Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretői kapcsolatban normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatban normális, ha az egyik fél csak saját magával foglalkozik? A másikat lenezi, semmibe veszi, egy rabszolgakent viselkedik vele

Figyelt kérdés
okt. 8. 10:19
 151/162 Grizesteszta ***** válasza:
72%
Miert kene visszafogni magunkat? Velemenyt kertel, velemeneket kapsz. A GYK-n nem kitetel, hogy egyet is ertsunk a kerdezovel!:)
okt. 9. 16:57
 152/162 A kérdező kommentje:

Akkor tanulj meg szépen beszélni! Saját magad minősíted.

Befejeztem.

okt. 9. 17:03
 153/162 Grizesteszta ***** válasza:
59%
Olvass vissza! En nagyon szepen beszeltem veled es rolad! Itt mi sokkal tobbre tartunk teged, mint a szeretod, es te meg ezt se veszed eszre? Szomoru, hat ezert erolkodunk?
okt. 9. 17:09
 154/162 anonim ***** válasza:
59%
Sztem a kérdező simán skizofrén vagy bipoláris. Egyik nap bőg, hogy semmibe veszi a palija, másik nap meg mindketten imádják egymást, és minden happy. Ha így van, akkor sztem itt fejezzük be ezt a posztot, kérdező meg örüljön a párjának (csak aztán ne jöjjön megint ide vinnyogni, mert hát azt kapja, amit szeretne).
okt. 9. 18:40
 155/162 A kérdező kommentje:
En mar reg befejeztem. Ti nem tudtok leszakadni a témáról. Biztos épp nincs otthon a párotok és idegesek vagytok vajon hol lehet...
okt. 9. 19:22
 156/162 Grizesteszta ***** válasza:
46%
Az enyem itt dolgozik mellettem.:) De te ne zavartasd magad, mar nem veled beszelgetunk, hanem rolad.Es ebbe mar nincs beleszolasod...
okt. 9. 19:52
 157/162 A kérdező kommentje:

Eleg unalmas lehet a parod, ha én fontosabb vagyok.

Az hogy melletted dolgozik az csak egy dolog.😆

okt. 9. 20:07
 158/162 A kérdező kommentje:
Szerintem foglalkozzatok egymással. Tovabbi minden jót!
okt. 9. 20:08
 159/162 anonim ***** válasza:
Én azt szeretném megkérdezni, hogy ti a szeretői kapcsolatban csak szexeltetek? Ha igen milyen rendszerességgel?
okt. 10. 00:17
 160/162 A kérdező kommentje:
Kethavonta egyszer
okt. 10. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!