Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha a páromnak már attól feláll, ha megcsókolom, megpuszilom a nyakát? 27/N
Figyelt kérdés
Ő az első komoly kapcsolatom, és már a vőlegényem. Ráadásul egész nap csókolgat. De minden nap reggeltől estig folyton csókolgat.okt. 8. 09:25
2/17 anonim válasza:
És ez számodra probléma hogy ide ki kellett írni?
Én örülnék neki de úgy látszik egyesek nem tudnak és már is a hibát keresik...
4/17 anonim válasza:
Ha nem áll fel az a baj, ha könnyen áll fel az a baj, ha keveset csókol az a baj, és ha folyton csókol az is baj. Nem egyszerű a férfilét :)
5/17 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Ha nem hozzád vonzódna, akkor meg az lenne a bajod!
6/17 anonim válasza:
Akkor kezdesz el agonizálni, hogy jó-e a kapcsolatod, mikor már igent mondtál neki?
Komolyan egyes emberek autopilot módon élnek, gondolkodás nélkül…amúgy nektek lehet normális, engem idegesített, mikor ennyire “rajongó” pasim volt.
8/17 anonim válasza:
6. Nem is értem minek akarnak a férfiak ennyire nő, sose lesznek elég jók nekik.
9/17 anonim válasza:
Hátha még puszilgatna is valamelyik, nekem is állna, ha annyira nagyon tetszik....
Még rá is játszik, játszanak, hogy álljon a cerka. [link]
10/17 anonim válasza:
Sajnos enyemnek is felall mar akkor ha meglát es még hozzá se értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!