Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatban normális, ha az egyik fél csak saját magával foglalkozik? A másikat lenezi, semmibe veszi, egy rabszolgakent viselkedik vele
Gyerekek! Nem érzitek hogy miattatok tart itt a világ? Miért ítélkezel bárki felett is? Te nem az ő életét éled, nem az ő múltját élted át, nem az ő tapasztalatait szedted fel. Akkor miért kell lenézni a másik embert?
Maga a lenézés a legjobb önkép. Nem azzal van bajod aki szeretőt keres, hanem önmagaddal!
Végtelenül beteg ez a társadalom, nincs olyan felület ahol ne egymást baxogatnának az emberek. Persze az egó meg azt hazudja, hogy vállon vereget hogy te milyen faxa gyerek vagy.
Mindenki a saját életével foglalkozzon, ha valaki kérdez, akkor ne érzelmeken keresztül válaszolj neki. Azt tudtad hogy az érzelemvilágodat a rengeteg negatív tapasztalat mozgatja, és nem a pozitív?
A kérdező kérdezett, és nem az volt a kérdése hogy neked mi a morális véleményed. A véleményed meg a tökéletes lenyomat önmagadról. Az ítélkezés meg erős elfojtott indulatok jele, szerintem itt az ideje hogy feldolgozd őket. Tudtam hogy ezt az inget senki sem veszi magára! 🙄
#33 Feltételezem, nem maga a kérdés ütötte ki a biztosítékot az embereknél ennyire, hanem a kérdező stílusa, amik a kommentjeiben visszaköszönnek.
Én vagyok az a válaszoló, aki azt írta, hogy semmilyen kapcsolatban sem elfogadható ez a viselkedés, tehát én nem veszem magamra, amit írtál.
Viszont azt is szánalmasnak tartom, hogy úgy védekezik a kérdező, hogy kijelenti, mások férje/párja is szeretőhöz jár. Na itt azért hadd' fejtse már ki a véleményét az ember, még ha az nem is tetszik a kérdezőnek.
Dehogynem🤣
Ha lennenek alapveto pszichologiai ismereteid, akkor tudnad, hogy pontosan emiatt a hullamvasut miatt maradsz benne. Az emberek tobbsege kamaszkorban izgalmasnak tartja ezt, de felnottkent mar olyan kapcsolatot keres, amiben erzelmi biztonsagban van.
Az, hogy te folyamatosan ezt a helyzetet valasztod(tekintve, hogy ki tudja, miota vagy benne a kapcsolatban) azt jelenti, hogy semmi onismereted es onbecslesed nincs. Ezek pedig alap dolgok egy egeszseges kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!