Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretői kapcsolatban normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatban normális, ha az egyik fél csak saját magával foglalkozik? A másikat lenezi, semmibe veszi, egy rabszolgakent viselkedik vele

Figyelt kérdés
okt. 8. 10:19
 131/162 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, teljesen értelmetlen a kérdésed, egyfolytában azt hajtogatod, hogy megaláz, kihasznál, semmibe vesz, aztán azt írod, hogy odavan érted. Nem érzed ebben a paradoxont? Jaj, bocsánat, ez neked magas, leírom érthetően: a paradoxon azt jelenti, hogy ellentmondás.

Jó szenvedést, kínlódást ehhez a csodás kapcsolathoz és akár már integethetsz is a fiatalságodnak, mert erre az emberre fogod elpazarolni.

okt. 9. 13:04
 132/162 Grizesteszta ***** válasza:
75%

#129: Nekem szólt a megjegyzésed? Ha igen, akkor: nem, engem nem csalnak és nem is csaltak sose. Boldog kapcsolatban élek, értem ugyanis elvált a '3 hétig szeretőm'.:)

De ha csalnának is vagy esetleg én csalnék: ez messze nem olyan rossz konstelláció, mint az, ha hagyom, hogy lábtörlőnek kezeljen a másik és még meg is magyarázom magamnak, hogy mennyi szeretet/szerelem/megbecsülés/imádat van ebben a 'lábtörlőként kezelésben'. Komolyan baj van a fejedben is és a lelkedben is. Most nem viccből írom, de tényleg kellene neked szakszerű segítség....

okt. 9. 13:16
 133/162 anonim ***** válasza:
79%
Sracok, ez a kerdes tutira csak provokacio/kitalacio, ilyen hulye ember nem letezhet. Ugye nem???
okt. 9. 13:19
 134/162 anonim ***** válasza:
61%
#133 Sajnos de, nagyon is létezik. De nyolc általánossal sajnos sokat nem várhatunk.
okt. 9. 13:21
 135/162 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon okosak vagytok. Ha annyira utalna nem kockaztatna miattam ennyi. Csao
okt. 9. 13:21
 136/162 anonim ***** válasza:
73%

Mit kockaztat? Azt mondtad, tudja az asszony.

Semmit nem kockaztat erted, most mar arra sem vagy jo neki, hogy megdugjon🤣

okt. 9. 13:30
 137/162 A kérdező kommentje:
Mindent. Régen tudta de mar nem
okt. 9. 13:32
 138/162 A kérdező kommentje:
Te nem vagy jó semmire osszevissza csalnak aztan észre se veszed
okt. 9. 13:33
 139/162 anonim ***** válasza:
62%
Gyerekek, ez egy troll, ne etessétek. Nagyon gagyi.
okt. 9. 13:48
 140/162 Grizesteszta ***** válasza:
80%

#139: Szerintem nem troll, hanem egy pszichésen megzakkant nő, aki társ szeretne lenni, de nem társ, hanem egy 'lebukás ' után titokban megtartott, kutyába se nézett szerető.

'Régen tudta, most már nem'- nem a feleség amnéziás, hanem a férj esküdött meg otthon az asszonynak, hogy 'csak szex volt édes szívem, de örökké csak téged szeretlek és sose hagynálak el téged és a gyereket, csakmostazegyszerbocsássmeg!' És a feleség lenyelte a békát, de figyel erősen.:)

A kérdező pedig- és ez is a rossz pszichés állapotát mutatja- próbál kompenzálni: azt kell éreznie, hogy sokat kockáztat érte a férfi, ő sokat ér, a feleség viszont keveset, hiszen a FELESÉGET CSALJA ŐVELE ez a jellemóriás.:) Tehát a feleség és a szerető rangsorában ő van elől, a 'feleség csak a futottak még'.

Ezt azt érzést erősíti önmagában akkor is, amikor itt általa nem ismert emberek fejéhez azt vágja hozzá, hogy 'Te nem vagy jó semmire osszevissza csalnak aztan észre se veszed'. Mert hogy azt kell hinnie: a világon legrosszabb pozíció megcsalt feleségnek lenni, hiszen ha ezt sem hiheti őszintén, akkor összeomlik a hit, hogy ő jobb, mint a feleség...

Szóval sajnos nem troll ő, hanem egy lelkileg erősen sérült szerencsétlen.

okt. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!