Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretői kapcsolatban normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatban normális, ha az egyik fél csak saját magával foglalkozik? A másikat lenezi, semmibe veszi, egy rabszolgakent viselkedik vele

Figyelt kérdés
okt. 8. 10:19
 111/162 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem te moderáld magadat! Én semmi olyat nem írtam neked. Szimplán csak jeleztem, hogy virnyogás senkin nem segített soha. Nem tetszik? Hagyd el! Nem tudom milyen épkézláb választ vársz. A faszi ilyen, tudtad az első perctől fogva, mégis vele vagy. Akkor meg?
okt. 8. 20:14
 112/162 A kérdező kommentje:
Szerintem pihenj jó éjt
okt. 8. 22:04
 113/162 anonim ***** válasza:
72%
Neked is javaslom ugyanezt vekengés helyett!💁
okt. 8. 23:07
 114/162 Grizesteszta ***** válasza:
100%

Ķerdezo, valtozott a vilagkeped a tegnapi diskurzus alapjan? Vagy legalabb kieresztetted a gozt? Tudod, mi erdekelne igazan? Az, hogy miert pont

most irtad ki? Mi tortent most, ami extran rossz volt? Elmeseled? Mindeneetre: minden jot neked!

okt. 9. 07:39
 115/162 anonim ***** válasza:
60%

Hát ez meg mégis mi?

Mert, hogy emberek benne maradnak egy rossz házasságba azt még csak megérti az ember, közös gyerek, ház, hitel, közös eltöltött évek..

De egy rossz szeretői kapcsolatra mi visz rá valakit?

Ha ennyire semmibe tartod magad, ne csodalkozz, hogy mások is semmibe néznek.

Legyen ennél kicsit többre igényed, mert ez borzasztó, hogy ilyen alacsonyra tetted a lécet.

okt. 9. 08:46
 116/162 anonim ***** válasza:
19%

"Mert, hogy emberek benne maradnak egy rossz házasságba azt még csak megérti az ember, közös gyerek, ház, hitel, közös eltöltött évek..

De egy rossz szeretői kapcsolatra mi visz rá valakit?"

Valószínűleg az, hogy bár állítja, hogy nem így van, de valószínűleg többet érez a szerető iránt. Ha nem így lenne és tényleg csak testi kapcsolat lenne mindkét részről, röhögve azt mondaná neki, hogy ennyi volt, szexre találok embert bárhol.

okt. 9. 08:51
 117/162 anonim ***** válasza:
42%
De itt csak a no az, aki oda vissza van egy ilyen szutyok palitol, a ferfi valoszinuleg masik szeretot is tart mellette, ot egyaltalan nem erdekli.
okt. 9. 09:09
 118/162 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy csak a nő van oda a férfiért, ez teljesen egyértelmű, hiszen erről szól a kérdése.
okt. 9. 09:32
 119/162 A kérdező kommentje:
Csak a nő van oda a ferfiert? Erősen kétlem
okt. 9. 11:51
 120/162 A kérdező kommentje:
Akkor mar elhagyott volna..
okt. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!