Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatban normális, ha az egyik fél csak saját magával foglalkozik? A másikat lenezi, semmibe veszi, egy rabszolgakent viselkedik vele
Figyelt kérdés
okt. 8. 10:19
121/162 A kérdező kommentje:
Bar nem tudom milyen gyakran talalkoznak a szeretők csalad es komoly munka mellett
okt. 9. 11:55
122/162 anonim válasza:
Szerintem nincs oda érted, csak lusta egy màsik puncit keresni. Ha esetleg talál egyet, akkor te pillanatok alatt lapátra leszel téve. Úgy van vele, hogy jól van, idegesítő vagy, kiéli rajtad azt amit az asszonya otthon nem engedi neki, aztán ennyi. Egy szexuális segédeszközként tekint rád. Semmi több. Nem értem, hogy neked ez miért jó. Nem érzed ezt az egészet megalázónak magadra nézve?
123/162 anonim válasza:
Hát akkor meg mi az egész kérdés?
Eddig oldalakon keresztül mondtad, hogy semmibe néz..
Most mégis oda van érted?
Van itt szellemileg probléma.
124/162 Grizesteszta válasza:
#123: szerintem mi latjuk rosszul.Fogadd el te is: tok normalis az, hogy a krapek sarba tapossa azt, akit szeret. :)
125/162 A kérdező kommentje:
😆😆😆😆
okt. 9. 12:33
126/162 A kérdező kommentje:
Imad velem lenni ennyi
okt. 9. 12:36
127/162 Grizesteszta válasza:
#126: hat persze, hogy imad, hiszen ugy banhat veled, ahogyan a kutyajaval sem. Csak aza kerdes, hogy ezt te is imadod? Ha igen, akkor miert is szuletett ez a kerdes? Pszichologus kellene neked, nem szereto...
128/162 A kérdező kommentje:
Imádok vele lenni
okt. 9. 12:46
129/162 A kérdező kommentje:
De látom teged meg mindig csalnak
okt. 9. 12:47
130/162 Grizesteszta válasza:
OK, megkaptuk a választ: egy egy szadista-mazohista kapcsolat.:) A fickó bunkó veled, de ezt imádja, te meg azt imádod, hogy ő bunkó veled. OK, legyetek boldogok egymással, ha ez így jó mindkettőtöknek!
DE BÚCSÚZÓUL ITT VÁLASZOLNÉK MÉG EGYSZER AZ EREDETI KÉRDÉSEDRE- A TÖBBIEK NEVÉBEN IS: SEMMILYEN kapcsolatban NEM normális az, ha az egyik fél csak saját magával foglalkozik, a másikat lenezi, semmibe veszi, egy rabszolgaként viselkedik vele. ( de nálatok ez nincs így, hiszen ő azért bunkó veled, mert te ezt szereted. Ergo: nagyon is figyel rád.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!