Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatban normális, ha az egyik fél csak saját magával foglalkozik? A másikat lenezi, semmibe veszi, egy rabszolgakent viselkedik vele
Nem mártírkodni kell, hanem kitenni a szűrét és tanulni az esetből.
Aztán magadon dolgozni egy kicsit, hogy mik a határok, amiket meghúzol egy kapcsolatban, legyen az szeretői vagy párkapcsolat.
51. Minek azonosulsz vele? Ezt magyarázd már meg légyszi! Azért hogy a bosszú oldaláról te legyél az igazság bajnoka? Vagy ha hatással van rád, akkor élvezed a negatív hullámokat? Azt sem tudod ki a kérdező, kik a szereplők, de te már ki is színezted a sztorit. Ugye még mindig nem esik le mi a gond? Akkor elmondom máshogy! Felkelsz, fórumozol, elbaxol egy rakat időt, abba a hamis illúzióba ringat az egód hogy mekkora király vagy, mert jól meg ítélkezted XY sztoriját. Oké. Na és mi van a te életeddel? Biztos vagy benne hogy te vagy a tökéletes? Miért nem azzal foglalkozol, amiben te vagy az érdekelt? Ugye nem vetted még észre azt az egyszerű összefüggést, hogy az emberekben már hegyomlásnyi gyűlölet van belül, amit az internettel etetnek. Mint mondtam, engem nem zavar más élete, én is hibázok azzal, hogy rá szeretnék mutatni arra, hogy az ítélkezés az emberiség keresztje.
52. A "buddha" helyesen Buddha. További jó gyűlölködést egóból! Ez talán egy jó kívánság egy darabig. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!