. Ha valaki ronda akkor nem lesz barátnője?
Mert eddig olyan optimista voltam, és ezt gondoltam, hogy a szépség relatív... No igen, de mindjárt 21 leszek és eddig 0% a siker aránya. Akkor most hogy is van ez? Amúgy ápolt vagyok, márkás ruhákban járok meg minden, ezzel nincs gond....
Biztos felmerül benned, hogy túl magasak az elvárásaim. Erre nem tudok mit mondani. Olyan lányokkal próbáltam összejönni, akik tetszettek. Az ízlésem nem minden esetben egyezik az általánosan elfogadott női szépségideállal, de mindig is "szép" lányoknál próbálkoztam.
Persze nem hibáztatom őket, hogy nem akarnak egy nem 10/10 sráccal összejönni, de a kérdés felmerül bennem: Lesz vala olyan lány, akinél van esélyem, és aki nekem is tetszik?
12.03 vagyok
Az igaz, hogy találhat magának egy csúnyább srác is lányt, de sokkal nehezebben és lassabban. Engem nem tartanak rondának, de már három és fél éve nincs barátnőm. Borzasztóan nehéz manapság ismerkedni és finoman szólva(sajnálom, hogy ezt kell mondanom) nem könnyítitek meg az ember dolgát. Nagyon sokan már eleve magasan hordják az orrukat, a többiek pedig bizalmatlanok és gyakran ellenségesek.
A kevésbé előnyös külsejű srácok ideje pedig akkor jön el, amikor egy lány már próbálkozott az összes előnyös külsejű fiúnál és nem járt sikerrel. Tudod: ha ló nincs, jó a szamár is.
12.22-nek
a 12.03
Az könnyen lehet. :)) Én itt a Fősulin több száz lányt ismertem meg és még úgy sem jártam siekrrel, pedig emberként szerettek. De hogy komolyabb is kialakuljon közöttünk, az szóba sem jöhetett. Pedig több tucatnál próbálkoztam az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!