Haveromnak beszólogat a barátnője, hogy még szűz. Persze csak hülyeségből, nem komolyan. Ilyenkor mit mondjon?
Figyelt kérdés
A legjobb h még a nő is szűz:D Mivel vágjon vissza? Ők: F/18 L/162009. márc. 13. 20:20
1/11 A kérdező kommentje:
bocs, a helyesírásért. *Ilyenkor
2009. márc. 13. 20:21
2/11 anonim válasza:
Azt, hogy "ha ez zavar, akkor változtassunk rajta".
Őszintén megmondva, lehet, hogy emiatt mondogatja a csaj.
3/11 anonim válasza:
hát lehet hogy télleg nedvesedik már a kicsike és kellene neki a haverod...:):):)
4/11 anonim válasza:
Vagy fél tőle, és ezzel akarja leplezni.
5/11 anonim válasza:
ez 1 kicsit dúrva : ,,TE se szeretnél apáca maradni ugye?"
6/11 anonim válasza:
Szerintem beszélje meg a csajjal vagy hagy a ott. Mert ha az a lány tényleg szereti akkor nem zavarná, hogy a barátja szűz még.
7/11 A kérdező kommentje:
Szeretik egymást. a nőjét nem zavarja, csak szereti vele cukkolni.
2009. márc. 14. 09:07
8/11 anonim válasza:
szerinetm tuti kell neki a haverod répája azért cseszteti evvel!
9/11 anonim válasza:
én azzal vágnék vissza a lánynak, hogy:
Örülnék a helyedben, hogy szűz vagyok, mert ha nem lennék az, akkor már rég olyan csajjal lennék, aki szintén nem szűz...
10/11 anonim válasza:
Elég annyi válasz, a barátod részéről hogy:
"Semmi gond kicsim.Ma este ráérsz?Megoldjuk..."
Ez a válasz nem sértő, ráadásul ha a csaj benne van, akkor nyerő helyzet, indulhat az eksön.
Ha pedig visszakozik a leányzó, akkor szépen közölje vele NÉGYSZEMKÖZT, hogy ne arcoskodjon, ne cikizze őt, és kedvesen magyarázza el neki, hogy vannak olyan dolgok, amelyek csak kettőjükre tartoznak, és a barátoknak, barátnőknek ehhez semmi közük nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!