A 30 éves pasim szűz. Most akkor mi legyen?
Én 25 éves vagyok összejöttem egy sráccal 4 hónapja. Még nem volt köztünk szex. A múltkori beszélgetésünk alkalmából az is kiderült számomra hogy ő még nem volt nővel. Nagyon félénk, szeretem. Azt látom rajta hogy nagyon parázik és szégyenlős. Én már szeretném, úgy érzem ebben a korban a 4 hónap várakozási idő azért elég.
Mit tegyek?
25/l
Beszéld meg vele! És mindenképpen segíts neki persze hogy parázik 30 éves! Nincs tapasztalata, gyakorlata, te leszel neki az első, és szerintem minden percben azon kattog az agya, hogy mi lesz ha valamit elront, rosszul csinált, vagy nagyobbak az elvárásaid stb...
Azt tudom mondani csak hogy beszélj vele, és segíts nekim ne bántsd meg v ne nyavalyogj ha elrontja, mert csak jobban stresszeli magát, gondolj bele az ő helyzetébe!
ja neked kell kezdeményezni!
De uristen, hol találál iylen pasit, aki eddig bírta????
sztem egy recskagép szegény
De én javaslom, hogy adjáneki, valami vágyfokozót, mert le fog lankadni ,annyira ráparázik majd... (dm, rossmanba van, olcson is csak tudni kell megtalálni..;)
Én 16 évesen vesztettem el, és akk ugyaenz volt, nannyira ráparáztam, hogy nemált fel, a sokadik alkalomra sem, és végül egy iylen kapszula mentette meg az akkori kapcsolatomat..:)
Ja és már akkor későinek éreztem az elvesztését...
Manapság meg már, ha valaki 14 évesen szűz, az ciki...hát öcsém mondom, besz*rok....:(
22/F
25 évesen négy hónapig váratni szerencsétlent?!
HA annyira szeretnéd, akkor tudnád, hogy mit kell tenni.
van ilyen pasi is ne szidjátok.!!
szerintem ülj az ölébe kezd el csókolgatni mászál rá de csk gyengéden, csókolgasd utána tudni fogja ő is h mit kell csinálni..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!