Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti a férfiakat? Ezt komolyan gondolta, vagy most mi ez?
Arról van szó, hogy tetszik egy srác, de van barátnője sajnos, viszont egy buliban smároltunk..nem történt több, bár ő akarta, de nem hagytam neki semmit!
Erre, most azt hallom vissza, hogy szerinte könnyen kapható vagyok. Komolyan, nem tudom megérteni..ott fűzött, hogy lefektessen úgy hogy barátnője van! Ráadásul, aznap este egy csomó csajt lepattintott azzal a szöveggel, hogy van csaja. Pedig bármelyiktől megkaphatta volna azt, amit tudott, hogy tőlem nem fog. Tehát csak smároltunk..és most ezt kapom vissza..pedig keresni is akartam mert igazán megtetszett , annak ellenére, hogy foglalt:/
A helyes kérdés ezesetben így hangzik:
Ki érti a hülyéket?
Válaszolni senki sem tudott.
Az a baja a srácnak, hogy nem fektetett meg. Ez a sértettsége. Nem valami érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!